Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Haarlem of directe omgeving.

3434 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Haarlem:

Muur stucen

Graag wil ik de muur laten stucen. kleine plek moet gerepareerd worden, dit is een gat die ik met muurvuller heb afgewerkt, maar na een paar weken verkleurd dat. Het gaat om ongeveer 11m2 aan wanden van beton. Het is ook de bedoeling dat er 10m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Badkamerwand stucen

Wij hebben een huis gekocht in Haarlem. Huis is oud, maar de hele bovenverdieping is er uit gesloopt. Er zullen dus nieuwe wanden (gips) geplaatst worden waarop gestuct kan worden. Ik denk er over om een wand in de badkamer te laten stucen in een betonlook (heb me nog niet verdiept in de verschillende kleurtinten). Gaat om minder dan 10m2 Ik ontvang graag een offerte!

Wanden spuiten met latex

Ik wil mijn wanden laten spuiten met latex en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Jaren 30 woning stucwerk

Het gaat om een geluidswand, ik ben een voorzetwand van gips aan het maken. Deze wil laten afwerken met glad pleisterwerk. het gaat om ongeveer 15m2.

Stucen van woning van 120 m2

Ik wil graag vanaf medio februari de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten stucen, dit gaat om ongeveer 120 m2

Stuken van opgeknapte zolder

We hebben de zolder in ons huis opgeknapt, nieuwe dakkapellen en nieuwe indeling. Circa 85 m2 wanden en 35 m2 plafond. Dit willen we laten stuken.

stucen deel plafond rond lichtstraat

Er is in mijn plafond een nieuwe lichtstraat geplaatst. Een deel van het plafond moest er daardoor uit. Ik heb zelf gipsplaat op dat deel geschroefd (ook in de 'koof' in het plafond naar de lichtstraat toe) en zoek iemand die mijn (niet heel nette gipsplaatwerk) wil bijstucen, egaal met de rest van het plafond. Ik heb eventueel zelf stuc. Ik denk dat het hooguit een halve dag kost. Foto's bijgevoegd. Gaat om ongeveer 10 m2 .

Stucen van de muren nadat we ons hele huis gestript hebben

We hebben ons hele huis gestript. De muren die geen voorzetwand krijgen willen we graag gestuct. Ook wil ik weten hoe duur het is om de naden tussen de gipsplaten netjes af te werken voor verven. Glas pleisterwerk 65 m2.

Kinderkamer stucen

Op de muur zat behang maar dat willen we vervangen maar de muur heeft eerst een nieuwe stuclaag nodig. Het gaat om een kinderkamer van ongeveer 10m2.

Stucen van de aanbouw

Wanden en plafond in aanbouw moet het gips af gestuct worden, met film laag. Op slaapkamer een stuk stucen over oud stucwerk. Het totaal oppervlakte van de wanden is 30m2, daarnaast moet er ook 30m2 aan plafonds worden afgewerkt.

Badkamer stucen met betonlook

Wij willen de wanden van onze badkamer voorzien van nieuwe beal mortex beton laag. De oude is niet goed gedaan en is door water aangetast. Ik weet niet of de oude laag verwijderd moet worden en ik weet ook niet zo goed of ik dit zelf kan/ mag? Het gaat om een laag van ongeveer 2 mm. Het gaat om ongeveer 12 m2.

meerdere binnenwanden stucen

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen van de woonkamer, wanden en plafond, en een stukje slaapkamer. Wanden totaal ongeveer: 34 m2 woonkamer + 6 m2 slaapkamer Plafond totaal ongeveer: 20 m2 woonkamer + 1.5 m2 slaapkamer Sommige delen hoeven alleen gerestaureerd te worden, dus niet helemaal opnieuw gestuct. Datum in overleg, omdat we eerst afhankelijk zijn van een loodgieter en electricien. Waarschijnlijk tegen het einde van het jaar, het liefst de week voor kerst.

Wanden (325 m2) filmen met stucwerk en plafond stucen

Graag willen we de wanden van ons nieuwbouwhuis in Haarlem (gereed medio februari) laten filmen met stucwerk om daarna op eigen gelegenheid de verven en het plafond laten stucen. De plafonds zijn niet gespoten, dus kaal beton met v naden. Oppervlakte plafond is ongeveer 130 m2, de wanden zijn ongeveer 325 m2. We hebben eventueel zelf een rolsteiger.

Trappenhuis stucen

Wij hebben en jaren dertig woning waarvan we het trappenhuis willen opfrissen. Betreft gang, trap naar 1ste verdieping, overloop, trap naar 2e verdieping en zolder overloop. Nu deels voorzien van een korrelpleister en deels van spac. Dit willen we helemaal glad laten stucen. Het gaat om 50 m2 wanden en 20 m2 plafond.

Filmlaag van 300 m2 aanbrengen op wanden van nieuwbouw woning

Een nieuwbouw huis willen we laten voorzien van een filmlaag (dun en glad) Het gaat om 300 m2. In Haarlem. Verwachting is eind februari 2020.

Nieuwbouwwoning (studio) in spachtelputz aanbrengen op muren

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten stucen. Woning is nog niet opgeleverd. Naar verwachting is oplevering eind november. Betreft studio (woon/slaapkamer/keuken) van ongeveer 45 m2 dat gestuct zou moeten worden. en indien mogelijk ook schilderen kozijnen (binnen) bij 4 ramen en interne berging 16,5 m2.

Stucen woonkamerwanden

De wanden zijn vies geworden de afgelopen 7 jaar, er zit spachtelpoets op. Het gaat om ongeveer 30m2, dit wil ik glad laten afwerken. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Oude tegelbadkamer laten stucen met microcement

Ik wil graag ongeveer 30 m2 aan wanden en 5 m2 vloer laten stucen met microcement in onze badkamer. Er liggen nu nog tegels die ik zelf kan verwijderen.

Plafond lijsten plaatsen en afspuiten met latex

In januari krijg ik een nieuwe woning opgeleverd, hier wil ik plafondlijsten aan laten brengen. Vervolgens wil ik deze laten afspuiten met latex. Ik wil in mijn offerte graag de prijs voor de lijsten, het plaatsen van de lijsten en het afspuiten terug zien. Zou gaan om om een oppervlakte van 30m2.

Betonnen dakrand herstellen

Ik wil een betonnen dakrand van mijn woonhuis laten herstellen van ongeveer 8 meter. Dit begint hier en daar namelijk af te brokkelen.

Woonkamer stucen

Wij zouden graag 2 muren in de woonkamer van ons appartement glad willen laten stucen (saus klaar). Momenteel zijn beide muren voorzien van behang. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond woonkamer en gang

Het gaat om een plafond met wat schoonheidsfoutjes, redelijk glad. Ik wil het graag opnieuw laten stucen. Het gaat om 40 m2.

Plafond stuken, naden tussen platen dichten

plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen afgetimmerde zolderkamer en voorzolder

De zolderkamer en voorzolder worden afgetimmerd ivm plaatsen van een dakkapel. De wanden en het plafond moeten daarna nog gestukt worden. wanden. Wordt afgewerkt met gipsplaten waar we graag strak pleisterwerk op willen. Zou gaan om oktober of november. We zijn redelijk flexibel maar wel liefst voor winter. Circa 25m2 totaal.

Stucen van wanden en plafonds

Ik wil alle wanden (55 m2) en plafonds (55 m2) laten stucen.