Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur om kozijn afwerken:

Muur om kozijn afwerken

Wij hebben pasgeleden een ander kozijn in de achtermuur geplaatst en afgewerkt met gipsplaten. De oude muur bestond uit spachtelputz. Graag zou ik willen dat de muur weer netjes afgewerkt wordt met spachtelputz rondom de schuifpui. Aluminium strips op de randen. De muur bestaat nu alleen uit onbehandelde gipsplaten
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur om kozijn afwerken uit heel Nederland:

Diverse aanpassingen in woning

Ik wil graag een nieuwe keuken (12 m2), nieuwe badkamer (1,80 bij 2 meter), een nieuwe vloer in de woonkamer (40 m2) en een muur verwijderen (2,5 meter). Eventueel kozijn keukendeur/-raam. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Verbouwen woning

Wij willen een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer in de woonkamer en een stukje muur tussen de woonkamer laten uitbreken. En evt. een nieuw kozijn keuken deur/raam. De keuken is 3 x 2 meter, badkamer 2 x 2,5, de woonkamer is 40 m2. De kozijnen mogen van kunststof of van hout zijn. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil een raam geplaatst hebben in een beneden muur. De muur is niet recht maar licht gekromd (flauwe boog). Er is nu nog geen kozijn maar dichte muur. Het gat moet dus nog gemaakt worden. Het raam moet 60 cm breed en 40 cm hoog worden.

Deuropening in de buitenmuur garage maken

Graag wil ik een standaard deur plaatsen in de muur van mijn garage. Offerte graag inclusief slijpwerken en plaatsen kozijn en deur.

Binnendeur verwijderen en muur dicht metselen

Een houten binnendeur met houten kozijn in de woonkamer laten verwijderen. Muur vervolgens dicht metselen met baksteen of ander materiaal. De binnendeur inclusief kozijn is in de breedte ongeveer 100 cm en 210 cm hoog.

Achtergevel naar buiten verplaatsen

We willen de achtergevel naar buiten verplaatsen gelijk met de rest van de achtergevel. Hiermee is tevens het verwijderen van een stukje "buitenmuur" (gevestigd aan de keuken) gemoeid. Voor de verplaatsing van de gevel kan het huidige kozijn gebruikt worden. De woning heeft verder houten vloeren en plafonds. Voornaamste werkzaamheden: - verwijderen oude kozijn, - verwijderen buitenmuur bij keuken (zijkant), - verwijderen binnenmuur bij keuken (en evt. stutten?), - plaatsen nieuwe buitenmuur, - herplaatsen oude kozijn, - eventuele afwerking nieuw nieuwe muur aan binnenzijde. Zie de foto's en plattegrond voor de verdere info. Voor aanvullende vragen kan er contact met ons worden opgenomen.

Kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen

In mijn achterhuis heb ik nu een raam dat uitkijkt op mijn tuin. Wat ik echter wil is een groot kozijn met daarin 2 terrasdeuren, zijlichten aan beide kanten en bovenlichten (inclusief glas). De afmetingen van het nieuwe kozijn moeten ongeveer 2,40 tot 2,60 (b) en 2,80 (h) meter worden. Daarvoor moet het huidige kozijn verwijderd worden, een stuk (draag-) muur verwijderd worden en dus ook een stalen balk geplaatst worden. Daarnaast moet in dezelfde ruimte een tussen muur verwijderd worden om van 2 kamers 1 grote keuken te maken. Voor zover bekend is deze muur niet (meer) dragend. De muur is ongeveer 3,50 meter breed en 3,00 meter hoog.

Kozijn + raam plaatsen in buitenmuur

Het plaatsen van een kozijn + raam in een buitenmuur. Buitenmuur is nu volledige muur waarin het gat nog gemaakt moet worden. Raam +/- 200 x 100 cm

Schuurdeur verbreden voor een motor

Ik ben voornemens om een andere motorfiets aan te schaffen en die zal niet normaal door de huidige schuurdeur (90 cm breed) kunnen. Ik wil graag een bredere deur van ongeveer 1,20m laten plaatsen of bestaande deur met een 2e van 0,30m uitbreiden. De deuren bij voorkeur in dezelfde stijl als de huidige, zie foto's. De deur moet aan de linkerkant worden uitgebreid, waar nu het scharnier zit. Aan de binnenkant komt daar net naast het kozijn de elektra-kabel binnen, die zal verplaatst moeten worden. Er zal een stuk van de stenen muur weggebroken moeten worden en houten kozijn/omlijsting en plaat boven de deur vervangen.

Plaatsen van 2 deuren

10 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Wij moeten hier binnen 1,5 week twee deuren plaatsen. 1 deur moet in een bestaand kozijn geplaatst (kleiner dan standaard deuren, zonder aanwezige scharnieren). Daarnaast hebben wij een gang van ongeveer 90 cm breed en 310 cm hoog, waar een kozijn en deur in geplaatst moeten worden (dus niet in de muur, maar in de gang, zodat er een hal ontstaat tussen de voordeur en de nieuwe deur). Boven het kozijn moet dus ook iets komen (dicht of met raam). Wij hebben nog geen materialen in huis, daar ontvangen we graag advies in, dan kunnen wij dit van te voren bestellen/kopen.

Partners

Partners van Casius