Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren

Buitenkant woning stucen & Isoleren

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis isoleren en stucen. De totale oppervlakte is 200 m2.

Bestaande bouw stucen

Graag ontvang ik een offerte voor pleisteren van het gehele huis muren zit nu behang op wij krijgen 30 okt de sleutel en ik zal zelf eerst al het behang verwijderen eventueel als u dit ook kunt mag u dit ook offreren ik verwacht hier 2 dagen mee bezig te zijn en een dag droogtijd nadien ook hebben we nu enkele plafond waar een naad van de platen te zien zijn graag zou ik deze glad willen hebben (naadloos). Ik heb zelf uitberekend dat het om ongeveer 180 m2 (zonder naden) stucwerk gaat naar laten we even van 200 m2 (met naden) voor de rest hoeft er geen rekening worden gehouden met de vloer want de huidige laminaatvloer gaat weg en het huidige tapijt wel morsen is dus geen probleem. op uw site (https://www.stuc-gigant.nl/stucadoor-prijzen/) zag ik de prijzen voor pleisteren tussen de 8 en de 12 per m2 ik ga er voor nu dus even van uit dat het ongeveer 10 euro per m2 gaat kosten. de uiteindelijke prijs zie ik graag op uw offerte Uit eindelijk zal ik na voldoende droogtijd van het stuc/pleisterwerk de muur willen schilderen ik zag dat u dit ook deed eventueel kunt u dit ook offreren het zouden om 4 kleuren gaan (wit plafond licht grijs 70%, Donkergrijs 20% en een kinderkleur 10%) Graag licht ik nog eventueel het een en ander toe

320m2 oud huis spackspuiten

Wij hebben een oud huis gekocht die dij aan het op knappen zijn, en wij zoeken iemand om onze wanden en plafond te spuiten. Het gaat om 200 m2 wanden en 120 m2 plafond.

Nieuwbouw wanden spachtelputzen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan spachtelputzen. Het gaat om 200 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Nieuwbouwwoning stucen

Betreft de begane grond en 1e verdieping van een (nieuwbouw) gezinswoning. Ik wil de wanden (200 m2) en het plafond (100 m2) laten stucen en ik zou graag willen weten wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Glad stucen en op kleur brengen plafonds en muren nieuwbouw appartement

Betreft nieuwbouw appartement oplevering eind september 2020. Graag ontvang ik een offerte voor glad stucen van muren en plafonds en schilderen/ spuiten op kleur. Muren zijn behangklaar en plafonds betonnen platen. Betreft in totaal ongeveer 200 m2.

Stucen nieuwbouw metselwerk binnen

Ik wil graag de wanden van nieuwbouwwoning laten stucen en plafond laten spuiten. Alles gelegen op de begane vloer. Wanden Vierkante meter: 200 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Plafond Vierkante meter: 50 m2. Huidige ondergrond: beton, breekplaat. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex in het wit

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Mijn nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd rond december en deze zou ik graag glad laten stucen en afspuiten met latex. Het gaat om ongeveer 200 m2. Rond december wordt het huis opgeleverd.

Woning stucen 200 m2

bestaande woning welke geheel is voorzien van nieuwe gipsplaten aan de wand en het plafond. Alles moet superstrak en glad zijn voor sauswerk.

Bestaande woning stucen 200 m2

Middelste en zolderverdieping stucen. Het zijn 5 slaapkamer in totaal. Bij elkaar 200 m2. Graag afwerken met glad pleisterwerk.

Partners

Partners van Casius