Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kelder stucen - cement gebonden:

Kelder stucen - cement gebonden

Graag laat ik mijn kelder stucen - cement gebonden. De muren zijn 4 m bij 4 m en 2.5 m hoog. Gaat om het plafond en de wanden. De huidige onderlaag verschilt per muur. Aantal zijn eerder gestuct. 1 muur is een gemetselde binnenmuur. Verder hier en daar wat verf. De ondergrond is dus vochtig. Er moet een betonmix op worden gebracht. Als ik te horen krijg wat er nodig is kan ik het zelf regelen.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder stucen - cement gebonden uit heel Nederland:

Vloer in kelder leggen

L.s. Graag zou ik een all-in-offerte ontvangen voor het leggen van een nieuwe vloer in onze kelder, 12,2 m2 oppervlakte. Het gaat om een kelder in Dordrecht, die droog is gemaakt, en waarvan de muren en vloer zijn afgewerkt met een LiquidRubber coating, zodat de kelder goed droog is. Nu moet er hier op een nieuwe vloer gelegd worden. Suggesties van het bedrijf die de kelder droog heeft gekregen was dit te doen met betonmortel. Zouden jullie dat ook zo doen? En hoe dik moet de laag zijn? Graag ontvang ik een offerte van jullie. Praktisch punt: een ladder is nodig om de kelder in/ uit te komen, dus die graag meenemen. Aanvullende vraag: stucen jullie ook muren? De keldermuren moeten ook rondom gestuuct worden (zelfde ondergrond)

Kelder onder bestaande woning

We willen onder onze bestaande woning (2 onder 1 kap) een kelder realiseren. Wij kunnen niet precies inschatten hoeveel m2 dit betreft maar denken ongeveer 50 m2. Onze woning is gebouwd op heipalen en is in bezit van een kruipruimte van 60cm hoog. Deze moet eerst worden uitgezuigd en daarnaast worden uitgediept tot een hoogte van 2,20 m. We zoeken iemand die ook de afwerking zou kunnen doen. De leidingen willen we graag laten doorlopen. Stucen van muren kunnen we zelf.

Kelder vochtvrij

De kelder moet vochtvrij gemaakt worden. We willen graag de wanden laten stucen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Keldermuur stucen

Het is een kelder van ongeveer 50m2, wanden zijn recentelijk waterdicht gemaakt. Nu is het de bedoeling dat deze weer mooi wit worden. Ik ben opzoek naar de goedkope oplossing, dus of glad pleisterwerk of spackspuiten.

Kelder droog stucen

Het stoppen van het grondwater dat in de kelder komt. Het gaat om een oppervlakte van 3 x 2 meter, 1.60. Er staat wel een combiketel in de ruimte, graag een oplossing dat deze niet weg hoeft.

Stucen van een kelder

In de kelder is het stucwerk slecht. Ik zou graag de prijs weten, de kelder is droog en is 2m breed, 8m lang en en 1,80 hoog. ik zou zelf het stuc er af kunnen halen.

Kelder waterdicht stucen

Optrekkend regenwater komt door onze vloer en muren. Oude kelder, ongeveer 12M2, met kleine scheuren.

Lekkage kelder oplossen en waterdicht stucen

Ik heb een lekkage in de kelder, het is de bedoeling dat een vakman de kelder waterdicht gaat maken. Het is een kelder van circa 10 vierkante meter waarin gestaan kan worden.

Stucen na verbouwing

Verbouwing, benedenverdieping en kelder, daarna dient dit gestuct te worden. Het gaat om 100 m2 aan wanden die nu van oud stucwerk zijn, deze willen wij met glad pleisterwerk laten afspuiten met latex. Daarnaast is er 85m2 aan plafonds met spackspuitwerk die wij met glad pleisterwerk willen laten afspuiten met latex.

Kelder in de achtertuin

Mijn zoon zoekt een drumruimte. Mijn vraag is wat kost het om een kelder te maken in mijn achtertuin, die waterdicht is? Ik heb geen idee wat voor afmetingen mogelijk zijn. Ik wil het liefst een zo goedkoop mogelijke oplossing, maar toch een ruimte dat voldoende is voor mijn zoon om te drummen. Daar ontvang ik graag advies over. Een trap kan eventueel in de schuur geplaatst worden. De schuur is: 2.5 x 2.5 meter. De tuin is: 10 meter lang en 6- 8 meter breed. Elektra wil ik graag en stucen weet ik nog niet zeker. Verder wil ik een nette afwerking. Een vergunning is niet nodig.

Partners

Partners van Casius