Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Hoofddorp of directe omgeving.

1909 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, wanden stucen, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Hoofddorp:

Gevels villa stucen

Ik wil de gevels van mijn villa laten stucen, ik zit te denken aan spachtelputz maar ik weet niet of dit handig is. Momenteel zijn deze van metselwerk. Gaat om ongeveer 125 m2.

Betegelen vloer toilet, woonkamer en hal

Tegels leggen op de vloer in toilet van 1.33 × 0.91 × 2.20 en de woonkamer plus hal van ca. 45 m2. Er ligt nu laminaat met een cementdekvloer er wordt nog vloerverwarming gerealiseerd, wanneer dit klaar is kan het gelegd worden.

Toilet stucen en spuiten

Ik heb een huis gekocht ( bestaande bouw ). Ik wil het toilet renoveren. Ik zou het toilet graag willen laten stucen en laten spuiten.

Latex spuiten wanden en plafond

Ik ben mijn rijtjeshuis aan het opknappen. Ik wil daarom mijn wanden van 60m2 laten afspuiten met latex en het plafond van 20m2 ook met latex. Daarnaast moeten er 75m2 aan vloeren worden afgeplakt. Beide oppervlakte zijn nu oud stucwerk.

Nieuwbouw woning spuitwerk latex 205 m2

Wij hebben een nieuwbouw eengezinswoning met stucwerk op de wanden en plafond. Wij willen zowel de wanden als het plafond laten spuiten met latex. De meeste muren en plafond in het wit. Echter ook een aantal wanden in een andere kleur. In de bijlage de bouwtekening. Zolder hoeft niet gespoten te worden. Wel 1 wand in de badkamer en het plafond. Het gaat om de wanden 130 m2 en om het plafond 75 m2.

Stucwerk in de hal en slaapkamer

Het gaat om de hal en een deel van de slaapkamer moet gedaan worden. Het gaat ieder om ongeveer 7.5 m2 in totaal dus 15 m2. Het is de bedoeling dat beide ruimtes met glad pleisterwerk worden afgewerkt.

Plafonds spuiten door latex spuiter

Ik wil op 16 februari de plafonds van de huiskamer, keuken en hal laten spuiten door een latex spuiter. Het gaat om zo'n 50 m2.

stucwerk plafond en wanden na aanbouw

Er wordt een aanbouw aan ons huis geplaatst. De bestaande woonkamer en het nieuw aan te bouwen deel willen we in 1 \look\. Gehele nieuwe woonkamer zou dus opnieuw gestuct moeten worden. Het aanbouwdeel (wanden ca. 16m2 en plafond ca. 18m2) wordt stuc-klaar opgeleverd. Wanden in bestaande woonkamer zijn voorzien van behang. 70m2 aan wanden en 85m2 aan plafonds. De wanden glad pleisterwerk strak en plafond glad pleisterwerk aflaten spuiten met latex.

Nieuwbouwwoning in Tudorpark een badkamer stucen

De badkamer in deze nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. We willen graag dat deze gestucd wordt (glad, ik heb specificaties) zodat deze door Senso gietvloeren behandeld kan worden (waterdichte wandafwerking). Graag ook plaatsen van een douche drain en maken van afschot voor douche. De rest van de vloer is afgewerkt (vloerverwarming). Hier komt later gietvloer in. Ik heb de specificaties van Senso bijgevoegd om u zoveel mogelijk informatie te geven. Het gaat om 20m2 die wij glad afwerkt.

plafond schilderen

Het betreft een plafond van 8 meter bij 5 meter. Het moet opnieuw gewit worden.

Wanden en plafond stucen

Ik wil graag de wanden en plafond laten stucen.

Plafond in woonkamer en keuken stucen en schilderen

Het plafond in de keuken en woonkamer heeft waterschade opgelopen na een gesprongen waterleiding. Zodra dit is hersteld door een loodgieter wil ik dit gedeelte van ongeveer 45 m2 opnieuw laten stucen en schilderen.

Appartement spackspuiten

Ik heb een oud appartement gekocht, meeste wanden zijn kaal beton, een aantal vierkante meter is bijgebouwd met giboblokken. Het plafond is oud spackwerk niet meer netjes het liefst zou ik hier met nog een laag spack overheen laten spuiten wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren en plafond spuiten

Ik wil zowel de wanden als plafond laten latex spuiten. De wanden zijn 45 m2 en het plafond 65 m2.

Spachtelspuitwerk plafond

Hallo, ons badkamer plafond is glad gestuct met een oppervlakte van 6m2. Op dit plafond wil ik graag spachtelspuitwerk laten aanbrengen.

Spackspuiten plafond

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het Spackspuiten van het plafond in de badkamer. Het plafond is glad gestuct en moet hetzelfde worden als het plafond in de gang en slaapkamers. De oppervlakte is ongeveer 6 m2. Graag een offerte inclusief afplakken en exclusief afplakken. Alvast bedankt.

Latexspuiten

Ik wil graag op nieuw aangebracht stucwerk, plafond en wanden spuiten, is ongeveer 80 en 65 m2.

Uitbouwkamer stucen

Wij heeft een nieuwe kamer gemaakt boven onze garage. Deze willen wij graag laten stucen. De wanden zijn ongeveer 60 m2 en het plafond ongeveer 20 m2. Glad pleisterwerk willen wij als afwerking.

Plafond woonkamer bestaande woning

We hebben een bestaande woning gekocht met in de woonkamer een betonnen plafond met spuitwerk, waarin de v-naad van de betonnen platen nog zichtbaar zijn. Deze naden willen we weggewerkt hebben waarna het plafond zo glad mogelijk moet worden afgewerkt. Helemaal glad hoeft niet. Plafond heeft een oppervlakte van 80 m2.

Spuitwerk Plafond

De plafonds willen wij graag laten spuiten. het gaat om 130 vierkante meter die willen wij in latex laten afspuiten

Nieuwbouw afspuiten

In februari wordt onze nieuwbouwwoning te Hoofddorp afgeleverd. De muren in de woonkamer zijn afwerkklasse 2 (volgens bouwer sausklaar), het plafond is gespoten maar de v-groeven van de kanaalplaten zijn zichtbaar. Wij willen graag een glad plafond zonder zichtbare groeven en de wanden laten spuiten. De wanden zijn 55 m2 en het plafond is 60 m2.

Muren stucen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moet in de keuken een muur gestuct worden. Tevens willen we in de woonkamer 1 muur herstellen en alle muren glad stucen (in overleg kijken we hoe we dit het beste kunnen doen). Het gaat ongeveer om 47 m2 .

Nieuwbouwoning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 70 m2 wanden en 60 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Achtertuin bestraten

De tuin is 12 m diep en 6 m breed. Oude bestrating eruit en boompjes/struiken verwijderen. Nieuwe bestrating erin en kunstgras.

Nieuwbouw stucen

I would like to get fixed quote for smooth stucco - 125m2- current walls are delivered wallpaper finish and we want it a smooth 1mm-3mm stucco, including material. Also if painting is possible, a quote for painting (schilder) work - 250m2- without material as I bought paint (flexa) and voorstrijk already.