Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen 2 kleine muurtjes:

Stucen 2 kleine muurtjes

We hebben bij een kamer 2 afscheidingswandjes geplaatst, beiden zijn ze 120 cm breed, 275 cm hoog en 75 mm dik. Beide muurtjes moeten gestuct worden, inclusief de kopse kanten. Er zitten al hoekbeschermers op de kopse kanten. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen 2 kleine muurtjes uit heel Nederland:

Stucen van twee wanden

Ik ben op zoek naar een stucadoor. Er moeten 2 muurtjes, in totaal bijna 8 vierkante meter opnieuw worden gestuct. De muren hebben een L vorm, dus er zit ook een hoek tussen. Tijdens het verwijderen van de oude behanglaag begon het onderliggende stucwerk los te laten, omdat ik wil behangen moet dit dus weer opnieuw glad worden gestreken.

zolder stucen

Wij zijn de zolder aan het verbouwen daar komt een slaapkamer en badkamer. Het wordt geisolleerd met stucplaten eroverheen. Dit gaat om ongeveer 40m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds. Dit moet uiteindelijk glad worden afgewerkt. Er zijn wel een paar muurtjes die nog moeten worden voorgestreken.

Stucen over steenstrips

Ik wil in de keuken 3 verlaagde muurtjes in een U-vorm glad laten stucen. Er zitten nu steenstrips op en het gaat om 1 lange kant en 2 kortere kanten. In totaal minder dan 10 m2.

Stukwerk 30 m2 in de woonkamer

Ben op zoek naar een stucadoor om onze woonkamer te stucen. Het gaat om drie wanden, één wand is een gips muur van ongeveer 3 x 2,60 m, één wand is een betonnen muur zoals opgeleverd bij nieuwbouw van 5 x 2,60 m. Eén wand bestaat voornamelijk uit een schuifpui waar slechts 2 muurtjes ernaast van 1,20 breed en 2,60 hoog met een strook van 5 m x10 cm boven de schuifpui en een strook van 5 m x 15 cm onder de schuifpui gestuct moeten worden. Ook in de schuifpui rondom de ramen zijn nog wat stroken van lengte schuifpui 5 m x 20 cm en hoogte schuifpui 2,40 M x 20 cm die mee gestuct moeten worden. Wat het materiaal is rond de schuifpui weet ik niet maar het klinkt hol en het gaat om een nieuwbouw huis uit 2010. De gestucte muur moet strak en schilder klaar opgeleverd worden.

Badkamer renovatie

Badkamer is 2.90 bij 1.90 en volledig betegeld. Willen over vloer heen betegelen, huidige tegels liggen op 27 mm multiplexplaat. Geen zwaluwstaart. 1 wand wordt opnieuw betegeld over huidige tegels heen, 2,90 x 2,35 + 1,05 x 2,35. Eerst stucen en glad afwerken. Andere wand stucen over tegels. Onderaan afwerken met merantiplint 60 mm hoog, 15 mm dik. Inloopdouche maken op huidige plek, 1,10 x 90 cm, glazen wand plaatsen. Ventilator in muur. Elektriciteit bij wastafel aanpassen, ligt al leiding. 2x stopcontact bij wastafel, aansluiting voor licht in spiegel. Wastafel wordt verplaatst naar achteren. Ligbad er uit, mengkraan en leiding laten zitten en afwerken. Radiator nieuw, mogelijk moderne radiator onder raam. Wegwerken leiding verwarming in muur. WC verwijderen incl. reservoir, nieuwe WC en reservoir plaatsen, naar achteren, aansluiting dikke pijp aanpassen. Huidige plafond mogelijk vernieuwen, maar evt. gewoon goed afstucen. Evt. 4 spotjes in plafond plaatsen, spiegel heeft waarschijnlijk zelf een lamp. Misschien kranen uit muur, dan extra voorzetwandje achter badkamermeubel. Meubel heeft mogelijk gewoon poten, hangt niet. Zie bijlage voor extra info. Muurtjes doen we niet, wordt 1 glazen wand. Afschot in douche moet dan geregeld worden. Evt. douchegoot.

Stucen van slaapkamer

wij zijn op zoek naar iemand die een kinderkamer wil stucen. Wanden zijn ongeveer 2.45 hoog met 3 muurtjes van 355 cm, 250 cm en 250 cm. de eerste 2 zijn nu met structuurverf (fijne korrel) en 1 gips wandje. Ik begin graag zo snel mogelijk hier mee.

Nieuwbouw stucen en latexspuiten

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het stuken en latexspuiten van ons toekomstige nieuwbouwwoning, oplevering 4e kwartaal 2020. Het betreft de gehele begane grond en 2 trapgaten met de muurtjes op de overlopen (ongeveer 110 m2). Oplevering is nieuwbouw behangklaar. Graag hoor ik of er maatregelen genomen kunnen worden om eventuele scheuren te verminderen tijdens werking. Het betreft een pre-fab woning. Oppervlak is berekend aan de hand van reeds bekende bouwtekeningen, kleine niet gedimensioneerde muren zijn ruim geschat. Latexspuitwerk graag in een nader te bepalen RAL kleur. De vloeren die afgeplakt moeten worden zijn ongeveer 45 m2.

Meerdere muren stucen

Voor onze aanbouw welke ruw opgeleverd wordt, zijn wij op zoek naar een stucadoor. De ondergrond hiervan zou metselwerk zijn. Verder zijn er nog een paar muurtjes die worden verplaatst, deze moeten ook gestuct worden. Daarnaast zal het bestaande stucwerk ook hersteld moeten te worden. Het zou gaan om circa 165 m2.

Twee muurtjes in achtertuin stuken

Ik wil 2 muurtjes in de achtertuin laten stucen. Het gaat om zo'n 15 m2.

Stucen jaren 50 woning

We willen graag een benedenverdieping laten stucen. Het gaat om 65 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ongeveer de helft van het wandoppervlak bedraagt oud stucwerk. De andere helft is kale muur (ivm slopen muurtjes e.d.) Start opdracht zo snel mogelijk vanaf 26-07 Graag contact per mail!

Partners

Partners van Casius