Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Hilversum of directe omgeving.

1664 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, wanden stucen, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Hilversum:

Voorkamer stucen

voorkamer moeten 2 wanden gestuct worden het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2. Op dit moment is het beton, wij willen dit strak hebben. Graag ook 20m2 aan vloeren afplakken.

Bestaande leegstaande woning stucen

Ik ben op zoek naar een vakman om een leegstaande woning te stucen, er zitten verschillende scheuren in de woning, dit willen wij graag herstellen, het gaat om de wanden 195 m2 en om het plafond 75 m2.

Stucen en latexspuiten nieuwbouwappartement

Het betreft een nieuwbouw huurappartement. Wanden zijn behandelaar. Doel is glad stucen en latexspuiten (wit). Dit alles zo spoedig mogelijk na oplevering, 12 maart aanstaande. Het gaat om de wanden van ongeveer 100 m2.

Lijsten en ornamenten op plafonds terugbrengen in oude stijl

Wij zijn momenteel een pand uit 1904 aan het renoveren en willen graag de lijsten en ornamenten op de nieuwe plafonds terugbrengen. Het gaat om: 47 m joodse plint 30 m sierlijst breed 28 m sierlijst dun 2 x rozet van 60 cm.

Zijgevel isolatie en afwerking

De zijgevel laat vocht door en moet geïsoleerd worden. Mijn voorkeur gaat uit naar piepschuimplaten en stucwerk.

Kelder stucen - cement gebonden

Graag laat ik mijn kelder stucen - cement gebonden. De muren zijn 4 m bij 4 m en 2.5 m hoog. Gaat om het plafond en de wanden. De huidige onderlaag verschilt per muur. Aantal zijn eerder gestuct. 1 muur is een gemetselde binnenmuur. Verder hier en daar wat verf. De ondergrond is dus vochtig. Er moet een betonmix op worden gebracht. Als ik te horen krijg wat er nodig is kan ik het zelf regelen.

Spackspuitwerk voor 150 m2 appartement

Ik wil in mijn nieuwe woning ongeveer 150 m2 aan wanden laten afwerken in spackspuitwerk.

Stucen trapgat

Stucen van 7 m2 trapgat. Moet redelijk dik gesmeerd worden, ongeveer 3cm op de dikte plekken wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Een appartement voorzien van spack- en latex spuitwerk

Ik zoek een stukadoor die de wanden en plafonds van een appartement kan voorzien van spack- en latexspuitwerk. Alle wanden en plafonds worden behang-klaar opgeleverd. Ik wil graag dat 120 m2 aan wanden wordt voorzien van spackspuitwerk (korrel). Daarnaast wil ik dat de plafonds worden voorzien van latexspuitwerk.

Stucwerk aanbrengen over spachtelputz en granol

Ik zoek een stukadoor die wanden kan voorzien van stucwerk. We zouden graag over wanden in de woonkamer, de hal, het trapgat en de overloop op de eerste etage de wanden glad willen laten stuken. Er zit momenteel een combinatie van Granol (trap, overloop en hal en deel woonkamer) en spachtelputz (deel woonkamer) op. Dit willen we graag glad hebben. Het betreft ongeveer 100 m2. We kunnen zelf het voorwerk doen (stopcontacten eraf, plinten, radiatoren verwijderen).

Stucwerk aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur spachtelputzen of spackspuiten

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenmuur van het huis van mijn schoonouders kan spackspuiten en opfrissen. De muur is ongeveer 5 m2. Ook moeten de vloeren (25 m2) afgeplakt worden. De huidige ondergrond betreft los schilderwerk.

Betonlook op badkamerwanden

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Betonlook

Keldermuur stucen

De keldermuur brokkelt af. Er lopen wel allemaal leidingen en CV ketel hangt daar. Ik zou het graag gestuct willen hebben. De oppervlakte is ongeveer 3 x 3.5 meter en hoogte 1.80 meter. Graag ontvang ik advies hiervoor.

Betoncire in badkamer over de tegels

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Muren van de woonkamer stucen

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kelder stucen

Graag wil ik mijn slaapkamer laten stucen. Mijn slaapkamer bevind zich in de kelder. Vanwege vochtproblemen is deze volledig afgedicht. Dit is gedaan met een waterdichte mortel. Nu moet de afwerking plaats vinden. In verband met de vocht regulerende werking wil ik dit afgestuct hebben met kalkstuc. Het gaat om een stuclaag van ongeveer 2 cm over de gehele 14 m2. Graag een prijsopgave of afspraak om de woning te bekijken indien nodig. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Keukenmuur stucen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuur cement gebonden stuken

Het cementgebonden stuken van achtergevel twee woningen, circa 20 m2. Op de eerste verdieping. De werkplek is makkelijk bereikbaar, vanaf een plat dak is er te werken. Op metselwerk. Totaal prijs inclusief materiaal. De klus is in Hilversum.

Wanden en plafond stucadoren

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond stucen en latexen

Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen van plafond en wanden op de bovenverdieping

Het stuken van gipsplaten plafond van circa 24 m2 en het stuken van twee zandcementen wanden, tezamen circa 30 m2.

Stucwerk buiten repareren

Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Voorgevel stuken

Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz