Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtergevel huis spachtelputzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtergevel huis spachtelputzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtergevel huis spachtelputzen

Achtergevel huis spachtelputzen

Ik wil graag de achtergevel spachtelputzen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 30 m2.

Achtergevel stucen en advies over zijgevel

Ik wil graag de achtergevel (15 m2) van mijn huis opnieuw laten stucen. De bedoeling is dat het gewoon weer wit wordt. Ik heb een foto ter beschikking. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ook wens ik vrijblijvend advies over een zijgevel. Ook deze gevel wil ik laten aanpakken, maar mogelijk moet dit eerst geïmpregneerd worden

Buitenmuur garage voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die de gemetselde wanden van de garage kan voorzien van stucwerk. Het huis is uitgevoerd in genuanceerd rode steen. De garage wordt wit. Helaas heeft de architect gekozen de garage te schilderen wat er totaal niet uit ziet. Het gaat dus om de garage, de achtergevel en een stukje van de muur, zie tekening. Zou graag aan de bovenzijde een constaterende kleur willen in een baan van zo\'2 20 cm. Het gaat om 50 m2 aan buiten stucwerk.

Stucen van de achtergevel van ons huis

Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Achtergevel pleisteren

Het huidige situatie is pleisterwerk op bakstenen gevel en een tijdje niet geverfd (door oude eigenaar). Het betreft een oud huis, we willen dus niet al te strak stucwerk, het werk moet eer doen aan de geschiedenis van het huis en de omliggen huizen (niet te strak dus). Achtertuin is prima te bereiken per voet met kruiwagen, spullen kunnen gestald worden op de aansluitende speelplaats. Zelfde geldt voor de auto. Buitenwerk Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Repareren pleisterwerk en kozijnen afkitten achtergevel

Ongeveer een jaar geleden hebben mijn bovenbuurman en ik een rapport ( kan gemaild worden) laten opstellen in verband met een lekkage aan de achtergevel van ons huis. Het bleek dat het gehele stukwerk opnieuw gedaan moet worden en ook dat de kozijnen opnieuw moeten worden afgekit. Het gaat om een goede 90 m2 achtergevel bij een gebouw van 3 verdiepingen. Hiervoor zal een stellage moeten worden gebruikt. De achtergevel is niet te bereiken via de straat enkel via mijn voordeur. Buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitengevel stucwerk reinigen en Lotusan texwerk aanbrengen

Ons huis is 3 jaar geleden gestuukt aan de buitenzijde met Stotherm Classic systeem in de kleur ral 9010. De achterzijde van het huis heeft nu een groene aanslag. Hiervoor zijn we op zoek naar een bedrijf die de gevel kan reinigen en kan voorzien van 2-laags Lotusan Texwerk zodat de aanslag niet meer terug komt. Te reinigen oppervlak achtergevel is ongeveer 32 m2.

Achtergevel laten stuken

Buitenwerk (huis met 2 verdiepingen) Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitengevel berapen

Achtergevel berapen. Wordt gesausd. Plus minus 30 vierkante meter. Mocht dit goed bevallen dan wellicht de rest ook. (plusminus 140 vierkante meter) Inclusief materiaal. Ben zelf stukadoor geweest. Moet stukje vakwerk worden met garantie op loslaten van de gevel. (andere optie voor gevel bespreekbaar) Gaat om rechter huis op de foto.

Herstellen en vernieuwen van buitenstucwerk

Mijn huis is voorzien van Spachtelputz op de buitenmuren. Nadat er een aantal nieuwe kozijnen zijn geplaatst moet er wat stucwerk worden vervangen en hersteld. Het gaat om in totaal 45 m². Het betreft de gehele voorzijde en een deel van de zij- en achtergevel. Wij zullen zelf het oude stucwerk verwijderen en hebben ook een goede rolsteiger beschikbaar. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met deze klus, maar willen dit graag goed laten verzorgen door een ervaren stukadoor die ons huis weer netjes maakt.