Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor begane grond wanden stucen:

Begane grond wanden stucen

Ik zoek een stukadoor die de wanden van mijn begane grond kan voorzien van strak stucwerk. Het gaat om de woonkamer en wanden van de keuken (nieuwe keuken wordt nog geplaatst). De wanden van de woonkamer is voorzien van granol. Het betreft 40 m2 in totaal.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begane grond wanden stucen uit heel Nederland:

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Fonteintje plaatsen in wc

Ik wil graag een fonteintje in de wc laten plaatsen (begane grond). Wil graag dat de waterleidingen worden gelegd. Waterleidingen zijn nu weggewerkt door de vorige bewoner en moet dus tegels verwijderd worden. Bij de tweede wc (1ste verdieping) wil ik graag alleen dat er een waterleiding geregeld wordt (voor een doucheslang). Fonteintje, kraan, doucheslang en (eventueel) tegels worden door ons voorzien. Graag twee aparte offertes van de overige materialen en arbeidskosten. Contact mij het liefst via mail. Alvast bedankt.

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt

Dekvloer begane grond

61m2 (6cm dik)dekvloer begane grond woonhuis. Vloerverwarming in dekvloer. (is al aangelegd) Graag prijs voor de dekvloer.

Wc pot vervangen

Ik wil graag een hangende wc pot laten plaatsen. de huidige wc is uit 1999. Is een staande, standaard nieuwbouw pot. Vloer in de wc moet dan ook worden vervangen. WC is een aparte ruimte, op de begane grond Vloer en wc moeten nog worden aangeschaft

Raam maken en verbreden in blinde muur

Ik wil 1 raam/kozijn verbreden van 67 cm naar 120 cm. Hoogte is 1.67 En een nieuw raam van 120, bij 1.67. Dit moet gebeuren op de begane grond. Graag zou ik bij beide (nieuwe)ramen het glas in lood behouden zoals de stijl in de rest van de woning.

Uitvalscherm monteren

Ophangen van uitvalscherm aan de buitengevel. De gevel is kaal op de begane grond, scherm is ongeveer 3 meter lang.

rolhor deur

Ik wil graag een rolhor in de deur laten plaatsen. Het gaat om een deur van de afmetingen 95cm bij 1.15 cm. Het gaat om een tuindeur op de begane grond. De kozijnen zijn van hout.

Vloerverwarming infrezen

Ik zou graag vloerverwarming infrezen op begane grond en verdiepingen. In totaal ongeveer 35m2 + 30m2 + 22m2. Zolder is minder i.v.m. deels schuin dak. Ook is daar bij verwarming voldoende. Dit is inclusief badkamer, maar zonder verwarming onder trap, keuken/kookeiland, bad en inbouwkasten. Cementdekvloer d50. Isolatiewaarde Rc=3.5 I.v.m. geringe ruimte voor vloerbedekking is infrezen nodig. Aansluiting nu op HR ketel, op termijn op volledig elektrische warmtepomp. Alle radiatoren gaan eruit. Op begane grond, in badkamer en op zolder komt een gietvloer. Opende 1e verdieping keramisch parket. Egaliseren kan gedaan worden door bedrijf dat gietvloer legt.

Keukenblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil een nieuw keukenblad laten plaatsen en het oude blad graag verwijderen. Het liefst zou ik de tegels willen laten zitten mocht dat lukken. Ik wil graag een laminaat-achtig keukenblad laten plaatsen. De afmetingen zijn 2,50 m bij 1,80 m. Het betreft een hoek. De keuken is gelegen op de begane grond.

Partners

Partners van Casius