Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keuken met veel hoeken laten stucen:

Keuken met veel hoeken laten stucen

Keuken is vervangen en gedeeltelijk betegeld rest van de muren en plafond moet nog gestuct worden 11meter om 11 meter Foto’s op aanvraag wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
Onze klant uit Oosterblokker (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken met veel hoeken laten stucen uit heel Nederland:

Verwijderen 2 muren

In onze kleine flat die we net gekocht hebben is de keuken afgescheiden van de huiskamer door een L-vormige muur. Wij willen die graag verwijderen en het plafond en de grond gelijk maken met de keuken. Daarnaast zijn er nog veel meer klussen in deze flat. Wij wonen in Toronto, Canada en de flat is in Diemen. Nieuwe keuken, badkamer,toilet,schilderen,vloeren

Diverse lekkages verhelpen

Een lekkage in de afvoer van de gootsteen in de keuken. Deze lekt niet constant, alleen wanneer er veel water doorheen komt. Verder heb ik ook nog een lekkage in een ijzeren slang die uit de muur komt naar de kraan.

CV-systeem voor vloerverwarming compleet installeren

Het betreft een huis in aankoop. Ik zou graag vloerverwarming (matten) installeren. ik ben heel benieuwd naar de verschillende opties en de kosten. Grootste oppervlakte beneden: keuken, woonkamer, gang en wc zijn ongeveer 68 m2. Overigens heb ik veel ramen op de benedenverdieping (hoekwinkelpand). Tweede verdieping slaapkamer en badkamer van in totaal 33 m2.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het is een stuk van ongeveer 280 cm lang en ongeveer 270 cm hoog. Ik wil de muur zo veel mogelijk weg en er een draagbalk voor in de plaats hebben. Het puin mag graag opgeruimd worden door het bedrijf dat de muur doorbreekt.

Gat laten boren voor afzuiging

Graag laten wij een gat naar buiten boren voor de afzuiging in de keuken. De afwerking doen wij verder zelf. Heel veel gedetailleerder kan ik het niet omschrijven.

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Rondom het vrijstaande huis (met deels 1 verdieping) is thans bekleed met houten rabatdelen. Deze vervangen door kunststof rabat of idem potdeksel. Schuine daken en uitgebouwde keuken, dus veel gevels. Totale oppervlak ongeveer 110 m2. Op internet zie ik als merken Eurotexx en Keralit (verschil?).

Uitbreiding groepenkast

Nieuwe keuken gekocht met veel inbouwapp. Gaarne jullie advies en offerte hiervoor.

Uitbreiding van de groepenkast

Aanschaf nieuwe keuken met veel inbouwapparatuur. Groepenkast moet worden uitgebreid. Gaarne jullie advies en een offerte.

Nieuwe groep erbij voor keuken

Ik heb veel apparaten in de keuken staan, hiervoor zijn er te weinig groepen. Ik zou graag uitbreiding willen. Ik heb net begrepen dat het om een 3 fasen model gaat in mijn meterkast.

Woning verbeteren

Ik zoek een offerta over de verbeteren van mijn woning. Het appartment wasnet gerenoveerd maar niet goed gedaan ( zie foto) dus ik zoek iemand dat kan ons helpen met het verbeteren. Het gaat om de radiatoren niet goes geplaatst, laminaat niet good geplaats, een koof een de keuken gemaakt voor niets en de water en elektra lijnen in de keuken dat ook niet helemal goed geplaats zijn. We willen graag weten hoe veel zou dit ons kosten en hoelang zou het duurt. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius