Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alles spackspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alles spackspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alles spackspuiten

Alles spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuitwerk op het plafond aanbrengen

Op het plafond van de begane grond, gang, keuken en woonkamer, moet opnieuw spackspuitwerk op komen. Een aantal stukken dient gerepareerd te worden. Het huis zit in de verbouwing waardoor alles leeg is. De klus moet snel uitgevoerd worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spackspuiten

Wanden spackspuiten in een nieuwbouw appartement

In de 1e week van december wordt ons nieuwbouw appartement opgeleverd. Ik wil daar tussen 9 en 12 december graag 70 m² wanden laten spackspuiten. Alles moet in de kleur wit met een fijne korrel. Ik ontvang graag uw offerte.

Muren van eengezinswoning spackspuiten

Eind volgende maand wordt onze nieuwbouw woning in Almere Haven opgeleverd, wij zijn hiervoor op zoek naar een bedrijf dat onze muren kan gaat spack spuiten. Het zou gaan om de volledige beneden verdieping, en de volledige 1e verdieping (exclusief badkamer). En een klein deel van de zolder. Alles bij elkaar rond de 250 m2 Graag zouden wij van u wat meer informatie willen betreft: Prijs, mogelijkheden en beschikbaarheid. Mochten wij hierna verder interesse hebben zullen wij de afmetingen en aanvullende informatie naar u opsturen.

Spackspuiten korrel fijn

Wij hebben een bestaande woning gekocht. Woonkamer, keuken, gang,2x trapmuur, gang 1e verdieping, slaap kamermuur willen we laten Spackspuiten met fijne korrel. Wij plakken zelf alles af. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Woning spackspuiten

Wij hebben een huis gekocht en het een en ander aangepast. De benedenverdieping is 90 procent spackspuitwerk. Daar wij een aantal kozijnen hebben dichtgezet is ook een deel celbeton/gipsplaat. Van alle m2 is totaal 24 m2 gipsplaat of celbeton. De rest is nu al spackspuitwerk maar om dat gelijk te krijgen is het denk ik nodig om alles te doen? Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuiten van de wanden

Ik zou graag de wanden van de zolderverdieping laten spacken. Het betreft een zolderverdieping met een trappengat. Het is ongeveer 60 m2 spackspuitwerk en 15 m2 stucwerk. Alles is nu bekleed met gipsplaten.

Woning spackspuiten

Wij willen graag de woning laten spack spuiten en de plafonds het zelfde! (stond niet in het keuze vakje). Alles wit. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuiten van wanden en plafond

Ik wil op korte termijn in de woning van mijn ouders graag 45 m² wanden en 15 m² plafond laten voorzien van spackspuitwerk. De woning is bewoond, alles moet goed worden afgedekt. Graag ontvang ik een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Nieuwbouwwoning afwerken

Wij hebben krijgen op 31 maart de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Graag willen wij het hele huis laten spackspuiten, behalve het zolderplafond van 30 m², dat willen wij graag met latex laten spuiten. Het spackspuitwerk gaat om 115 m² wanden, alles wit behalve 1 muur in de woonkamer, die willen we graag in kleur. Verder willen wij 1 kleine muur in de keuken vlak laten stuken. Wij laten de klus bij voorkeur starten rond 4 april. Genoemde keukenwand moet daarbij beslist op 7 april worden gestuukt, omdat op 11 april de keuken wordt geplaatst. Van 3 t/m 6 april word beneden de vloer geplaatst, dus de rest beneden laten we bij voorkeur uitvoeren nadat de vloer is geplaatst. Met de 1e verdieping en zolder kan al eerder begonnen worden. Er moet 50 m² vloeren worden afgeplakt. We ontvangen graag uw offerte.