Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonnen dakrand herstellen:

Betonnen dakrand herstellen

Ik wil een betonnen dakrand van mijn woonhuis laten herstellen van ongeveer 8 meter. Dit begint hier en daar namelijk af te brokkelen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen dakrand herstellen uit heel Nederland:

Realiseren van een groen dak

Het betreft het vervangen van een 25 jaar oud 'warm' betonnen dak met een bitumen dakbedekking. Het huidige dak heeft veel blazen, de dampremmende laag lijkt niet goed te werken. Daarom wil het gehele dak, incl isolatiemateriaal laten vervangen en opnieuw op bouwen tot een groen dak. De oppervlakte is 20 m2, er zitten 3 doorvoeren in, ventilatie en rookgasafvoer van de cv en een RWA. De dakrand is 10,5 m1.

Kolommen metselen met fundering voor inrijpoort

Vanwege het vernieuwen van 2 inrijpoorten dienen er 4 nieuwe kolommen te worden gemetseld en 2 oude kolommen te worden afgebroken en afgevoerd. Af te breken kolommen (2 stuks) maten: ca. 0,50 bij 0,50 bij 1,50 cm. 4 Nieuw te maken kolommen (2 x 2 stuks) inclusief te storten fundering, maten: 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 1,80 meter hoog 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 2,00 meter hoog. Kolommen worden type strak en aangesmeerd, passend bij huis. Eventueel met klein sierboogje (welving) zoals aansluiting van muur huis op de dakrand onder dakgoot. Afdekplaat / ornament bovenkant kolom nog nader te bezien, ofwel betonnen plaat, ofwel natuursteen, ofwel ornament, afhankelijk van advies, kosten en levertijd. Uitsparingen voor deurbel/intercom brievenbus en bekabeling nodig (deze materialen worden door ons aangeleverd). Technische tekening wordt vanuit ons op korte termijn voorzien. Geschikte fundering voor alle 4 de kolommen dient door u te worden gestort. Bouwmaterialen bij voorkeur door u te voorzien. Er is ruim te werken en voldoende parkeerplaats. Realisatie graag op korte termijn. Graag uw kostenindicatie; -of in uurtarief met inschatting van benodigd aantal uren en geschatte kosten voor bouwmaterialen fundering, metselstenen, afsmeerwerk en afwerking. -of in een aanneemsom. Tevens advies in welk tijdbestek kan dit gerealiseerd worden, ivm. Planning plaatsing poorten.

Rookgasafvoer aan laten leggen

Ik wil graag een rookgasafvoer aan laten leggen: - Het boren van een gat in een betonnen binnenblad + buitenblad binnen. - Plaatsen van kachelpijp binnen, ongeveer 150 cm + bocht 90 graden. - Rookafvoer buiten, hoogte van doorvoer door de muur tot ongeveer 70 cm boven het platte dak is 620 cm. - Plaatsen in een bocht van 90 graden, buiten bij de doorvoer door de muur. - Aanbrengen van een rookkanaal naar buiten. Afstand van gat in de muur tot bovenkant dak is ongeveer 660 cm. - Sparing uitzagen in neus van betonnen dakrand.

Daksegmenten vervangen

Het uithalen van de oude kit en aanbrengen nieuwe uv bestendige en elastische kit tussen de naden van de betonnen segmenten van de dakrand. Het gaat om 19 voegen van gemiddeld 1,5 cm breed en 40 cm lang de woning heeft één verdieping en een plat ommuurd dak op deze muur liggen de afdeksegmenten. Zie bijgaande foto. Uitvoering in overleg. S.v.p. alleen reageren als u direct aan de hand van de foto en de omschrijving een offerte uit kunt brengen. Indien u het wenst mag u na het uitbrengen van uw offerte altijd komen kijken of u het daadwerkelijk voor de aangeboden prijs kunt doen.

Dakisolatie en bitumen aanbrengen

Ik wil een leiding tunnel laten afwerken, het gaat om het afwerken en isoleren van het dak en de betonnen wanden. In totaal ongeveer 300m2 isolatie op afschot (3m x 100m). Daarnaast moet er 600m2 isolatie tegen de zijkanten van de betonnen wanden worden gemonteerd en daarna de totale oppervlakte van wanden en dak circa 900m2 afwerken met bitumen. Tevens de dakrand a 160m, ongeveer 80cm breed met een dak trim (50mm) worden afgewerkt. Graag ontvang ik een offerte.

Boom kappen

Het betreft een onbekend soort boom, nu zonder blad en ongeveer 5 meter hoog, boven de dakrand uitstekend. Op 1.30 meter is de dwarsdoorsnede 14,5 cm, van belang omdat in dat geval geen kapvergunning nodig is. De boom staat op ongeveer 40 cm van een betonnen schutting. De afvoer kan via de eigen poort naar de straatkant. Graag ontvang ik de offerte per email. Er zijn foto's beschikbaar.

Betonnen dakpannen vervangen door geglazuurde dakpannen

Ik wil weten wat het kost om mijn dak met betonnen dakpannen te laten vervangen door geglazuurde dakpannen van hetzelfde formaat en kleur zwart. Er bevindt zich een dakkapel aan één zijde. De oppervlakte van het dak helft zonder dakkapel is ongeveer 55 m2, 512 dakpannen inclusief dakrand, zonder vorsten. Alleen vaste prijs aanbieden, niet op basis van nacalculatie. Er zijn foto's beschikbaar.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij willen een vrijstaande houtkachel laten installeren. Er is nog geen rookkanaal. Vanuit de woonkamer is een doorvoer nodig door het betonnen plafond naar het balkon. Vanaf het balkon gaat de schoorsteen met een lichte knik verder omhoog langs de dakrand.

Houten veranda met lichtkoepels plaatsen

Aanbouw van een houten (Douglas) veranda van 3,65 x 8,00 m en circa 3 m hoog op 4 palen van 150x150. De aanbouw (lange 8,00 m zijde) tegen gemetselde gevel (afdichten met loodslab in voeg) en palen op betonnen poeren van ca 75 cm diep. Dak voorzien van 2 enkelwandige lichtkoepels van 120x210 cm en en multiplex boeideel (18 mm) van circa 40 cm breed. Dakrand voorzien van profiellat 7x7 cm en een zinken kraallijstafwerking. En 2x afvoer van zinken regenpijp.

Voegen en hemelwaterafvoer

Ik wil mijn voegen laten herstellen + egaliseren (betonnen) dakrand. Tevens een nieuwe hemelwaterafvoer.