Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor uitbreiding op de verdieping stucen:

Uitbreiding op de verdieping stucen

In verband met het laten afweten van een stukadoor vandaag. Met het oog op een vakantie buitenland, daarnaast het afronden van de verdieping die voor vakantieverhuur al div. Boekingen heeft, is er enigszins haast mee. Het plafond zit al in de primer, wanden afgeplakt en vrije ruimte om te werken. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding op de verdieping stucen uit heel Nederland:

Uitbreiding aan dakopbouw maken op tweede verdieping

Wij willen graag een uitbreiding aan de opbouw op ons platte dag realiseren. Eventueel inclusief zonnepanelen. De verdieping bestaat al deels (opberghok en CV), de trap naar de tweede verdieping bestaat dus ook al. De zijgevel is tot bovenaan toe gemetseld en loopt schuin toe. Aan de achterzijde van de woning willen we ongeveer 7 x 4 meter laten uitbouwen. Op welke wijze dat gedaan kan worden horen we graag van u, evenals de kosten hiervan.

Balkon vergroten

Ik heb een bovenwoning gekocht op de 1e en 2e verdieping en krijg daarvan op 1 mei de sleutel. Op de 1e verdieping is er een balkon aan de woonkamer van 4.30 x 1.70 meter. Ik wil dat balkon laten vergroten met 170 x 190 cm. De uitbreiding moet van binnenuit gezien aan de linkerzijde komen. Er is al toestemming voor de uitbreiding. Het balkonhek moet daarbij ook worden aangepast. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik wil het werk al in mei laten uitvoeren.

Renoveren van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan (laten) voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis - Bouwjaar 1926, ongeveer 95 m2. - Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig. - Op de eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen: - Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping, CV-ketel, wasmachine/droger. - Moderniseren toilet begane grond. - Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden. - Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping. - Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer, is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers. - Trap renoveren, eventueel verleggen om ruimte te creëren voor badkamer.

Verbouwen van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis Bouwjaar 1926, +/- 95m2 Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig Op eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping (CV-ketel, wasmachine/droger) Moderniseren toilet begane grond Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer (is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers) Trap renoveren, evt. Verleggen om ruimte te creëren voor badkamer

Balkon uitbreiden op de 1e verdieping

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een uitbreiding van mijn bestaande balkon (1 x 3.5 meter). De uitbreiding zal een extra 1 x 3.5 meter zijn, die aan de achterzijde van mijn woning op 1 hoog met een frame + ophanging bevestigd zal moeten worden. Vergunning + toestemming VVE zullen akkoord gaan, na zien van een constructie tekening. Constructie graag zo simpel mogelijk met ijzeren frame aan betonnen muur, en 2 kanten ophanging met stalen draden. Afwerking met houten vlonders als vloer en ijzeren/houten hekken eromheen.

Aanbouw laten maken

We willen een aanbouw aan de achterkant van het huis, in symmetrie met de garage maar dan dieper. Totale oppervlakte aanbouw 8 x 10 meter en net zo hoog als huis (begane grond en eerste verdieping). De eerste verdieping heeft een schuin pannendak (in een punt). Het deel waar de aanbouw moet komen is nu tuin. Het moet de uitbreiding van de bestaande slaapkamer zijn en een nieuwe woonkamer met bovenverdieping. Er is nog geen fundering. Er is ook nog geen vergunning aangevraagd. We willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Glad stucen van het plafond

Ik wil graag de prijsopgave voor de begane grond. Als we het kunnen verantwoorden in ons budget, is een zelfde oppervlakte van 45 m2 op de 1e verdieping een mogelijke uitbreiding op de opdracht. Heel hartelijk dank alvast voor uw informatie. We hebben betonplaten met een groef erin. Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Opbouw op een jaren '30 woning

Op de 2e verdieping aan de achterkant van een jaren '30 woning willen wij graag een uitbreiding van de zolder door middel van een opbouw aan de gevel vanaf de 1e verdieping tot de hoogte van de nok. Dit zal ongeveer 4 meter breed worden en 4 meter hoog. De opbouw dient wind en waterdicht opgeleverd te worden. De vakman dient eerst een tekening te maken, de vergunning aan te vragen en daarna eventueel de opbouw te plaatsen. Separaat dient er een prijs gemaakt worden voor de afwerking aan de binnenzijde van de woning.

Aanbouwen aan het woonhuis

Aannbouwen aan een bestaande woning een hal met toilet en kast (9 m2), uitbreiding van de woonkamer (16 m2) en een slaapkamer (15 m2). In de slaapkamer een deur naar de tuin en drie ramen, in de woonkamer twee openslaande deuren en belendend glas. In de hal een voordeur, en twee ramen. Boven de hal een kamer in de kap die aan de huidige kap moet aansluiten. Het gaat om een aanbouw met een deel op de begane grond en daar een "verdieping"op.

Renovatie in het appartement

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in ons net aangekochte jaren '30-appartement in Utrecht. Het appartement is 90m2 en heeft de volgende indeling: 1e verdieping: woonkamer, eetkamer en suite, keuken, kleine studiekamer; 2e verdieping: 2 slaapkamers, kleine studiekamer, badkamer. Dit zijn de werkzaamheden: - Aanleg centrale verwarming; - Openbreken dragende muur tussen woonkamer en keuken, 2,73 lang en er dient 2 meter verwijderd te worden; - Dichtmetselen bestaande keukendeur; - Uitbreiding elektra van 2 naar 6 groepen, inclusief nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar.