Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk aanbrengen over spachtelputz en granol:

Stucwerk aanbrengen over spachtelputz en granol

Ik zoek een stukadoor die wanden kan voorzien van stucwerk. We zouden graag over wanden in de woonkamer, de hal, het trapgat en de overloop op de eerste etage de wanden glad willen laten stuken. Er zit momenteel een combinatie van Granol (trap, overloop en hal en deel woonkamer) en spachtelputz (deel woonkamer) op. Dit willen we graag glad hebben. Het betreft ongeveer 100 m2. We kunnen zelf het voorwerk doen (stopcontacten eraf, plinten, radiatoren verwijderen).
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk aanbrengen over spachtelputz en granol uit heel Nederland:

Reparatie dakleien/waterkering en interne waterschade

Graag nodig ik u uit om op locatie te komen kijken naar het volgende: kapotte lei(en) welke vervangen moeten worden. Het aanbrengen van een waterkering rondom dakraam en herstel stucwerk in de slaapkamer in verband met vochtplekken.

Binnenkant dak isoleren (65 m2)

Ik zou graag mijn dak willen isoleren. Gaat om isoleren van een schuin dak, isolatie aanbrengen aan de binnenzijde en vervolgens afwerken met stucwerk. Zal gaan om ongeveer 65 m2. Het doel van het isoleren is warmte behoud.

Binnen stucwerk aanbrengen

Ik zoek een specialist die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 85 m2 aan wanden (oneffen ondergrond waaronder metselwerk) en 40 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaten). Wat betreft de verdere afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met de vakman.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Gevelplint stucen en gedeelte voorgevel stucen

Stucen van een gevelplint van vrijstaande woning. Makkelijk bereikbaar, alle obstakels en straatwerk worden naar wens verwijderd. Betreft 2 zijgevels en voorgevel, ca. 13m per zijgevel en 5.5m voorgevel. Stuchoogte ca. 50cm en gedeelte voorgevel van ca. 11.5 m2. Er zit oud stucwerk op, dit ben ik aan het verwijderen. Poreuze bakstenen komen eronder te verschijn. Is het mogelijk hier overheen te stucen? Ik kan eventueel een latwerk aanbrengen, zodat jullie direct kunnen starten met stucen. Dan wil ik het gedeelte van de voorgevel van de 1e verdieping laten stucen, dit gaat om een stuc van 11 m2. Goothoogte is niet hoog. Dit zijn bakstenen die geverfd zijn. Graag aangeven wat het beste is te gebruiken qua materiaal, dan kan ik het zelf regelen, zoals de mortel en dergelijke.

Stucen buitenmuur

Vanwege doorslaand vocht binnen moet het oude stucwerk verwijderd worden van zij- en achtermuur buiten. Ik wil een offerte voor het verwijderen en aanbrengen van nieuw stucwerk inc steigerbouw, maar ook voor het toevoegen van extra isolatie. daaronder. buitenwerk Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Balkon stucwerk vervangen en coating aanbrengen

Ik ben op zoek naar een specialist die mijn balkon kan vernieuwen. De onderzijde van het balkon heeft vochtdoorslag, dit zou ik graag verholpen hebben met nieuw stucwerk. Graag de bovenzijde van het balkon coaten. Ondergrond van het balkon (3,30 bij 0,9 meter) is beton.

Vernieuwen/herstellen plafonds, aftimmeren kozijn en vervangen schuurdeur

We zijn allemaal druk, zo wij ook. Vandaar toch deze poging om een betrouwbare en kwalitatief goede partij te vinden voor: - Vernieuwen bestaand plafond gang: 3,5 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Vernieuwen bestaand plafond wc: 1 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Herstellen plafond slaapkamer: 3 gaten 0,15 x 0,15 m (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen - Aftimmeren badkamerkozijn: 0,6 x 0,7 m (+/-), kunststof inclusief vensterbank - Vervangen schuurdeur: hout (multiplex volstaat ook), zonder glas, afsluitbaar met slot. Functioneel, goede kwaliteit. 2e Hands mag mits in goede staat zonder verborgen gebreken. Formaat +/- 90 x 200, afvoeren oude deur, leveren en afhangen nieuwe deur, aanbrengen grondverf, afgelakt dennengroen, hang- en sluitwerk, weldorpel (ondanks naar buiten draaiende deur aangezien daar nu vooral rotting optreedt door de jaren; wellicht kent u een betere oplossing hiervoor, daar sta ik voor open). Deurkozijn lijkt nog in goede staat. Slot en scharnieren (3 stuks) voor de zekerheid aangezien ik niet weet of deze zijn her te gebruiken.

Keukenwand repareren binnenstad Amersfoort

We hebben een sierachterwand verwijderd en het stuukwerk is daardoor erg beschadigd. Ondergrond is dus oud stucwerk met gaten erin. Dat willen we graag oplossen voordat we een nieuwe sierwand of behang gaan aanbrengen. Het gaat om 5 m2 ongeveer. Gewenste afwerking is glad pleisterwerk (strak).

Tegel-, leiding- en stucwerk, plaatsing badkamermeubel, kranen en toiletpot

Wij willen de badkamer (3.2 m bij 2.1 m bij ongeveer 2.20 m hoog) vernieuwen. Wij willen graag: - Verwijderen huidige badkamer (3,1m *2,1m) inclusief tegels (exclusief verlaagd plafond, inbouwtoilet en toiletpot) - Leidingwerk + stucwerk - Tegelwerk aanbrengen (totaal ca 30 m2): vloer + opstaande badwanden + inbouwtoiletwanden: grijs 60 x 60 cm tegels; wanden: wit 30 x 60 cm - Plaatsen bad + kraan (180 x 80 cm) - Plaatsen badkamermeubel (120 x 45 x 52 cm) met 2 opzetkommen met inbouwkranen + Ophangen spiegel met profiel (120 x 3 x 80 cm) + 2x losse lampjes bovenop spiegel zetten - Plaatsen inloopdouche met drain, kraan + glijstang - Toiletpot terugplaatsen De grote delen, zoals de drain en de kraan en voegwerk en aansluitingen kan ik niet zelf niet regelen. De sleutels moeten wij nog krijgen, deze krijgen wij per 1 juli.

Partners

Partners van Casius