Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement laten stucen met glad pleisterwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement laten stucen met glad pleisterwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement laten stucen met glad pleisterwerk

Appartement begane grond stucen

Ik zoek een stucadoor die ons nieuwbouw appartment van 2017 (heel dun vliesbehang) de muren en plafond (2.65 meter hoog)zou willen stucen tot een mooi strak geheel met latex. Graag verneem ik wat hiervoor de kosten zouden zijn voor ca. 80m2. Het appartement bevind zich op de begane grond.

105 m2 appartement stucen

Het gehele appartement (op de badkamer na) zou ik graag willen laten stucen en ik was benieuwd naar de prijs. Is in totaal 105 m2.

Appartement stucen

Er zit op een groot gedeelte van de woning spachtelputz (wanden en plafonds) dit willen we glad gestucd en geverfd. Graag de offerte met en zonder het latex verven. Gaat om 230 m2

Appartement stucen

Ik heb een appartement in Amsterdam gekocht, en wil graag alle muren en plafond glad stucen. Bijgevoegd een foto van de huidige staat van de muren. Gaat om 110 m2 ongeveer.

Nieuwbouw appartement stucen

Wij huren een nieuwbouw appartement, wordt behandelaar opgeleverd. Wij willen alles gestuct en geverfd hebben, mat wit. Het gaat om 80 m2 wanden.

nieuwbouwwoning stucen

Ik ben opzoek naar een stukadoor, ik wil bij mijn nieuwe appartement de wanden laten doen, op dit moment zit ik te twijfelen tussen glad pleisterwerk & Renovlies behang. Het gaat dan om ongeveer 50 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

2 beschadigde muren en kleine slaapkamer stucen

In mijn appartement is één muur in de woonkamer en één muur in de slaapkamer erg beschadigd, deze muren moeten opnieuw worden gestuct en in de kleine slaapkamer wil ik ook de andere muren opnieuw laten stucen. Het gaat om ongeveer 35 m2.

Behangklaar appartement stucen of spuiten met latex

Het gaat om een nieuw appartement, behangklaar opgeleverd. Willen graag weten wat het kost om filmlaag aan te brengen en wat het kost om latex te spuiten.

Stucen bestaand appartement

Op 10 augustus 2020 krijg ik de sleutels van mijn appartement (2e verdieping). Graag zou ik rond 15 a 16 september 2020 een Stukadoor willen hebben voor de wanden (circa 65 m2) glad te laten stucen en afwerken met witte latex. De huidige ondergrond bestaat uit oud stucwerk. Tevens het plafond (circa 35 m2) glad stucen en met wit latex afwerken. Huidig plafond bestaat ook uit oud stucwerk. Graag de vloeren afplakken (circa 40 m2).

Nieuwbouw appartement stucen in Zwolle.

Wanden stucen glad, geschikt om te sauzen. 225 m2 Gaarne offerte incl. BTW

Partners

Partners van Casius