Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor voorgevel met scheuren herstellen:

Voorgevel met scheuren herstellen

De voorgevel is in 2011 gedaan maar heeft niet stand gehouden, er zitten scheuren in. Het gaat om de voorgevel (15 m2) van een 1e verdieping woning waar veel krachtige wind, water en zout langs komt (Boulevard).
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel met scheuren herstellen uit heel Nederland:

Scheuren buitenmuur repareren

Ik wil drie scheuren in de voorgevel op de eerste verdieping laten repareren. Alle drie de sheuren zijn ongeveer 50 cm: 1) Tussen de twee ramen 2) Rechts naast het raam vanaf de zijnkant, direct boven balkon muur. 3) Rechts tegen het dak op de hoek, bovenste rij stenen. Gevel (stenen en voegwerk) zijn gekleurd in donkerrood. Voegwerk alleen is onvoldoende (scheur loopt door tot in de spouwmuur).

Opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel

1. Nieuw metselwerk ca. 15 m2 bestaande uit stenen van Vogelensangh openieuw verdiept (ca. 1 cm.) voegen. Helaas heeft onze aannemer die de uitbouw heeft gerealiseerd het werk niet goed uitgevoerd. terugliggend een centimeter 2. Scheuren repareren met wapening en opnieuw voegen. Ik heb foto's beschikbaar dit zou ongeveer 5m2 zijn.

voorgevel stucen

We hebben een oudere gevel uit 1921 met 2 a 3 kleine scheuren van ongeveer 30cm. We willen graag opties bespreken voor stucen. buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel

Ik zoek een gevelspecialist die een aantal scheuren in mijn gemetselde voorgevel kan repareren. Het heeft een werkhoogte van maximaal 6 meter. Het aantal vierkante meters is lastig te schatten. Eventueel dient mijn (gestucte) achtergevel ook onderhouden te worden.

Gevel herstellen

Zitten wat scheuren in zijmuur, voegwerk is weggesleten en scheur in hoek, deze is ontstaan doordat onder de voorgevel een fundering is gezet. Het gaat om 10 m2 wat hersteld moet worden.

Voorgevel aan strand boulevard met scheuren en lekkage vernieuwen

Het gaat om de voorgevel van een eerste etage woning, vanaf het terras begane grond woning bereikbaar. Aan de Boulevard in Zandvoort, maar aan de andere kant, de boulevard kant. Deze voorgevel is in 2011 vernieuwd maar toont belangrijke scheuren en een lekkage. Momenteel uitgevoerd in een soort cement die verwijdert moet worden, het gaat om ongeveer 15 m2. Het moet bestand zijn tegen strenge weersomstandigheden, Beaufort 11 (160 km per uur) een aantal malen per jaar met water, zand en zout. Ruimte voor steiger op het terras. Goed te bereiken.

Voorgevel stuken en verven

Voorgevel bestaat uit verschillende soorten steen en scheuren. Door te stucen willen we er weer één geheel van maken. buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Herstel scheuren in de voorgevel/zijgevel en vernieuwen erker

Wij hebben een niet onderhuidse dijkwoning. Deze verzakt en dit willen we herstellen (indien mogelijk), en we willen ook onze erker vervangen. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten.

Herstel voorgevel

Wij willen de voorgevel (steen) renoveren en denken dat (gedeeltelijk) funderingsherstel nodig is. De gevel is gedeeltelijk verzakt en heeft scheuren. Het moet opnieuw gemetseld worden. De gevel is 15 meter breed en 4 meter hoog, en het deel van de verzakking is ongeveer 10 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Achtergevel herstellen

In mijn achtergevel zitten een aantal scheuren. Ook zitten hier een aantal voegen los. De scheuren en voegen dienen te worden hersteld. Is het zinvol om de hele achtergevel opnieuw te laten voegen? Wat moet ik doen met de voorgevel, deze ziet er in mijn ogen nog redelijk uit. Het woonhuis is gebouwd in 1958. Graag ontvang ik advies wat ik het beste kan doen en wat dit ongeveer gaat kosten. Het gaat om 15 m2.