Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor trapgaten en overlopen spackspuiten:

Trapgaten en overlopen spackspuiten

Ik zoek een stukadoor die de wanden van het trapgat en de overloop kan voorzien van spackspuitwerk. Het gaat om 40 m2 met behangklaar beton/gibo.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgaten en overlopen spackspuiten uit heel Nederland:

Nieuwbouw stucen en latexspuiten

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het stuken en latexspuiten van ons toekomstige nieuwbouwwoning, oplevering 4e kwartaal 2020. Het betreft de gehele begane grond en 2 trapgaten met de muurtjes op de overlopen (ongeveer 110 m2). Oplevering is nieuwbouw behangklaar. Graag hoor ik of er maatregelen genomen kunnen worden om eventuele scheuren te verminderen tijdens werking. Het betreft een pre-fab woning. Oppervlak is berekend aan de hand van reeds bekende bouwtekeningen, kleine niet gedimensioneerde muren zijn ruim geschat. Latexspuitwerk graag in een nader te bepalen RAL kleur. De vloeren die afgeplakt moeten worden zijn ongeveer 45 m2.

Benedenverdieping nieuwbouwwoning spack of latex spuiten 150 m2

We willen graag de wanden (150 m2) van de benedenverdieping alsmede beide trapgaten laten spuiten in latex of spack. Ik zou graag 2 offertes ontvangen, één voor spack spuiten en één voor latex spuiten, het betreft: - Alleen het spuiten van de muren, het plafond hoeft niet gespoten te worden. - De hele benedenverdieping uitgezonderd het toilet want daar zijn de muren betegeld - Één muur van de huiskamer moet in een afwijkende kleur gespoten worden - Beide trapgaten en overlopen - Het afplakken van kozijnen, vensterbanken, verwarming, trap etc.

Renovliesbehang aanbrengen

In totaal ongeveer 170 m2 renovlies in een nieuwbouwhuis; Het gaat om de gehele begane grond, 2 trapgaten en 2 overlopen. Daarnaast ook een deel van de badkamer (niet in het natte gedeelte) en een deel van het toilet. Het gehele huis in een lichtgrijze kleur (RAL7038), met 2 accentmuren (in totaal ongeveer 35 m2) in het resedagroen (RAL6011) Schrobbare verf heeft de voorkeur. Planning werkzaamheden naar schatting 3e week van oktober.

Nieuwbouwwoning voorzien van glasvliesbehang

Over 12 maanden wil ik onze nieuwbouwwoning voorzien van glasvliesbehang. Het betreft 3 slaapkamer, een zolder verdieping, technische ruimte, 2 overlopen en 2 trapgaten. Graag m2 prijs opgeven alsmede een offerte voor het laten schilderen van het behang in de trapgaten.

Voor onze nieuwbouwwoning in de Leidsche ...

Voor onze nieuwbouwwoning in de Leidsche Rijn (Vleuten) willen wij graag de muren laten spuiten. Om aan te geven wat wij willen geef ik hieronder weer wat de bedoeling is: Kleur 1 woonkamer 1 muur +/- 17 m2 Kleur 2 woonkamer overige muren en keuken +/- 48 m2 Kleur 3 gang, 2 trapgaten en 2 overlopen +/- 40 m2 Rest wit (slaapkamer voor en achter 1e verdieping en slaapkamers zolder) +/- 137 m2