Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonstuc keuken boven aanrecht? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonstuc keuken boven aanrecht. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonstuc keuken boven aanrecht

Betonstuc keuken boven aanrecht

Ik ken de ondergrond niet precies, maar deze is nu gewoon geverfd. We overwegen dit te vervangen door beton stuc. Keuken is 4,40 breed en ca 1,7 meter hoog (standaard hoogte, keuken zelf is al ca een meter hoog). Dus totaal zo\'n 8 vierkante meter schat ik. Daarna ook behandelen tegen spatten of advies hoe we dit zelf kunnen doen.

Betonstuc/Pandomo aanbrengen in keuken

Graag willen wij informatie om in de keuken Pandomo (decorpleister op cementbasis) aan te brengen. Eventueel over de bestaande tegels! En wellicht is het mooi om dit ook in de huiskamer en hal terug te laten komen? Keuken 26,5 m2, schoorsteen 7 m2 en hal 10,5 m2. Startdatum van deze klus is eind april/begin mei.

Betonstuc aanbrengen

Voor een klant heb ik een voorstel gedaan met beton cire/stuc als afwerking voor de muren. Er zit nu sierstuc op de muren (stekels) en nu willen we de muur egaliseren met betonstuc. Het gaat om Woonkamer: 42m2 Keuken: 25 m2 Badkamer : 25 m2 ( donker grijs)

Betonstuc aanbrengen in keuken

Onze keuken is momenteel strak gestuukt. Hier willen we graag een beton-stuc. Rondom keuken en 2 deuren, ongeveer 10 m2. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamer stuken met betonstuc

Wij hebben de wens om in onze badkamer 4 wanden en de vloer van ongeveer 5 m² te laten voorzien van waterdichte betonstuc. Het gaat om 25 m² wanden. Afhankelijk van de kosten willen wij misschien ook nog een wand in de keuken op dezelfde wijze laten afwerken. We ontvangen graag advies over het hiervoor geschikte materiaal en een prijsopgave.

Betonstuc strijken in keuken

Ik heb een appartement gekocht en wil nu de oude keuken eruit is gesloopt de muren laten betonstucen. Graag starten op 13 of 14 juni! De keuken heeft een opp van 2,3 x 1,70 en er komt een lage keuken in. Hooguit 9m2 wat gestuct moet worden?

Stucwerk in het appartement

Stucwerk in appartement. Momenteel voorzien van behang, maar die haal ik er zelf nog uit. Oppervlakte 75 m2, inhoud 225 m3. Betreft muren en plafonds in woonkamer, eetkamer, twee slaapkamers, keuken en hal; Daarnaast wil ik betonstuc in de badkamer (muren en plafond samen ongeveer 15 m2). Graag een gespecificeerde offerte inclusief kosten per onderdeel, inclusief BTW. Totale aantal m2 van de te stucen muren is ongeveer 200, plafond is 70 m2.

Keukenmuur van betonstuc voorzien

Wij krijgen in de 1e week van juli een nieuwe keuken. Voor die tijd willen we een wand van 14,5 m² laten voorzien van betonstuc. We willen daarvoor graag een prijsindicatie ontvangen.

Betonstuc smeren op aanrechtblad

Ik zou graag het aanrechtblad van onze keuken laten veranderen naar een betonstuc aanrechtblad (3,5m2). In de bijlagen treft u foto's van de keuken en een plattegrond met daarbij de afmetingen. De spoelbak in het linker deel komt te vervallen en het rechter deel dient te worden voorzien van een nieuwe onderbouw spoelbak (bijvoorbeeld Franke Spoelbak Sirius Sid 110-50 onderbouw) en kraan. Ik zou graag het beton stuken van de achterwand als extra optie in de offerte mee laten nemen (ik ga er dan vanuit dat er over de tegels heen gestuct zal worden). In totaal is de achterwand ongeveer 5,5m2 groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Muren in de keuken voorzien van vlekvrij betonstuc

Op dit moment is er geschuurd stucwerk in onze keuken, dat nogal wat vuil opneemt. Ik wil dat laten vervangen door absoluut vlekvrij stucwerk in betonlook. Het gaat om wanden boven het het aanrecht en boven de keuken. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Partners

Partners van Casius