Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaande leegstaande woning stucen:

Bestaande leegstaande woning stucen

Ik ben op zoek naar een vakman om een leegstaande woning te stucen, er zitten verschillende scheuren in de woning, dit willen wij graag herstellen, het gaat om de wanden 195 m2 en om het plafond 75 m2.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande leegstaande woning stucen uit heel Nederland:

5 Vlakke opdekdeuren schilderen

5 Vlakke opdekdeuren met krasjes/verkleuringen schilderen in originele kleur (mat/cremewit). Kan op locatie in leegstaande woning of in werkplaats.

Renovlies behangen 200 m2

In een 17 jaar oude, leegstaande woning met behangklare muren wil ik +/- 200 m2 renovlies behang laten aanbrengen. Zonder sausen.

Vloerverwarming aanleggen

Er is een leegstaande woning waarin de begane grond, 1e en 2e etages voorzien willen worden van vloerverwarming. Dit moet voor juli 2019 gerealiseerd worden. De woning is ongeveer 100 m2.

Twee verdiepingen stucen

In een, nog leegstaande, gekochte woning de 1e en 2e verdieping voorzien van glad stucwerk. Nu hebben de muren het originele spuitwerk welke is beschadigd, tevens door de werking van het huis zitten er scheuren in de naden. Wij zoeken zsm een stucadoor ivm verhuizing. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonvloer storten in leegstaande woning

Het betreft het storten van een betonvloer van 158 m2 in een woning welke leegstaat. De vloerverwarming middels elektrische kabels wordt zelf gelegd op wapeningsstaal en de ondervloer bestaat uit tegels. De bedoeling is dat de betonvloer zichtbaar blijft dus vlinderen & coating.

Stuken en latex spuiten

Leegstaande woning, kan vanaf 16 december beginnen maar moet 15 januari klaar zijn ivm leggen Vd vloer Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Laminaat leggen in lege woning

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn leegstaande woning. Het oppervlak is 56 m2.

Gehele woning stuken

Ik wil een leegstaande woning geheel laten stuken (glad). Wanden: 264 m2. Plafond: 149 m2. Prijs inclusief materialen en voorwerk (er zit nu ook stukwerk op; ik denk gespoten stuuk met grove korrel).

Renoveren van een leegstaande woning

I'm going to sell my 60 square meter apartment soon, before that I'd like to do some small fixes (removing fixtures, some cracks in the wall) and repaint the walls. I'll move out on 16th of July, I'll need help just right after that.

Reparatie van een zonnescherm

Ik woon sinds 5 maanden in een appartement waar boven het balkon een handmatig bedienbaar zonnescherm hangt van 5 meter lang. Bij het openen is de rol van het zonnescherm over het balkon gevallen. Zo te zien zijn er 2 onderdelen beschadigd. 1 ophangpunt zit scheef omdat de latten daaromheen verbogen zijn. Het kunststof rolwiel op de rol-as is gebarsten. Over de ouderdom kan ik weinig zeggen. De huidige verhuurder heeft het appartementencomplex 1.50 jaar geleden overgenomen en toen hing het zonnescherm al aan de leegstaande woning. Graag zou ik een schatting willen van de kosten voor reparatie of verwijdering van het zonnescherm. Alle informatie over de oorsprong en ouderdom van dit type zonneschermen is van harte welkom.