Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren

Nieuwbouw appartement stucen en sauzen

Ik wil graag: 200 m2 glasvezelbehang plus latex 100 m2 plafonds stucen plus sauzen Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen

We hebben een nieuwbouw woning gekocht. Ik wil de wanden van 200 m2 hiervan medio maart laten stucen. Ze worden behangklaar opgeleverd.

stucen van 200 m2 in een nieuwbouw huis

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil graag weten wat jullie kosten zijn voor 200m2 ong aan stucadoorswerk

PVC vloer vervangen

We hebben 200 m2 PVC liggen maar hebben helaas een lekkage gehad. Deze vloer moet er dus uit en we willen een nieuwe grijze PVC vloer laten leggen.

Nieuwbouw Stucen 200m2

200 m2 stucwerk nieuwbouw. Een prijs graag zonder en met latex. De huidige ondergrond is giboblokken, dit willen wij dus met glad pleisterwerk laten afwerken. Een opgave voor een afwerking met latex en zonder latex.

Nieuwe woning stucen en spackspuiten

We hebben een woning gekocht en zaken verwijderd en opnieuw ingefreesd. We willen de hele woning nieuw stucen en spacken. Het gaat om de wanden (200 m2) en het plafond (90 m2). Sommige wanden hebben we doorgebroken waardoor de huidige ondergrond celle beton is, dus er moet eerst gisp tegenaan geplaatst worden. 90% heeft een huidige ondergrond is stucwerk met structuur. Graag laat ik de klus in de 2e of de 3e week van januari uit te voeren.

Muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis

Onze nieuwbouwwoning willen we graag laten afwerken met glad stucwerk op het plafond (begane grond) en met spachtelputz op de wanden. Oplevering staat gepland medio februari. Daarna kan er afgewerkt worden. De huidige wanden zijn behangklaar, het plafond is spackspuitwerk. Voor de wanden gaat het om ongeveer 325 m2, het plafond ongeveer 100 m2. Er moet ongeveer 200 m2 aan vloer afgeplakt worden. Wij zouden graag eind februari, begin maart willen beginnen.

Bestaande woning plafond en wanden witten/spuiten

Wij willen graag onze wanden en plafond laten witten. Het gaat, denk ik, om 200 m2. Wij laten ons graag adviseren.

200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren

Het betreft een boerderij van ruim 100 jaar dat vroeger wit was geschilderd. Ik wil in het voorjaar van 2020 de buitengevels van ruim 200 m2 laten isoleren met isolatieplaten en dit daarna laten bepleisteren.

Nieuwbouw appartement van 200 m2 stucen en afwerken

Onze nieuwbouwwoning wordt in mei opgeleverd. Dan wil ik graag de wanden laten stucen en alles netjes afwerken.