Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor twee kamers behangen:

Twee kamers behangen

Hoeveel kost het om 2 slaapkamers te behangen ?? Elke kamer is 9 vierkante meter. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Rijsenhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee kamers behangen uit heel Nederland:

Behangen nieuwbouw appartement Amsterdam

Ik wil een nieuwbouw appartement laten behangen. Ongeveer 240m2 muuroppervlakte (5 kamers). Liefst op 14/15 mei. Muren worden behangklaar opgeleverd. Materiaal nog niet aangeschaft.

Woning laten behangen

Ik wil mijn flat in Haarlem groot 4 kamers plus gang laten behangen. Heb ongeveer 45 rollen behang hiervoor nodig. Ik jeb nog geen keuze gemaakt wat betreft het behang. Waarschijnlijk 'gewoon' behang. De ondergrond zal schoon zijn, betonnen muren.

Opzettreden, laminaat leggen, behangen kamers en douchewand monteren

-traprenovatie van 13 treden met pvc of overzettrede -laminaat leggen in 3 slaapkamers en overloop. Vloer is legklaar dit is 35m2 -behangen in huiskamer, gang(gedeeltelijk lambrizering). Muren zijn behangklaar huiskamer is 7.50 x 3.50 de gang is 1.10 x 2 x 2.60 meter -glazen wand voor inloopdouche monteren (glazen wand heb ik al) Is het mogelijk voor iedere klus een deelprijs aan te geven en een totaalprijs?

Woning behangen

Ik zou graag heel mijn woning willen laten behangen. Oppervlakte woning 80 m2. 3 slaapkamers woonkamer en keuken. In woonkamer renovliesbehang inclusief verven. overige kamers eventueel glasvlies. Zit al behang op 2 laag. Ben op dit moment maar 1 keer binnen geweest, daarom graag iemand langs laten komen om di te beoordelen.

Appartement behangen

Appartement, 5 kamers en gang behangen met granol vliesbehang. Totaal 37 rollen en een geschatte oppervlakte van 160m2. Wij hebben het vliesbehang al en kunnen ook voor de lijm zorgen. Het appartement zal behangklaar zijn.

Kamers behangen en plafond witten

Ik wil graag mijn slaapkamers (3) laten behangen (oud verwijderen) plafonds witten, overloop behangen en diverse overige schilders werkzaamheden (o.a.2 kozijnen). Oppervlakte niet bekend, graag even langskomen om te k

Schilderwerk binnen en toiletruimte betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het binnenschilderwerk voor een woning. En voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en een nieuw hangtoilet plaatsen. Wij willen daar begin februari intrekken. Vanaf 3 januari rond 12:00 uur kan er begonnen worden. Het schilderwerk betreft 158 m2. We willen de muren en plafonds in alle kamers gewit hebben. Op twee verdiepingen kan er direct geschilderd worden en op een verdieping moet er behang verwijdert worden en daarna weer opnieuw behangen. Het behang laten we graag regelen door de vakman en de verf regelen we zelf. Verder zoeken we iemand voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en sanitair ophangen. De oppervlakte is ongeveer 1 x 1,5-2 meter. Materiaal graag regelen door de vakman, maar in overleg. Toiletpot en oude tegels graag weghalen en afvoeren. Volgende week, 4 december om 14:00 uur, kan er een bezichtiging gedaan worden.

Behangen van twee kamers

Laten behangen in totaal 10 meter lang. Plafond 2,5 meter hoog. Verdeeld over 2 ruimtes. Deze ruimtes zijn gewoon behangklaar.

behangen slaapkamers 70m2, exclusief materiaal

Graag laten wij over ongeveer 2 weken 3 slaapkamers behangen. Het betreft een huis van 24 jaar oud. De muren zijn kaal. Al het oude behang is verwijderd en de muren zijn goed opgevuld waar nodig en vlak gemaakt. Ze kunnen dus direct behangen worden. Wij gaan komende 2 weken eerst het plafond witten en kozijnen schilderen, daarna kan de behangklus plaatsvinden. Op internet vond ik al partijen die ongeveer 2 euro per m2 vragen voor puur het behangen (zonder materiaal). Aangezien wij het materiaal al hebben ingekocht, zoeken wij dus alleen iemand die de klus kan uitvoeren. De 3 slaapkamers zijn samen 70-75m2. Zie bijlage voor de plattegrond met afmetingen van de 3 kamers. (Hoogte is 2.5 meter.)  Kunt u laten weten wat de kosten zullen zijn om u in te huren voor deze klus?

Behangen 5 kamers

Ik wil de muren laten behangen, betreft 5 kamers. Muren zijn behangklaar

Partners

Partners van Casius