Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor uitbreiding op de verdieping stucen:

Uitbreiding op de verdieping stucen

In verband met het laten afweten van een stukadoor vandaag. Met het oog op een vakantie buitenland, daarnaast het afronden van de verdieping die voor vakantieverhuur al div. Boekingen heeft, is er enigszins haast mee. Het plafond zit al in de primer, wanden afgeplakt en vrije ruimte om te werken. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding op de verdieping stucen uit heel Nederland:

Bouwtekening maken voor een uitbouw met garage

Ik zou graag een bouwtekening willen laten maken voor een uitbouw. Uitbouw moet 4.50 meter naar achter en 10.50 meter breed en dan weer helemaal naar voren. 1 meter voor de voorgevel moet deze stoppen. Naast de bestaande woning wordt het een garage. Achterkant van de woning word een uitbreiding van woonkamer. Boven de garage wou ik graag een 2e verdieping willen. Boven de uitbouw aan de achterkant een dakterras.

Vaste airco laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een airco voor de woonkamer en slaapkamer op begane grond met mogelijkheid voor uitbreiding van twee slaapkamers op eerste verdieping. Het is een patiowoning met plat dak. Er kan rondom op gelopen worden.

Dakterras / tuinterras uitbreiden

Ik heb een koophuis van 4 verdiepingen. De begane grond betreft een stalling/opslag. Het woongedeelte is op de 1e verdieping met een terras van 12 vierkante meter welke zich op de stalling bevindt. Er is echter nog ruimte voor 12 extra vierkante meters op de stalling. Wij zouden deze extra vierkante meters graag willen gebruiken ter uitbreiding van ons terras. Op de ongebruikte vierkante meters is er raamwerk van de stalling aanwezig welke ook verwijderd en opgevuld zou moeten worden. Het oude hekwerk willen wij vervangen hebben door nieuwe schuttingen. Nieuwe vlonders. Zodat dit een tuin effect zal geven. De stalling heeft een raam die weggehaald moet worden en deze moet opgevuld worden.

Dakopbouw uitbreiding op 1e verdieping

Graag ontvangen wij een offerte voor het vergroten van onze 1e verdieping, Het gaat om een opbouw aansluitend op het bestaande deel, bovenop een plat dak. Het gaat om een casco bouw (enkel buitenwanden + kunststof kozijnen) en graag als optionele prijs de binnenwanden + deuren ook opgeven. Ter verduidelijking heb ik een bestand met tekening toegevoegd.

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Ik wil mijn badkamer (laten) verbouwen en uitbreiden. Huidige afmetingen: 1,94 x 2,05 meter. Na uitbreiding: 2,60 x 2,05 meter. Verbouwing: vloer/wand-tegels, w.c., douche en wastafel vervangen. Tevens moet de waterafvoer worden verlegd van 1e verdieping naar w.c. op de begane grond. In de huidige situatie loopt de afvoer van de badkamer naar buiten en komt samen met het hemelwater. De tweede week van juli krijg ik de sleutel van de woning.

Huis volledig verbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een 50 jaar oude woning van ongeveer 100 m². In deze fase willen we inzicht krijgen in de kosten van een verbouwing. De woonkamer en keuken willen wij vanaf de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen. Op die plek beneden willen wij 2 slaapkamers maken, door het plaatsen van een muur. Op de zolder willen we een ruime slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet. In de bestaande aanbouw beneden willen we ook een badkamer plaatsen. Verder willen we: - een nieuwe meterkast en vervanging en uitbreiding van al het elektra - leidingwerk vervangen, verleggen en uitbreiden ivm verplaatsen van de keuken, nieuwe badkamers en een nieuw toilet - een kozijn met raam aan de voorzijde op de 1e verdieping vervangen door een groter kozijn met raam - een nieuwe keuken - 2 nieuwe badkamers (zolder + begane grond) en de bestaande toiletruimte vernieuwen; een extra toilet op de zolder - een dragende muur op 1e verdieping vervangen met steunbalken of een andere constructie zodat het 1 open ruimte wordt - het trap gat dichten/verplaatsen op de 1e verdieping en zolder; een slimme oplossing voor een nieuwe trap vinden, en een vaste trap met luik naar de zolder - het afvoerkanaal van de gaskachel vervangen door een groter kanaal voor een houtkachel en die verplaatsen naar de 1e verdieping - Een kastenwand maken beneden voor plaatsing van de wasmachine en droger en bergruimte. - Plafonds vervangen. In de nieuwe woonkamer een balkenplafond plaatsen.Geluidsisolatie is van belang. - Waarschijnlijk willen we de muren laten spuiten.

Uitbreiding aan dakopbouw maken op tweede verdieping

Wij willen graag een uitbreiding aan de opbouw op ons platte dag realiseren. Eventueel inclusief zonnepanelen. De verdieping bestaat al deels (opberghok en CV), de trap naar de tweede verdieping bestaat dus ook al. De zijgevel is tot bovenaan toe gemetseld en loopt schuin toe. Aan de achterzijde van de woning willen we ongeveer 7 x 4 meter laten uitbouwen. Op welke wijze dat gedaan kan worden horen we graag van u, evenals de kosten hiervan.

Balkon vergroten

Ik heb een bovenwoning gekocht op de 1e en 2e verdieping en krijg daarvan op 1 mei de sleutel. Op de 1e verdieping is er een balkon aan de woonkamer van 4.30 x 1.70 meter. Ik wil dat balkon laten vergroten met 170 x 190 cm. De uitbreiding moet van binnenuit gezien aan de linkerzijde komen. Er is al toestemming voor de uitbreiding. Het balkonhek moet daarbij ook worden aangepast. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik wil het werk al in mei laten uitvoeren.

Renoveren van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan (laten) voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis - Bouwjaar 1926, ongeveer 95 m2. - Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig. - Op de eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen: - Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping, CV-ketel, wasmachine/droger. - Moderniseren toilet begane grond. - Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden. - Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping. - Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer, is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers. - Trap renoveren, eventueel verleggen om ruimte te creëren voor badkamer.

Verbouwen van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis Bouwjaar 1926, +/- 95m2 Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig Op eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping (CV-ketel, wasmachine/droger) Moderniseren toilet begane grond Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer (is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers) Trap renoveren, evt. Verleggen om ruimte te creëren voor badkamer