Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Muiden of directe omgeving.

54 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning van stucwerk voorzien, nieuwbouw stuken aan de buitenkant, woonhuis stukadoren, bovenwoning en winkelpand stucen, nieuwbouw met stuc- en latexwerk afwerken, woonboerderij met spack spuiten, dijkwoning van stucwerk voorzien, buitenmuren glad stucadoren, wanden en plafonds pleisteren, renovatie van stucwerk, nieuwbouwwoning glad stucen en wit laten spuiten, complete woning stucen, nieuwbouw van pleisterwerk voorzien, scheuren in een binnenmuur en plafond repareren, nieuwbouw Rietcarre Groningen stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Muiden:

Nieuwbouw plafond afwerken

Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond afwerken met stuc- en schilderwerk

Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Betonciré in de badkamer aan laten brengen

We willen graag de wanden met betonciré laten behandelen. We hebben een badkamer van 6-7 m2, waar nu tegels op de wanden zitten.

Wanden stucen in gerenoveerd appartement

Pleisteren betonwanden in gerenoveerd appartement, wanden niet beschadigd en redelijk vlak Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Graag willen wij de trapopgang van de 1e ...

Graag willen wij de trapopgang van de 1e verdieping naar de zolderverdieping laten stuken en tevens het `voorportaal van de zolderkamer. Op dit moment zitten er schroten op de muren van de trapopgang. Deze moeten dus weg. Dit kunnen we eventueel ook zelf doen.

De plafonds in woonkamer, slaapkamer en ...

De plafonds in woonkamer, slaapkamer en hal witten. Stukwerk muren in woonkamer, slaapkamer en hal (momenteel behang). Plaatsen van nieuwe, kleine binnenmuur en maken van doorgang.