Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande bouw wanden en plafonds stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande bouw wanden en plafonds stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande bouw wanden en plafonds stucen

Bestaande bouw 1970 stucen

Wij hebben een nieuw huis gekocht, bestaande bouw 1970.Daar moet alleen beneden verdieping worden gestucet. Het plafond zijn nieuwe stucplaten en de muur is oud stucwerk. Wanden Vierkante meter: 55 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk, veel groeven. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 m2. Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

schade n11, nieuw stucwerk en plafonmds door scheuren

Door de bouw van de N11 is er door veel geboor schade ontstaan in mijn muren en plafonds. Wanden: op oud stucwerk glad pleisterwerk+ spuiten latex, 60 m2 Plafond: op oud stucwerk alleen spuiten latex, 50 m2 En 65 m2 vloer afplakken

Nieuwbouwwoning stucen

Wij willen een nieubouwwoning gaan kopen en start bouw is gepland op januari 2020. Gereed zo rond 2021. Nog een heel eind weg, maar voor onze financiën zijn we e.e.a. aan het inventariseren. wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woonkamer en gang appartement stucen

Ik heb op 1 mei een appartement gekocht (bestaande bouw) en het staat nu leeg. Ik zou graag de wanden van de woonkamer en de gang glad gestuct in wit willen hebben voor ik begin juni verhuis. Eén wand (ong. 11 m2) in de woonkamer zou ik graag in een kleur willen hebben in een andere kleur, soort grijs / blauw achtig.

Woning stucen

Wij hebben een bestaande bouw gekocht die moet gemoderniseerd worden. Stucen en verven/spuiten. Het gaat om 460 m2 wanden en 220 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaande bouw glad stucen met versteviging voor sausen

Wij willen 6 ruimtes en de hal glad laten stucen. Er zit nu spackspuitwerk op. Het gaat in totaal om ongeveer 120 m2 wanden en 120 m2 plafond. Meubels halen we zelf weg.

Bestaande bouw wanden en plafonds stucen

Het betreft een bestaande appartement bouwjaar 1972. Het plafond bestaat uit een soort betonnen breedplaatvloeren met een spuitwerk waarover heen geverft is. De wanden zijn van beton. Het gaat om 75 m2 wanden en 65 m2 plafond.

Bestaande bouw stucen

We zijn bezig om onze bestaande woning op te knappen en zijn op zoek naar een stucadoor die onze hele woonkamer kan stucen. De wanden zijn divers zowel beton als gipswanden die afgewerkt zijn met structuurverf en er is een muur met steenstrips ongeveer 13 m2. Het huidige plafond is afgewerkt met spuitwerk. We willen graag alles glad hebben, het gaat om de wanden 55 m2 en het plafond 40 m2.

Nieuwbouwwoning stucen 285 m2

Wij bouwen in eigen beheer een houtskeletbouw woning en zijn daarom op zoek naar een vakman die onze nieuw bouw woning kan stucen, het gaat om de wanden van 145 m2 en het plafond van 140 m2.

Spackspuiten muren nieuwbouw woning 250 m2

We hebben een nieuwbouw huis gekocht en daar willen wij graag alleen de wanden van laten spackspuiten (de plafonds worden tijdens de bouw al gedaan). ik weet niet de exacte oppervlakte maar ik kan u bouwtekeningen sturen. Ik schat dat het om ongeveer 250 m2 gaat.

Partners

Partners van Casius