Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wand in slaapkamer stucen:

Wand in slaapkamer stucen

Ik wil 1 wand van de slaapkamer stuken en deze is 3,82 x 2,31 meter. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand in slaapkamer stucen uit heel Nederland:

Badkamer verplaatsen

Wij willen de badkamer naar de naastgelegen slaapkamer verplaatsen (en van de huidige badkamer een inloopkast maken). Maten van de nieuwe badkamer 3. 29m bij 2. 77m. Nieuwe badkamer krijgt douche, bad, dubbele wastafel (geen toilet), nieuwe vloer (eventueel wand deels betegeld) en eventueel aansluiting voor wasmachine en droger. Sloopwerk oude badkamer (badkuip en 2 wastafels) eventueel inbegrepen.

Binnenwanden verplaatsen en openslaande deuren realiseren

Eind dec ontvangen wij de sleutel van onze woning in Hoofddorp. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 erg klein. Wij zouden deze wand willen verplaatsen zodat er meer gelijkheid in de kamers komt. Het gaat om houtskelet bouw. Beneden is er een toog naar de keuken en deze moet verwijderd worden en netjes worden afgewerkt. Bij de achterdeur zouden wij openslaande deuren willen in het midden en aan de zijkanten een raam. Wat zouden de kosten ervan zijn? Ik voeg een foto toe van de achterkant waar we de openslaande deuren zouden willen, ik heb helaas geen foto van de slaapkamer waar de muur verplaatst moet worden.

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Garage moet soort studentenkamer voor zoon worden. Garagedeur laten zitten, wand ertegenaan en daar tegenaan douche/toilet. Muur met deur plaatsen vanuit badkamer naar woon/slaapkamer. Isoleren slaapkamer gedeelte voor wat betreft deel dat nog niet gebeurd is + dubbele beglazing in ramen achter. Oppervlakte ongeveer 10 x 3,5 meter.

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Zolder isoleren en verbouwen

Ik wil mijn zolderverdieping laten isoleren en verbouwen. Ik wil er een dakraam in laten plaatsen van ongeveer 100 x 100 cm. Verder wil ik een wand laten plaatsen met een kozijn en een deur, zodat er een slaapkamer ontstaat. Ook wil ik schuifdeurtjes laten plaatsen onder het schuine dakbeschot, zodat ik daarachter bergruimte krijg. Ik laat de klus hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Scheidingswand plaatsen met kozijn en deur

Ik heb in mijn appartement een grote woonkamer, waar ik door het plaatsen van een wand met kozijn en deur een slaapkamer wil laten maken. Het gaat om een wand van ongeveer 270 cm breed. Ik laat dit hier graag even inmeten en ontvang daarna uw prijsindicatie.

Douchecabine vervangen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Wij willen graag een oude douchecabine voorzichtig laten verwijderen zonder beschadiging van de vloeren en wand. En vervolgens een nieuwe douchecabine (met dezelfde vorm en maat) laten plaatsen. Dit heeft onze prioriteit. Eventueel afhankelijk van de prijs willen we ook onze thermostaatkraan met regendoucheset laten plaatsen. Daarbij willen wij graag een binnendeur laten inhangen bij onze slaapkamer.

Scheidingswand plaatsen

We willen een scheidingswand/tussenwand van 2.57 meter hoog en ongeveer 2.80 meter breed, inclusief deur laten plaatsen. Simpele wand van balken en gipsplaten. Deze moet in de woonkamer geplaatst worden, om zo een extra slaapkamer te creëren. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamers en trapopgang schilderen en behangen

Het schilderen en behangen van drie slaapkamers en een trapopgang. Ik heb een slaapkamer van 10 m2, 7.50 m2 en één van 5 m2. De trapopgang is zo'n 3.50 - 4 meter. De wanden zijn nu ook behangen, dit graag verwijderen. Ik denk ook dat er één wand is die voorbewerkt moet worden.

Slaapkamer van nieuw behang voorzien

Wij willen de slaapkamer van een nieuw behang voorzien. Het precieze aantal vierkante meters vind ik moeilijk te bereken. Het gaat om twee wanden die schuin aflopen. Als ze recht waren dan was het 11 m2 per kant. De derde kant is minder dan 2 m2. In de ene wand zit een raam van 175 x 125 cm en in de andere een deur van 205 x 90 cm. Al met al denk ik zo rond de 20 m2. De kleinste kant en de raaskalt krijgt hetzelfde effen behang. De kant met de deur krijgt een ander behang maar zonder motief. Het gaat in alle gevallen om vliesbehang.

Partners

Partners van Casius