Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer betonlook stucen van wanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer betonlook stucen van wanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer betonlook stucen van wanden

Badkamer stuken in betonlook

Ik wil graag mijn badkamer renoveren en vind betonlook stuc-werk een mooie oplossing. Het moet allemaal goed waterdicht zijn (2 lagen epoxy) op alle wanden. Graag per mail reageren - ik woon nu in Zweden vandaar vreemde telefoonnummer wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen badkamer

De nu betegelde badkamer volledig stucen. Totaal oppervlakte(incl. Plafond en vloer) is ongeveer 30m2. Het is de bedoeling dat het stucwerk goed gedaan wordt en glad wordt. Eventueel met een betonlook. Daarnaast dienen de vloeren te worden afgeplakt, dit zal ongeveer 5m2 zijn.

Badkamer opfrissen

Het gaat om een badkamer die nu metsel wanden hebben. Deze wil ik afwerken met een soort van betonlook of leemstuc. Het gaat om ongeveer 25m2.

Badkamer nieuwbouw woning betonlook wanden en vloer in de douche

Graag willen we betonlook (off white kleur) wanden en vloer in de douche (waterbestendig). Liefst niet glad maar echt betonlook. Het oppervlakte is ongeveer 25m2. de vloer is ongeveer 0.9 x 2.80 waar betonlook moet komen.

badkamer stucen betonlook

In de badkamer gaan de oude tegels eraf. Vervolgens wil ik dit laten glad stucen, of betonlook creéeren. Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een offerte kan opstellen voor het glad stucen of het uitvoeren van betonlook. Zou gaan om 15m2.

Betonlook stucen badkamer

Badkamer stucen afgewerkt met betonlook muren wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Badkamerwand stucen

Wij hebben een huis gekocht in Haarlem. Huis is oud, maar de hele bovenverdieping is er uit gesloopt. Er zullen dus nieuwe wanden (gips) geplaatst worden waarop gestuct kan worden. Ik denk er over om een wand in de badkamer te laten stucen in een betonlook (heb me nog niet verdiept in de verschillende kleurtinten). Gaat om minder dan 10m2 Ik ontvang graag een offerte!

Betonlook stucwerk badkamer

Graag wil ik de wanden van de inloop douche beton look (waterdicht). Ik heb het bad vervangen, boven het bad zitten tegels, eronder is vlak gestuct. Lange wand douche 177 cm, korte 80 cm, 247 hoog, het gaat om 5 m2 totaal.

Badkamer stucen

Badkamer zit nu tegelwerk op willen de vloer en wanden betonlook. 35 m2 Ook de douche ruimte.

Renovatie badkamer en toilet; stucen

Graag laat ik mijn badkamer en toilet renoveren. Deze wil ik laten stucen. De tegels zijn van de wanden gehakt. Waarschijnlijk moeten deze eerst glad gestuct worden. De badkamer boven heeft een afmeting van: 6.38 m2 vloeroppervlak, breed 2,02 m diep 2,09 m. De wanden zijn 2.04 m hoog, totale wandoppervlak is 19,56 m2. Het toilet beneden heeft een afmeting van: 1.08 m2 vloeroppervlak; 0,09 m breed en 1,02 m diep; hoogte is 2,65 m, de wandoppervlakte is 8,08 m. De vloeren moeten in betonlook komen. De coatinglaag hoeft in de toilet niet heel dik. Het plafond moet gestuct worden, deze is van gipsplaat. In de badkamer wordt gemonteerd: muur douche kop/ -kranen, inloopdouche, wandcloset en vrijstaand bad. Dit wordt ingebouwd, de leidingen worden aangebracht, dus graf dichtgemaakt. Voor beide ruimten is het een vereiste dat alles 100% waterdicht, vochtbestendig...etc. Foto's krijg ik niet toegevoegd, graag e-mail adres opsturen zodat een zip-file kan toesturen. Bel me even voor een uitgebreide toelichting. Graag zou ik ongeveer 20 januari willen beginnen.