Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer stucen

Badkamer stucen

Wij zouden graag betoncire op de wanden willen in onze badkamer, de oppervlakte bedraagt 15 m2. Er zitten nu tegels op maar worden door ons verwijderd. Op de vloer liggen tegels, die blijven liggen. De wanden zijn 15 m2.

Zolder en plafond badkamer stucen

Wij hebben een zolder die is afgetimmerd met gipsplaten en een aantal muren die eerder met de bouw mee gestuct zijn. Nu willen we alles opnieuw laten stucen. Ook zit er een plafond in de badkamer bij.

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer met puntdak (3.60 m). En nog een WC. Totaal ongeveer 26 m2. Wanden worden voorzien van groene gips (aan stucadoor nog de keus welke dat moet worden.) Stucen met cementgebonden stuc met fijne structuur (bijv. Ardex R1).

Badkamer stucen

Badkamer zit nu tegelwerk op willen de vloer en wanden betonlook. 35 m2 Ook de douche ruimte.

Stucen + sauzen + sierlijst plaatsen

Wij willen graag in onze woning het volgende laten doen: - Vliesbehangen of pleisteren van alle ruimtes behalve de badkamer, de berging en het washok op de 2e verdieping. Overal dient er vanaf de grond tot aan het plafond te worden afgewerkt los van de toiletten. Deze dienen namelijk vanaf 150 cm vanaf de grond tot aan het plafond te worden behangen/gepleisterd en te worden gesaust. Mocht het vliesbehang worden, dit graag door de vakman laten regelen. - Afneembare verf 2 keer sauzen + optie in de prijsopgave als we voor 3 keer sauzen kiezen - Sierlijsten plaatsen op het plafond op de begane grond (keuken en woonkamer) De sierlijst leveren we zelf en alstublieft in de offerte alle berekende vierkante meters per ruimte weergeven. In de bijlage hebben we de plattegronden en de doorsnede van de woning toegevoegd. We zien uit naar uw prijsopgave en mocht u vragen hebben, horen wij het graag.

Badkamer opnieuw stucen

Huidige badkamer opnieuw stucen. Voor de wanden willen we graag beton cire. Het plafond wit, en het meerendeel van de muren ook. Verder het is de bedoeling dat de muur met de wastafel een 'felle kleur 2.25 x 1.80m' 15m2 aan vloeren moeten afgeplakt worden. 40m2 aan muren en 15m2 aan plafonds.

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer uit 1948. Ik wil de wanden en plafond opnieuw laten stucen.

Stucen badkamer

We willen graag de badkamer moderniseren. De wanden zijn momenteel half betegeld maar zien er wel oud/vies uit. Graag willen we een strakke uitstraling voor een kleine prijs en hebben dus besloten om alle wanden van de badkamerwanden te laten stuucen. Totale oppervlakte is volgensmij ongeveer 22 m2.

Nieuwbouwwoning in Tudorpark een badkamer stucen

De badkamer in deze nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. We willen graag dat deze gestucd wordt (glad, ik heb specificaties) zodat deze door Senso gietvloeren behandeld kan worden (waterdichte wandafwerking). Graag ook plaatsen van een douche drain en maken van afschot voor douche. De rest van de vloer is afgewerkt (vloerverwarming). Hier komt later gietvloer in. Ik heb de specificaties van Senso bijgevoegd om u zoveel mogelijk informatie te geven. Het gaat om 20m2 die wij glad afwerkt.

Nieuwe badkamer stucen

Graag laat ik de wanden van de nieuwe badkamer met een laag Beal mortex afwerken. De muren zullen al strak worden gestuct zodat er direct gestart kan worden. Het gaat om ongeveer 10 m2. Graag zou ik eind februari/ begin maart willen starten.