Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kantoorpand volledig afwerken:

Kantoorpand volledig afwerken

We hebben een bedrijfspand gekocht en van binnen volledig opnieuw opgebouwd. Voorzet wanden uitgevoerd met gips. Buitenmuren zijn glad gepleisterd. Plafond is de betonplaten en willen we, afhankelijk van de prijs stucen zodat een systeem plafond niet geplaatst hoeft te worden. Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 295 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kantoorpand volledig afwerken uit heel Nederland:

Bestaand metselwerk aanhelen

Het betreft het aanhelen van metselwerk. Het kantoorpand wordt door ons gerenoveerd. Het metselwerk is op enkele plaatsen ingeslepen en gesloopt, dit dient nu te worden uitgetand en nieuw te worden ingemetseld. Het zal in totaal zo'n 500/600 stenen zijn. Het hoogste punt van het pand is 6 meter. Het pand is al volledig omringd met steigerwerk. Graag een afspraak op locatie om te bepalen wat gedaan moet worden en wat de kosten zijn.

Intercomsysteem plaatsen bij een kantoorpand

Het betreft een intercomsysteem in een kantoorpand op de begane grond dat volledig vervangen dient te worden. De afstand tussen beide punten is om en nabij 8 meter. De oude bekabeling kan hergebruikt worden.