Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerwand stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerwand stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerwand stucen

Badkamerwand stucen

Wij hebben een huis gekocht in Haarlem. Huis is oud, maar de hele bovenverdieping is er uit gesloopt. Er zullen dus nieuwe wanden (gips) geplaatst worden waarop gestuct kan worden. Ik denk er over om een wand in de badkamer te laten stucen in een betonlook (heb me nog niet verdiept in de verschillende kleurtinten). Gaat om minder dan 10m2 Ik ontvang graag een offerte!

Badkamerwand in betonlook stucen

Het gaat om 1 wand van 6.5 m2. Ondergrond is de bestaande tegels. Wanden Vierkante meter: 6.5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamerwand en -plafond laten stucen

Het betreft het stuken van 1 wand en plafond van een badkamer. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Badkamerwand en plafond stucen

Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schuine badkamerwand stucen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamerwand stucen

Ik wil graag 20m2 wand in mijn badkamer waterdicht en in een kleur laten stucen.

Badkamerwand stucen

Betreft een badkamer welke reeds gestript is. Na het stuken willen wij de wanden verven met Marrakesh watervast. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamerwanden stucen

Ik wil stucwerk in de badkamer aan laten brengen. Het betreft een badkamerwand van 2.85 bij 2.40 meter (deels in douchegedeelte), een stuk wand van ongeveer 1.20 bij 0.60 meter, een wand van 0.15 bij 2.40 meter, een wand van 0.25 bij 2.40 meter en een wand van 0.65 bij 2.40 meter. De wand van 2,85 bij 2,40 meter loopt door tot in de douche. De andere wanden zitten bij het toilet en komen dus niet direct in aanraking met water (wel waterdamp natuurlijk, nadat is gedoucht). Het stucwerk kan waarschijnlijk in week 47 of 48 uitgevoerd worden. Dit moet afgestemd worden met de aannemer die de verdere verbouwing en het tegelwerk van de badkamer verzorgd. Ik word graag geadviseerd over het soort stuc dat gebruikt kan worden. Totaal is het afgerond 10 m2. Beschikbaar is een plattegrond van de badkamer, met daarin de betreffende wanden aangegeven.

Badkamerwand stucen

1 badkamerwand van ca 5 m2 met betoncirce afwerken. In 2011 is de badkamer geplaatst. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Marmerpleisters, pandomo, betonlooks, tadelaks.

Badkamerwand stucen

Wand stucen. Oppervlak wand is 1,70 bij 3 meter. Verloop van de wand is circa 3 cm. Dit moet recht worden in verband met plaatsing van een bad.