Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Wanden glad stuken + vinyl spuiten / plafond glad stuken + vinyl spuiten

Wij willen graag wanden en plafonds laten stucen. Komt een nieuwe keuken in dus oude keuken gaat eruit en de wand moet nadat leidingen verlegd zijn glad gestukt worden en daarna vinyl spuiten. Hetzelfde geldt voor de lange muur in de woonkamer alsmede een kleinere muur. Verder plafond glad stuken en vinyl spuiten in de woonkamer. ook de gang en de slaapkamer 1 zowel plafond als wanden laten gladstuken en vinylspuiten. De wanden: vierkante meter: 60 m2. Huidige ondergrond: Beton, redelijk glad. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 90 m2. De ondergrond: glad stucwerk. Gewenste afwerking is ook glad pleisterwerk.

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Met strijklicht in de keuken en slaapkamer zie ik nu hoe slecht het stucwerk is, dit wil ik opnieuw laten stucen. Het zou gaan om ongeveer 15 m2 aan wanden, ik wil dit met glad pleisterwerk strak laten afwerken.

Diverse stuc klussen uitvoeren

Netjes afwerken plafonds 2 slaapkamers en overloop. (gipsplaat ondergrond). (wit) Keuken en woonkamer plafond bijwerken of geheel. Sauzen (wit) of spuiten zodat reparaties en lijmresten niet meer zichtbaar zijn. Muren slaapkamer over het huidige grijze heen. (gladstuc werk) weet niet wat grijze laag of dit latex is. Tevens enkele reparaties aan de muren. Stucen van diverse muren waaronder trapgat. Huidige ondergrond geverfd stucwerk , dit is op een muur beschadigd. (laat los). Daaronder lijkt blokken structuur te zitten. Muren overloop ondergrond blokken. Hal stucen. Ondergrond beton en oud stucwerk (geverfd). Klein stukje woonkamer. (ook geverfd stucwerk ondergrond). Het gaat om een jaren 60 maisonette bovenwoning. Datum beginnen in overleg, dit ivm nog wat timmerwerkzaamheden. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement stucen

Het gehele appartement a 53 m2 grondoppervlakte moet gestuct worden. Het gaat om 4 ruimtes: Hal 6,3 m2 Slaapkamer 27,1 m2 Woonkamer-keuken 60,4 m2 Wasruimte 6 m2 Totaal 99,8 > 100 m2 Het is een gerenoveerd appartement waarbij nieuwe gipsplaten tegen de muur aan zijn gebracht. Overdracht van sleutel vind medio half februari plaats. Tot die tijd is er wel de mogelijkheid om in de woning te kijken, als dat nodig is. Ik heb een lichte voorkeur voor spackspuit vanwege de snelheid, lage kosten en het feit dat daar een kleur in verwerkt kan worden. Ik wil graag de bekende Ral9010 kleur op mijn muur aanbrengen maar wel met het idee dat ik op een later moment zelf nog een keer een muur een andere kleur kan geven. Spacklatex is dus wel nodig. Verder een fijne korrel waardoor er wel een structuur zichtbaar is in de muur. Graag ontvang ik een offerte voor het bovenstaande. En mocht een andere vorm van stucen beter bij mijn wensen passen, hoor ik dat ook graag.

Stucen Woonkamer / slaapkamers

Gaat om het stucen van woonkamer en een slaapkamer en plafonds in een net gekocht appartement in Den Haag. Woonkamer is 11 x 3.50 meter, met ramen aan voor en achterkant en één open muur naar keuken. Slaapkamer is ongeveer 4 x 2 meter. Eventueel bij een gunstige prijs zou er ruimte zijn voor nog wat extra werk in de gang en een andere slaapkamer. Wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen van diverse muren

-Woonkamer circa 51 m2 -Slaapkamer klein circa 26 m2 -Slaapkamer groot circa 28 m2 -Gang circa 13 m2 -Keuken circa 16 m2 of wat minder (-3 m2) als achter keuken kasten niet gestuct wordt. Note: betonen muren zijn schoongemaakt, één muur in klein slaapkamer is van cellenbetonblokken ongeveer. 150 x 260 cm. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Wanden slaapkamer en keuken stuken

Voor een slaapkamer wil ik 2 muren en 1 kleine zijmuur naast het kozijn opnieuw gestuced hebben met een dun laagje stucewerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: grofweg: 210 cm x 240 cm, 280 cm x 240 cm en 100 cm x 240 cm Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Voor de keuken wil ik graag 2 muren en 1 kleine zijmuur naar de keukendeur opnieuw gestuct hebben met een dun laagje stucwerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: Grofweg 220 cm x 250 cm, 280 cm x 250 cm en 100 cm x 250 cm. Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Slaapkamer kan zo snel mogelijk gestuct worden, keuken in overleg. (Daar er een nieuwe keuken nog binnenkort ingemeten en geplaatst moet / gaat worden, en de oude nog gesloopt binnen 1 a 2 maanden. ) In verband met een beperkt budget ben ik op zoek naar een offerte per muur en totaal prijs per ruimte. Om hieruit de uiteindelijke keuze te maken wat ik definitief laat stucen. U bent natuurlijk van harte welkom om eerst opmetingen te doen en betreffende ruimte te inspecteren voor uw vrijblijvende offerte.

Diverse wanden glad stucen

Glad stucen van keuken,woonkamer, zolder (rechte wanden) en een slaapkamer en een halletje. Ondergrond is stucwerk met een motief erin. Heb aantal m2 berekent volgens plattegrond woning. Kwam op ongeveer 160 m2. Als het gestuucd is willen we het zelf schilderen. Bij nader inzien en qua kosten gaat het over minder vierkante meters. Het is i.p.v 160 m2 maar 76m2. Het gaat om een keuken, woonkamer en een rechte lange muur. Ondergrond is oud stucwerk met een structuur erin. Dit willen we glad gestuukt zien en waar we dan zelf overheen kunnen schilderen. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen & verfen van het plafond en muren

Wij zijn aan het verbouwen in ons nieuwe huis en hebben hulp nodig met het repareren, afmaken en beschilderen van het plafond en muren. Het hele huis moet opnieuw beschilderd worden. Het gaat om een eengezinswoning van in totaal 89 m2. De muren zijn 2.65 meter hoog. 1) Wij hebben een stuk muur afgebroken tussen de keuken en woonkamer en als gevolg daarvan is het plafond beschadigd en moet deze gevuld worden daar waar de muur zat en ook opnieuw geverfd worden. 2) De muren in de woonkamer zien er niet egaal uit en moeten eerst geëgaliseerd worden voordat deze geverfd kunnen worden. 3) De slaapkamer muren op de eerste verdieping zien er netjes afgewerkt uit en kunnen direct geverfd worden. 4) Verder zijn er nieuwe wanden van ongeveer 5 meter die we geplaatst hebben maar die nog gestuukt en beschilderd moeten worden. Het gaat hierbij om: a. Een scheidingswand van gips met een stalen frame b. Een wand die boven de trap is geplaatst c. Een berging die onder de trap gecreëerd zal worden. De nieuwe wanden worden begin week 28 geplaatst. Fotomateriaal beschikbaar.

Muur en plafond laten stucen

Ik heb 50 m2 muur en 26 m2 plafond die getukt moeten worden. In de woonkamer op de muur behang dat haal ik er zelf af en gips op het plafond. Op de slaapkamer, wat voorheen keuken was, zit op 1 wand tegels. Op[ het plafond gipsplaten. Ik wil graag weten hoeveel zou het kosten.