Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Haarlem of directe omgeving.

3451 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Haarlem:

stucen muren en plafonds

Beste heer/ mevrouw, Ik ben op zoek naar een stukadoor die voor ons de muren en plafonds van bovenverdieping en zolderverdieping kan stucen. De huidige muren zijn korrelig van structuur en we willen het graag glad en strak. Geschat aantal vierkante meters muren: 75m2 Geschat aantal vierkante meters plafonds: 50m2 Welke prijs rekenen jullie per m2 voor muren en voor plafonds? Ik moet alles nog even opmeten, daarna zal ik nog even contact opnemen over het aantal m2. Alvast bedankt! wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tuinmuur metselen

Achterkant tuin een nieuwe muur metselen van 4x2mtr.

Buitenmuur waterdicht stucen

De op de buitenmuur bevestigde obstakels worden voor aanvang verwijderd buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucen 2 kleine muurtjes

We hebben bij een kamer 2 afscheidingswandjes geplaatst, beiden zijn ze 120 cm breed, 275 cm hoog en 75 mm dik. Beide muurtjes moeten gestuct worden, inclusief de kopse kanten. Er zitten al hoekbeschermers op de kopse kanten. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen achtergevel

Ik wil mijn achtergevel glad gestuck hebben. Er zit nu verf op de stenen. Na het stucen zal ik het zelf schilderen. Ik ben benieuwd naar jullie werkwijze (omdat er verf op zit) en de kosten. Het is ongeveer 18m2 (exclusief de deuren)

Herstellen beschadigde wandmuur

Wandmuur is beschadigd en moet opnieuw gestuukt worden en geverfd wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Huiskamer stucen

Ik ga het behang afstomen en het rietgips plafond vervangen. Dit wil ik gestuct met terugbrengen jodenlijst. Het gaat om de wanden en het plafond.

Vervangen stuc achtergevel

Last van doorslaand vocht in achtergevel. Graag behandelen met vochtwering etc. alvorens nieuwe stuc aan te brengen. Ben benieuwd naar de kosten! buitenwerk Vierkante meter: 35

Opnieuw witten plafond en wanden na lekkage

kleine aanbouw van 2 m x 3 m en 2,5 m hoog. Plafond 6 m2. Ongeveer. (ik heb het iets ruimer gemeten) graag witten wandjes en plafond. Lekkage gehad, daarom vlekken in de hoek. In 2017 is alles nieuw aangebracht: gipsplaten en gewit. Aan één langere wand raampjes 50 cm hg ook boven de deur. Er is nog een deur, hier is ook een raampje boven tot plafond. Ook de vloeren afplakken van ongeveer 10m2.

Muur stucen

Graag wil ik de muur laten stucen. kleine plek moet gerepareerd worden, dit is een gat die ik met muurvuller heb afgewerkt, maar na een paar weken verkleurd dat. Het gaat om ongeveer 11m2 aan wanden van beton. Het is ook de bedoeling dat er 10m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Badkamerwand stucen

Wij hebben een huis gekocht in Haarlem. Huis is oud, maar de hele bovenverdieping is er uit gesloopt. Er zullen dus nieuwe wanden (gips) geplaatst worden waarop gestuct kan worden. Ik denk er over om een wand in de badkamer te laten stucen in een betonlook (heb me nog niet verdiept in de verschillende kleurtinten). Gaat om minder dan 10m2 Ik ontvang graag een offerte!

Wanden spuiten met latex

Ik wil mijn wanden laten spuiten met latex en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Jaren 30 woning stucwerk

Het gaat om een geluidswand, ik ben een voorzetwand van gips aan het maken. Deze wil laten afwerken met glad pleisterwerk. het gaat om ongeveer 15m2.

Stucen van woning van 120 m2

Ik wil graag vanaf medio februari de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten stucen, dit gaat om ongeveer 120 m2

Stuken van opgeknapte zolder

We hebben de zolder in ons huis opgeknapt, nieuwe dakkapellen en nieuwe indeling. Circa 85 m2 wanden en 35 m2 plafond. Dit willen we laten stuken.

stucen deel plafond rond lichtstraat

Er is in mijn plafond een nieuwe lichtstraat geplaatst. Een deel van het plafond moest er daardoor uit. Ik heb zelf gipsplaat op dat deel geschroefd (ook in de 'koof' in het plafond naar de lichtstraat toe) en zoek iemand die mijn (niet heel nette gipsplaatwerk) wil bijstucen, egaal met de rest van het plafond. Ik heb eventueel zelf stuc. Ik denk dat het hooguit een halve dag kost. Foto's bijgevoegd. Gaat om ongeveer 10 m2 .

Stucen van de muren nadat we ons hele huis gestript hebben

We hebben ons hele huis gestript. De muren die geen voorzetwand krijgen willen we graag gestuct. Ook wil ik weten hoe duur het is om de naden tussen de gipsplaten netjes af te werken voor verven. Glas pleisterwerk 65 m2.

Kinderkamer stucen

Op de muur zat behang maar dat willen we vervangen maar de muur heeft eerst een nieuwe stuclaag nodig. Het gaat om een kinderkamer van ongeveer 10m2.

Stucen van de aanbouw

Wanden en plafond in aanbouw moet het gips af gestuct worden, met film laag. Op slaapkamer een stuk stucen over oud stucwerk. Het totaal oppervlakte van de wanden is 30m2, daarnaast moet er ook 30m2 aan plafonds worden afgewerkt.

Badkamer stucen met betonlook

Wij willen de wanden van onze badkamer voorzien van nieuwe beal mortex beton laag. De oude is niet goed gedaan en is door water aangetast. Ik weet niet of de oude laag verwijderd moet worden en ik weet ook niet zo goed of ik dit zelf kan/ mag? Het gaat om een laag van ongeveer 2 mm. Het gaat om ongeveer 12 m2.

meerdere binnenwanden stucen

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen van de woonkamer, wanden en plafond, en een stukje slaapkamer. Wanden totaal ongeveer: 34 m2 woonkamer + 6 m2 slaapkamer Plafond totaal ongeveer: 20 m2 woonkamer + 1.5 m2 slaapkamer Sommige delen hoeven alleen gerestaureerd te worden, dus niet helemaal opnieuw gestuct. Datum in overleg, omdat we eerst afhankelijk zijn van een loodgieter en electricien. Waarschijnlijk tegen het einde van het jaar, het liefst de week voor kerst.

Wanden (325 m2) filmen met stucwerk en plafond stucen

Graag willen we de wanden van ons nieuwbouwhuis in Haarlem (gereed medio februari) laten filmen met stucwerk om daarna op eigen gelegenheid de verven en het plafond laten stucen. De plafonds zijn niet gespoten, dus kaal beton met v naden. Oppervlakte plafond is ongeveer 130 m2, de wanden zijn ongeveer 325 m2. We hebben eventueel zelf een rolsteiger.

Trappenhuis stucen

Wij hebben en jaren dertig woning waarvan we het trappenhuis willen opfrissen. Betreft gang, trap naar 1ste verdieping, overloop, trap naar 2e verdieping en zolder overloop. Nu deels voorzien van een korrelpleister en deels van spac. Dit willen we helemaal glad laten stucen. Het gaat om 50 m2 wanden en 20 m2 plafond.

Filmlaag van 300 m2 aanbrengen op wanden van nieuwbouw woning

Een nieuwbouw huis willen we laten voorzien van een filmlaag (dun en glad) Het gaat om 300 m2. In Haarlem. Verwachting is eind februari 2020.

Nieuwbouwwoning (studio) in spachtelputz aanbrengen op muren

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten stucen. Woning is nog niet opgeleverd. Naar verwachting is oplevering eind november. Betreft studio (woon/slaapkamer/keuken) van ongeveer 45 m2 dat gestuct zou moeten worden. en indien mogelijk ook schilderen kozijnen (binnen) bij 4 ramen en interne berging 16,5 m2.