Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor offerte pleisterwerk:

Offerte pleisterwerk

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte pleisterwerk uit heel Nederland:

Woning voorzien van nieuw pleisterwerk

Stucwerk in woning is toe aan een mooie nieuwe laag. Het gaat om 210 m2 wanden en 100 m2 plafond.

Herstelwerk na waterschade aan plafond door lekkage

Er is in mijn plafond van de slaapkamer een bruine plek ontstaan en een stukje pleisterwerk verdwenen door een lekkage aan de nieuwe cv (boven de slaapkamer). De installateur heeft de lekkage opgelost maar de schadeafwikkeling moet gepaard gaan met een offerte om het schadebedrag te bepalen. Ik hoop dat u mij kan helpen door een offerte te maken en eventueel ook de schade te verhelpen. De kamer is ongeveer 4.00 meter bij 2.00 meter.

Nieuwbouw woning stucen en sausen

Wij hebben net een nieuwbouw woning gekocht en zijn aan het inventariseren of het mogelijk is om glad te stucen en sausen. December is een indicatie van wanneer we kunnen beginnen aangezien de verwachte oplever datum eind van het jaar is. Het zou dan gaan om de begane grond en de eerste verdieping. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Jaren 30 woning volledig laten stucen

Wij hebben een jaren 30 woning gekocht die we volledig willen laten stucen wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Benedenverdieping nieuwe woning stucen

Op 1 juli krijgen wij de sleutels van onze nieuwe woning, wij willen graag de benedenverdieping laten stucen (glad, sausklaar), zowel de muren als plafond. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Granol op wanden oude woning vervangen door glad pleiseterwerk

Zit granol op maar ik wil graag gladde muren wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen keukenmuren voor plaatsing nieuwe keuken

De opdracht betreft het glad stucen van drie muren ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De muren zijn deels gestuct en op een deel hebben tegels gezeten. Het stucen zal in week 32 of 33 moeten gebeuren. Graag zie ik een offerte tegemoet. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer

We gaan een huis laten bouwen waarbij alle wanden en plafonds moeten worden gestukt en gesaust. We wensen de offerte per email te ontvangen. Bellen wordt niet op prijs gesteld. Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning laten stucen

Wanden Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Sausklaar stucen van muren

Circa 100 vierkante meter: Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius