Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Den Helder of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: binnen en buiten afwerken van een nieuwbouwwoning, stucwerk in de portiek aanbrengen, spachtelputz in een hotel, verbouwde woning afwerken, buitenmuur afwerken, buitenstucwerk op gevelisolatieplaat aanbrengen, stukadoren en latexspuiten, binnen- en buitenkant woning stucen, gevel isoleren en stucen, stucwerk in nieuwbouw, stucwerk in een bestaande woning aanbrengen, stucwerk in nieuwbouw aanbrengen, nieuwe eengezinswoning stukadoren, stucen van de woning, vrijstaande woning rondom stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Den Helder:

Uitbreiding op de verdieping stucen

In verband met het laten afweten van een stukadoor vandaag. Met het oog op een vakantie buitenland, daarnaast het afronden van de verdieping die voor vakantieverhuur al div. Boekingen heeft, is er enigszins haast mee. Het plafond zit al in de primer, wanden afgeplakt en vrije ruimte om te werken. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Wanden glad stuken in een renovatiewoning

In mijn renovatiewoning wil ik graag 70 m² wanden laten glad stuken. Het gaat voornamelijk om nieuwe voorzetwanden met gipsplaten van 60 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Wanden renoveren met spachtelputz

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stuc- en latexspuitwerk aan laten brengen

Wij willen onze gang gaan opknappen. Daarbij willen wij Spachtelputz laten aanbrengen op 45 m² wanden. Op een plafond van 10 m² willen we glad stucwerk en daarna latex spuitwerk. Op zowel de wanden als het plafond zitten stucplaten van 40 cm. We willen deze klus graag voor eind april laten afronden en ontvangen graag uw prijsopgave.

Kleine hal en gang voorzien van een stuclaag

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Kale betonnen muren stucen

Kale betonnen muren stuken met buitenlands-achtige stuc, betonlook of tadelakt? Wanden: 45 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Betonlook op de achterwand bij het toilet

Ik wil graag in ons toilet, op de achterwand betonlook laten stuken. Het gaat om ongeveer 3 m2.

Ruwe muren in de gang pleisteren

Stucwerk in de gang, want dit is nog ouderwets granulaat. Ruwe muren dus.

Betonplaten stucen

Het plafond bestaat momenteel uit betonplaten met daartussen gleuven. De kleur die we wensen voor een glad gestuct plafond is wit. De oppervlakte betreft ongeveer 44 m2. Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Keuken laten stukadoren

Oude muren van een verwijderde keuken strak afwerken ten behoeve van de plaatsing nieuwe keuken. De gehele muur is 18 m2, maar hier zit nog een raam is van zo'n 2 m2. Wanden Vierkante meter: 16 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement laten stuken

Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenstucwerk vernieuwen en isoleren

Op de buitenmuur van mijn keuken en badkamer hebben de wortels van klimplanten de stuclaag kapot gemaakt. Ik wil dat laten verwijderen, de muur laten isoleren en daarna weer netjes laten stuken. Het gaat om ongeveer 30 m² op de begane grond aan de achterzijde. Ik maak graag een afspraak om de muur hier te bekijken en laat mij dan adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Beton ciré in de toiletruimte aanbrengen

Beton cire op wanden in toilet Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Ik ontvang graag een offerte per email.

Stucwerk over tegels aanbrengen

Ik wil graag stucwerk over de tegels van de badkamer laten zetten. Het gaat hier om ongeveer 15 m². Wij denken aan beton look en/of gewoon daarna spuiten in een kleur. De werkzaamheden moeten in oktober/november uitgevoerd worden.

Muren van stucwerk voorzien

Het betreft de muren van 2 kamers en de overloop. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Strak stucen van plafond en wanden

Het betref het gereed maken voor sauzen en witten van het plafond. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spachtelputz in nieuwbouwwoning aanbrengen

Voor mijn nieuwbouwwoning wil ik graag het volgende laten offreren: Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Keuken en kamer stucen

Keuken stucen, voordat de nieuwe keuken wordt geplaatst en na een week ongeveer, de kamer en het halletje glad stucen en verven? Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Herstel betonrot balkon

Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het repareren/herstellen van mijn balkon. Het balkon is ongeveer 1 x 2,50 meter en op verschillende plaatsen, onderzijde, is er betond uitgevallen en is de bewapening zichtbaar. Bovenzijde is momenteel betegeld, maar deze tegels zou ik ook graag verwijderd willen hebben en voorzien van een nieuwe stuuk toplaag.

Nieuw stucwerk op muren aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuc glad laten aanbrengen

Van wegen een nieuwe trap is er nu een onregelmatige stuc op de muur, 1 kant van de muur moet +/- 3 m2 zal 2 cm opgevuld moeten worden en de rest (andere kant van de muur) moet 1 cm worden opgevuld dit om de kieren naar de top op te vullen. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur glad stuken

Klein stukje muur afgebrokkeld weet niet of nu de hele muur gedaan moet worden of alleen dat stukje gedaan kan worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wand in betonlook stucen

Graag wil ik een wand voorzien van betonlook. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk op slaapkamerwand herstellen na waterschade

Wij hebben lekkage gehad in een slaapkamer, waardoor er schade is ontstaan aan het stucwerk onder de vensterbank. Het oude stucwerk heeft daar losgelaten. Graag laten we dit verwijderen en de wand herstellen met glad pleisterwerk. Het gaat om minder dan 5 m². Graag ontvangen wij vooraf een offerte voor de verzekering.

Wanden stuken en latexspuiten

Rond de bouwvak word onze nieuwbouw woning opgeleverd. Ik ben nu aan het kijken wat de stuc/spuit kosten zullen zijn. Ik wil op de gehele beneden verdieping de wanden van behangklaar naar sausklaar laten stuken. Tevens wil ik alle wanden en schuine dakvlakken van de woning met schrob vaste latex laten spuiten. Plafonds hoeven niet gedaan te worden. Het stucwerk schat ik op ongeveer 100 vierkante meter en het latex spuiten zal 250 a 300 vierkante meter zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.