Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gang en stukje overloop stuken :

Gang en stukje overloop stuken

De gang waar de trap zit zit granol op deze moet glad worden, zodat ik hem kan schilderen. Stukje overloop stuken. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang en stukje overloop stuken uit heel Nederland:

Tegelvloer in woonkamer en gang

Ik wil een tegelvloer in nieuwbouwstudio. Het woongedeelte heeft op het eind een stukje schuine muur/loopt schuin weg. Graag advies voor geluidsreductie. Totale oppervlakte is 28 m2.

Lundia maatkast monteren

Ik wil mijn Lundia maatkast laten monteren. Voor de gang. Maar kunnen jullie ook een stukje afsnijden? Mijn kast maat is 2.55 x 98 cm. En er moet waarschijnlijk 1 á 2 cm ingekort worden.

Laminaat leggen

Ik heb 45 m² laminaat besteld en dat wordt in week 49 hier geleverd. Ik wil het laten leggen op de benedenverdieping, in mijn woonkamer met open keuken, in de gang en een stukje van de voorraadkast. Er hoeven geen plinten geplaatst te worden. De woning is bewoond en gemeubileerd. Ik zal zelf aanwezig zijn om tijdens de klus de meubels te verzetten. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel na week 49 tijd voor hebben.

Nieuwbouwwoning stucen

Omdat mijn wanden van mijn nieuwbouwwoning nog niet egaal genoeg zijn om te behangen met renovliesbehang ben ik op zoek naar een stukadoorsbedrijf die mijn huis zo snel mogelijk glad kan stucen. Het gaat om ongeveer 150 m2, alle wanden in mijn huis (woonkamer, keuken stukje, gang, boven de trap, eerste verdieping hal, 3 slaapkamers en 2 muurtjes op zolder). Bijgaand vindt u de bouwtekeningen van mijn huis. Kunt u mij hiervan een prijsopgave sturen? En hoelang zouden jullie hier mee bezig zijn en wanneer zouden jullie kunnen starten? Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Laminaat met waterschade laten vervangen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 45 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn woonkamer en een stukje van de gang beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen. Ik heb uw offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag in de 2e week van december laten verzorgen.

Laminaat leggen in woonkamer en gang

De klant wil laminaat laten leggen in woonkamer en gang, in totaal 40 vierkante meter. Daarnaast mis ik op twee stukjes in de woonkamer de plint die aan de muur zit. Materialen heb ik binnen een week in huis, alleen de plinten voor dat kleine stukje moeten wel door de vakman worden aangeschaft.

Plafonds glad stuken

Ik wil graag het plafond van mijn voorhal, gang, toilet en keuken + een klein stukje wand in de keuken gestuukt hebben. Het is een ouder jaren 30 huis en de vorige eigenaren hebben het één en ander geprobeerd te klussen, maar het is niet helemaal goed gegaan. Graag zou ik deze doorn in het oog nu eens weggewerkt willen hebben. Het zou op vrij korte termijn kunnen, maar in het nieuwe jaar mag ook. Bijna overal zitten gipsplaten, maar door de bouw van het huis zal niet alles loodrecht zitten. Ik raad aan van te voren langs te komen om het werkgebied te bekijken. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Hertselwerk

Heer, mevrouw, vanwege een lekkage zijn de muren van mijn inpandige berging, stukje slaapkamer en de gang aangetast. Het stucwerk laat daardoor los en er zit ook schimmel op de muren van deze ruimten. Ik weet niet precies hoeveel m2 dat is. Het zal wel minder of meer zijn dan 25 m2. Graag een offerte of afspraak maken om te bepalen wat er moet worden hersteld. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Deurkozijn verplaatsen in een dragende binnenmuur

Ik wil mijn toegang vanuit de gang naar de woonkamer een stukje laten verplaatsen. Ik denk dat het een draagmuur is. De oude deur met kozijn moet eruit en de opening moet worden gedicht. Dan moet ernaast een nieuwe muuropening gemaakt worden waar het kozijn met de deur weer geplaatst moeten worden. Huis is van bouwjaar 1959. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen. En een datum van eventuele uitvoering.

Parketvloer vervangen door laminaat

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen in de woonkamer en klein stukje gang zonder dorpels . Hiervoor moet eerst de parket verwijderd worden (geplakt) en de grote houten planken die geschroefd zijn. Dit verwijderen gaat makkelijk heb zelf paar parket planken verwijderd om te proberen, zodat ik het hier beter kan omschrijven. Graag hiervoor een offerte. Korte beschrijving: in Heerlen 46m2 -> verwijderen en afvoeren parket en houten ondervloer -> nieuwe ondervloer leggen (groene platen) -> nieuwe laminaat leggen van de gamma. Ondervloer en parket kopen we zelf. (wilt u het laminaat en ondervloer toch aanbieden dan dit in de offerte vermelden, of 2 prijzen noemen met en zonder materiaal). De werkplek is goed bereikbaar en is op de begane grond.