Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gerenoveerde badkamer stukadoren:

Gerenoveerde badkamer stukadoren

Gerenoveerde badkamer. Oude verf op een beton plafond. Bouwer heeft geen oplossing voor het plafond. Soort nood situatie! Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gerenoveerde badkamer stukadoren uit heel Nederland:

Douchewanden monteren

In een pas gerenoveerde badkamer moeten twee douchewanden gemonteerd worden van 80 x 80 cm. Betreft een hoekinstap. Vloer loopt schuin af richting afvoerputje. Bij voorkeur plaatsen zonder douchebak. Is dit niet wenselijk dan moet de douchebak nog besteld worden.

Tegelen van de badkamer

De gerenoveerde badkamer dient te worden betegeld. (Wanden en vloer). Het betreft ruimte van 6 m2. Wanden hebben nieuw stucwerk en zijn voorbehandeld. Vloer is oude tegelvloer waar elektrische vloerverwarmingsmatten op komen. In de toekomstige douche bevindt zich een nis wand. Alle materialen zijn al aanwezig, of worden verzorgd na overleg.

Gerenoveerde badkamer stucen

De badkamer moet gerenoveerd worden. Deze is nu volledig betegelt, behalve plafond. Ik overweeg de vloer en muren te stuken in plaats van te tegelen. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Gerenoveerde woning behangen met renovlies

Overige informatie: Het betreft hier een gerenoveerde woning die behang klaar wordt opgeleverd. Ik zou graag alle ruimtes excl. De badkamer, berging en toilet willen laten behangen met renovlies. Kunt voor mij een offerte opmaken. Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovlies

Gerenoveerde woning stuken

Wij hebben een 1e etage appartement samengevoegd met onze parterre woning. Opnieuw ingedeeld. Slaapkamers, washok, Badkamer, Gang, overloop moeten gestuukt worden. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen sinds 2013 in een gerenoveerde woning. Helaas hebben wij heel veel last gehad van verschillende soorten lekkages. Voornamelijk in de badkamer vanuit het bad. Onze woning had zoveel lekkage plekken, dat ik in 2016 maar weer ben gaan schilderen. Met spullen weghalen viel mij een vlek op het vinyl op. Er zat al een flinke laag schimmel op de vloer. De muren van mijn slaapkamer zijn zeer koud en vochtig in de winter en de vloer bij de muurkant wordt ijskoud. Er is een vochtmeting gedaan. Maar ik zie dit graag door een onafhankelijk bedrijf gebeuren, vanwege de niet te vertrouwen test. We willen heel graag dat er een oplossing komt voor onze klachten die wij hebben.

Tegelwerk in de badkamer, bijkeuken en toilet

We zijn op zoek naar een tegelzetter die onze gerenoveerde badkamer, bijkeuken en toilet kan betegelen. Gerectificeerde tegels zijn aanwezig. Het gaat om tegelwerk aan de vloeren en wanden. Het gaat in totaal 35 m². De vloertegels zijn 60 x 60 centimeter groot en de wandtegels zijn 30 x 60 en 20 x 20 centimeter groot. Graag op de korte termijn in verband met het uitvallen van de huidige tegelzetter

Badkamer vergroten

Ik heb een woning aangekocht in Rotterdam. De huidige gerenoveerde badkamer is 1,03 x 2,15 meter. Ik wil de badkamer graag verbreden, zodat er een ligbad aan de bestaande badkamer toegevoegd kan worden. Dit ten koste van de achterslaapkamer. Als het hiervoor noodzakelijk is om wc/wasbak te verplaatsen is dit geen probleem. Ik heb geen specifieke wensen m.b.t. de indeling, behalve dan dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt om een ligbad toe te kunnen voegen, zodat zo min mogelijk van de ruimte van de slaapkamer wordt ingeleverd. Volgens mij zijn redelijk standaard tegels etc. gebruikt die waarschijnlijk nog wel te verkrijgen zijn, zodat de bestaande tegels niet allen vervangen hoeven te worden. Er is geen gelegenheid om de woning te bekijken voor 1 december.

Loden afvoerleidingen renoveren of vervangen

Na een verbouwing van onze badkamer is een lekkage opgetreden in loden afvoerleidingen. Het gaat om zo'n 6 meter aan afvoer tot aan de standleiding, deels lopen de leidingen door beton, in de gerenoveerde badkamer. We willen de leidingen renoveren of vervangen. De minst invasieve oplossing heeft de voorkeur. We ontvangen graag een globaal beeld van de oplossing en een kostenindicatie.

Leidingwerk badkamer aanpassen bij blokverwarming

Ik wil minimaal het leidingwerk aanpassen in de badkamer om een nieuwe radiator te monteren in de gerenoveerde badkamer. Het probleem is dat er sprake is van blokverwarming in het gebouw. De ketel zal dus, officieel, uitgeschakeld moeten worden. Het appartement is op de 11e van in totaal 12 verdiepingen. Het leidingwerk loopt nu, in tweevoud, vanuit het plafond, waar deze het appartement binnenkomt, naar beneden, waar de oude radiator aangesloten was. Ik wil een staande handdoekradiator plaatsen. Het leidingwerk moet dus ingekort worden zodat de koppeling met de nieuwe radiator gemaakt kan worden. Daarnaast wil ik eventueel, afhankelijk van kosten, het leidingwerk van één radiator in de woonkamer aanpassen. Ik ontvang graag een kosten-gespecificeerde offerte van erkende installateurs. Er zijn foto's beschikbaar.