Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keuken met veel hoeken laten stucen:

Keuken met veel hoeken laten stucen

Keuken is vervangen en gedeeltelijk betegeld rest van de muren en plafond moet nog gestuct worden 11meter om 11 meter Foto’s op aanvraag wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
Onze klant uit Oosterblokker (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken met veel hoeken laten stucen uit heel Nederland:

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een offerte/advies voor het uitbouwen of plaatsen van een serre aan de achterzijde van onze nieuwe woning waarvan wij op 1 februari 2018 de sleutel krijgen. In de bijlage de foto’s en plattegrond. Ons doel is om de nu kleine/smalle dichte keuken open te breken en om aan de achterpui een serre of aanbouw met veel glas met ongeveer 2 à 3 meter uit te bouwen zodat er meer ruimte komt. Eventueel de nu bestaande kleine/smalle serre er geheel of gedeeltelijk bij te betrekken. Er zullen wel draagbalken moeten worden geplaatst. Het dwars muurtje aan het eind van de woonkamer moet ook weg. We gaan voor veel glas in de vorm van schuifpuien of vouwwanden in bepaalde gedeeltes. Heb hiervan een foto gedaan van ons idee daarover indien mogelijk. Isolatie wel belangrijk omdat we het echt als woonkeuken willen gebruiken. Er moet elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, en eventueel ook waterleidingen. Ik wil prefab of stenen uitbouw met veel glas. Met lichtstraat.

Keuken met veel hoeken stucen

De keuken is vervangen en gedeeltelijk betegeld. Rest van de wanden en plafond moet nog gestuct worden. 11 m2 plafond om 11 m2 wand. Er zijn best veel hoeken. Foto’s situatie op aanvraag. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken: 10 m2

Zelfklevend raamfolie op keukenramen plaatsen

In de keuken heb ik 2 ramen die tot aan het aanrecht doorlopen. Dit geeft veel inkijk. Ik wil dit graag verhelpen door zelfklevend raamfolie te gebruiken (statisch raamfolie laat los). Inmiddels heb ik zelf meerdere rollen verplakt. Het lukt me gewoon niet om dit mooi op het raam te krijgen. Het betreft 1 raam van 108 cm breed en 1 van 50 breed. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan verzorgen. Ik hoor graag wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn. Dan zorg ik dat ik het folie in huis heb.

Spachtelen na woningverbouwing

Op 8 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dit willen we verbouwen, en daar horen mooie wanden ook bij. Ook gaat er een muur tussen de keuken en kamer weg. We zijn van plan de voorbereiding van de wanden zo veel mogelijk zelf te doen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Uitbouw en garage maken

Graag zouden we onze toekomstige nieuwbouwwoning willen uitbouwen, waarbij de aannemer van de woning het fundament neerlegt (in verband met het heien, tenzij u dat voordeliger kunt). Een uitbouw van 3.5 x 3 meter. We vinden het mooi als de uitbouw aan alle zijden veel ramen bevat, maar het geheel moet goed geïsoleerd zijn. De vloerverwarming moet doorgetrokken worden vanuit de woonkamer. Het liefst tripple beglazing en kunststof kozijnen, graag de meerprijs hiervan vermelden. Daarnaast willen we graag een garage aan de woning laten bouwen, een van 6,5 bij 3,5 meter. Het liefst met een (houten) eerste verdieping, maar we hebben begrepen dat er dan een vergunning aangevraagd moet worden. Wat is de kans dat deze goedgekeurd wordt? Wederom is een goede isolatie en tripple beglazing van belang en het fundament wordt door de aannemer gemaakt (in verband met het heien, tenzij u dat voordeliger kunt). Op de begane grond tenminste 3 ramen en op eerste verdieping ook. De vloerverwarming moet doorgetrokken zijn vanuit de keuken en daar moet een deur gemaakt worden, zodat je vanuit de woning de garage in kan lopen. Wellicht kunnen we het plaatsen van een aantal wanden binnen de woning ook door u laten uitvoeren, in plaats van de projectaannemer. De oplevering schat ik rond juli 2018 in.

Schimmel onder het laminaat en keuken verwijderen

Door lekkage van de afwasmachine is er veel afvalwater onder de keuken gelopen en onder het laminaat. Onder de keuken zien we de schimmel groeien, dus waarschijnlijk zal het onder het laminaat ook zitten. Het laminaat is beschadigd dus die zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Graag een offerte om de schimmel in ieder geval onder de keuken te verwijderen, of te verwijderen onder het laminaat.

Uitbouw van woonkamer/keuken

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van ons huis, van ongeveer 6 bij 4 meter. Met aan de zijkant (veel) glas.

Draagmuur slopen tussen keuken en eetkamer

Het slopen van een draag muur, ik wil zelf de vloer ondersteunen en de muur wegbreken en het puin afvoeren, als de prijs niet veel verschild mogen jullie dit ook doen. Het gaat hier om een muur van 381 cm waar een deur in zit dus muur van 300 cm lang bij 260 cm hoog. Aan de kant van de deur staat een gemetseld kolom van 24,5 cm in het vierkant, dit kolom ondersteund het dak constructie. Op de draag muur staat een enkelwandige stenen muur en daarop rust de zolder en het dak. Aan de achterzijde van het huis willen wij een schuifpui plaatsen, normaal gesproken zouden wij een staander krijgen waar de draagbalk op rust, is het ook mogelijk om een andere draag constructie te verzinnen, bijvoorbeeld met een extra draagbalk rustend op de beide buitenmuren? Of om een draagbalk met twee staanders in de binnen muur te plaatsen over de schuifpui heen? Ik heb een meldingsplicht op ons huis om de muur er uit te halen dit is reeds gebeurt.

Corrigeren van huidig (schuin) stuukwerk

We hebben een keuken besteld begin dit jaar. En een aannemer ingeschakeld voor de verbouwwerkzaamheden. Uiteindelijk is het werk dat opgeleverd is niet goed afgerond: - Het zijmuurtje van de keuken is tijdens het frezen voor stopcontacten kapot gegaan. Ze hebben een nieuw muurtje in de plaats hiervan opgezet maar die is niet loodrecht gestuukt zoals afgesproken; - De stopcontacten zijn slecht bevestigd; - De achterwand (die we inmiddels maar hebben laten betegelen want het duurde veel te lang) is ook schuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen; voor het corrigeren van de schuine muurtjes, inclusief het verwijderen van de tegels op de huidige achterwand en het herbevestigen van tegels (wij zorgen zelf voor nieuwe tegels). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Granito vloer in hal laten leggen

Wij overwegen om onze tegelvloer in de hal van een jaren '30 woning te vervangen door een granito vloer. De oppervlakte van de hal is ongeveer 9,7 vierkante meter en van de keuken 4 vierkante meter (totaal ongeveer 14). Wat zouden de kosten hiervan zijn? Het gaat dan om een traditionele jaren '30 vloer met zwarte rand en licht van binnen. De huidige tegels liggen naar mijn weten verlijmd. Bij voorbaat veel dank voor uw reactie en met vriendelijke groet!

Partners

Partners van Casius