Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kamer laten stukadoren:

Kamer laten stukadoren

Wij willen een hele kamer laten stucen. Dit zijn de gegevens van de ruimte: Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer laten stukadoren uit heel Nederland:

Kamertje stukadoren

Ik zoek een stukadoor die de wanden van één kamer met spachtelputz (korrel) kan bewerken. Het gaat 25 m2 waarvan de ondergrond bestaat uit giboblokken. De woning waar het werk moet plaatsvinden is goed bereikbaar.

Zolderkamer stukadoren

Kamer renovatie bestaande woning, ‘70. Schuin dak aan N en Z zijden. Klein stukje muur ongeveer 90 x 15 cm toplaag herstellen. Tevens overloop en trapgat meestuken. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.

Kamer met granol laten stukadoren

Bestaande stucwerk, granol, is op diverse plaatsen gescheurd opknappen wanden gladstrijken met gips dan spachtelputz aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Wanden van studio stukadoren

De kamer heeft 1 wand betonmuur, overage gipsplaat. Dient gestuct en glad gemaakt te worden. Graag zsm indien mogelijk. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kamer stukadoren en herinrichten

Wij hebben een computer/slaapkamer met nu een schrootjesplafond wat wij willen laten veranderen in stucplafond en de muren zijn nu behangen en dit willen wij ook opnieuw netjes laten stuken. De kamer is ongeveer 3,40 x 2,50 maar op deze kamer staan ook onze wasmachine en droogtrommel en een c.v. kast. De wascombinatie willen wij op een soort plateau laten plaatsen en dan schuifdeuren ervoor zodat het afgeschermd is . De rest van de ruimte willen wij een soort rek op de muur of planken voor boeken et cetera. En ook een schuifwand deze moet echter minder breed zijn in verband met het raam. Liefst hebben wij iemand die beide werken kan doen maar een stukadoor alleen is ook goed. Wij houden van iemand die zeer netjes werkt omdat we alles keurig en modern willen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Logeerkamer stukadoren

De logeerkamer is nu behangen. Bij het verwijderen van het behang komt de oude stuclaag mee. In plaats van de kamer opnieuw te behangen zouden wij deze graag helemaal gestuct hebben. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwe zolderkamer en dakkapelen stukadoren

Er worden 2 dakkapellen en een zolder kamer gecreëerd. 1 dakkapel komt op de eerste verdieping en deze dient incl plafond gestuukt te worden. De andere dakkapel komt op zolder en er komt een nieuwe wand. Deel van het te stuken oppervlakte is schuin. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Begane grond stukadoren

Alle muren behalve de begane grond. Wel 1 muur in de vide kamer omdat deze doorloopt in een muur van de eerste verdieping. Trappengat niet meeberekend, niet wetend hoe dit te berekenen. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw uit de huiskamer verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de schouw in mijn huiskamer. Het gaat om een gemetselde schouw die ongeveer 17 cm uit de wand steekt. Er zit wat behang overheen. De wand hoeft daarna niet afgewerkt te worden, omdat we de hele kamer nog gaan stukadoren. Ik maak graag een afspraak om de schouw even te laten beoordelen en ontvang daarna graag een prijsopgave.