Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk op laten knappen:

Stucwerk op laten knappen

In ons huis willen we een muur van ongeveer 10 m2 laten stucen op zaterdag 26 november. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk op laten knappen uit heel Nederland:

Keukenplafond op laten knappen

Onlangs hebben we een nieuwe keuken gekregen. Daarbij hebben wij de 'sierbalken' van het plafond en sierstrips langs de randen van het plafond moeten verwijderen. Graag willen we dit weer glad en netjes. Tot de hoogte van de onderkant van de bovenkastjes willen we tegelen, daarboven zal stucwerk nodig zijn. Het is een open keuken met een deur naar buiten van iets meer dan 9 m2. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie van de woning

Graag ontvang ik een globale offerte om een 80's tussenwoning van 100 m2 woonoppervlak op te knappen. Er is sinds de bouw niets aan gedaan. Wat moet er gebeuren? De kozijnen boven vervangen 2x kantelkiep kunststof en 1 klein badkamerraampje, 3 velux dakramen. Vervolgens het plaatsen van een 3 m brede dakkapel op de zolder. Het vervangen van de oude elektra groepen en uitbreiden van 4 naar 6. Aansluiting en afvoer voor wasmachine en droger verdubbelen (is nu 1, wil er 2). Afvoer van toilet vervangen. Toilet boven loopt niet door. Leidingwerk voor badkamer en keuken op maat maken voor de nieuw aan te leveren keuken en badkamer. Stucwerk plafond begane grond 40 m2 en aanleggen vloerverwarming. Trapkast opnieuw optrekken (is nu een diagonale kast, moet weer recht worden). De keuken en badkamer worden geplaatst door leverancier en vloeren ook. Wandafwerking doe ik zelf en plafonds boven doe ik ook zelf. Schilderwerk beneden doe ik ook zelf. Doen jullie ook egaliseren van de tuin?? dan zie ik dit ook graag terug in de berekening. Het gaat om 68 m2. Misschien moet er ook een nieuwe CV en WTW installatie komen. Er zijn zonnepanelen.

Latex spuitwerk op wanden en plafond

Wij hebben woning die we graag op willen laten knappen met spitwerk. De muren zijn spagtelpoets Graag horen wij van u Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Stucwerk op laten knappen

Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder verbouwen en afwerken

We willen een offerte om de zolder op te laten knappen: - isoleren, plafond, stroom, stuken, een muurtje zetten, spotjes aanbrengen, enzovoorts. - de voorzolder isoleren + afwerken met stucwerk. De zolder heeft aan een kant een schuin dak, aan de andere kant een grote dakkapel. De zolder is 8 x 3 meter met nog een kamertje. In totaal circa 30 m2. Mogelijk heb ik voor het stucwerk een bedrijf, maar ik wil graag de klus in totaal uitbesteden. Kunt u komen kijken en uw offerte opmaken?

Gestucte achtergevel opknappen

Ik ben benieuwd wat er mogelijk is om de achtergevel van het huis op te knappen. Er zit nu stucwerk op wat aan het scheuren/bladeren is geslagen. Het stucwerk is nu grijs geschilderd. We zijn benieuwd naar de verschillende afwerkingen pleisterwerk met of zonder waterafstotende laag en kleur. Daarnaast is er ook een kopgevel die bijgewerkt dient te worden en geïmpregneerd dient te worden, maximaal 5 m² totaal. Een startdatum kan in overleg afhankelijk van het weer en liefst binnen enkele maanden. Mogelijk dat er in aug/sept ook nog binnenshuis een stuc klus te doen is (wanden en plafond). Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Schilder- en stucwerk in de slaapkamer

Ik ben bezig met mijn slaapkamer van afgerond 17 m2 (vloer) op te knappen. (2 muren hebben grote ramen, een muur is volledig muur van 2,50 m hoogte bij 3,80 m breedte en een muur heeft een deur en is tot aan deur 2,50 hoog bij 3,50 m breed) het oude behang (ruim 20 jaar) moet eerst verwijderd worden en daarna zou ik graag de muren willen laten witten. Dan is er een tweede kleine slaapkamer waar de muren ook geverfd moeten worden, deze kamer is afgerond 7 m2 (vloer) met een muur met voornamelijk raam, een muur met deur en 2 muren van 2,5 m hoog en 3,50 m breed. Deze kamer heeft geen behang dat eerst verwijderd moet worden maar wel een muur met scheur van plafond tot vloer dat eerst gekit (?) moet worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor deze opdracht.

Pleister- en latexspuitwerk aanbrengen

Per 30 januari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Hierin zullen wanden, gipsplaten, geplaatst worden op 1e en 2e verdieping. Tevens zal een muur in de keuken verwijderd worden. De offerte is uitgegaan van alles opnieuw doen, maar dat is op dit moment lastig te bepalen. Graag zouden wij horen wat jullie prijs per m2 is en doorlooptijd van de opdracht aangezien wij ook een houten vloer nog dienen op te knappen. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100m2 Uitvoering medio februari.

Renovatie kleine douche annex toilet

Doel: de ruimte groter te laten lijken en deels mooiere materialen erin. Aanwezig: oude granieten vloer. Plus 15-15cm. wandtegeltjes. Plus oude kleine radiator. Plus: staand toilet. Idee: granieten vloer opknappen, probleem wat dan op gelosd moet is het bestaande gat in de vloer waar staand toilet nu de rioolafvoer heeft. Gewenst resultaat en materialen: hangend toilet. Brede gesloten kast voor toiletspullen met spiegelwand (15 cm.diep en circa 90 cm. breed. Boven de bestaande tegelwand in de douche een baan of meer van b.v. 60 - 60 cm. lichtgrijze of granito of leisteen tegels. Stucwerk erboven op knappen of schilderen. Installeren: bij voorkeur Vola Douche, maar kan dat dit te duur wordt. Vervangen: bestaande wastafeltje voor een smalle, brede met simpele kraan. Wel warm en koud water.

kelder renoveren

In het centrum van Utrecht willen we een kelder van ongeveer 15 m2 opknappen. De bestaande vloer moet eruit om meer hoogte te creëren. Waarschijnlijk gaan de muren niet diep genoeg de grond in waardoor de fundering moet worden aangepast. Het oude stucwerk moet worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht. Eventueel moeten de muren worden geïmpregneerd om vocht tegen te gaan. De kelder is goed toegankelijk en heeft een rond/gewelfd plafond. Mocht de prijs gunstig zijn, dan overwegen we ook de tweede kelder aan de achterkant van het pand op te knappen. Alvast bedankt.