Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor voorzetwand afwerken met pandomo:

Voorzetwand afwerken met Pandomo

Voorzetwand in het oude Stoomgemaal dient afgewerkt te worden met Pandomo. wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit De Rijp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetwand afwerken met pandomo uit heel Nederland:

Woningonderhoud

Het betreft een rijtjes huis uit ongeveer 1930 dat in 2002 gerenoveerd is. Van 2003 tot heden is de woning verhuurd. De werkzaamheden zijn noodzakelijk na waterschade door optrekkend vocht en lekkende dakgoot. Dat is verholpen door injectie van de muren en reparatie van de goot. Het huis gaat vanaf 1-3-2017 in de verkoop en kan na vertrek van huidige huurders eind februari worden opgeknapt. Overzicht van de werkzaamheden zijn als volgt: - egaliseren, stukken of zetten van voorzetwand inclusief afwerken De afmetingen zijn ongeveer Muur 1: 2,5 x 10 meter Muur 2: 2,5 x 2 meter Betreft enkelsteens gemetselde muur - schilderen van muur 2,5 x 15 meter - gaten van impregneren dichten - uitgehakt stuk muur dichten - nalopen en waar nodig repareren van kozijnen, dakgoot, deuren, dakkapel Betreft klemmend draaiwerk, bijwerken schilderwerk - vervangen kit in badkamer (douche) Periode uitvoer waarschijnlijk 3e of 4e week van februari. Vanaf maart verhuur tot aan verkoop. Vanaf start vrije toegang met eigen sleutel en uitvoeringstijden en dagen zelf te bepalen

Diverse gipswanden plaatsen in een nieuwbouwwoning

Naar verwachting wordt onze nieuwbouwwoning rond begin februari opgeleverd. Ik wil daar een aantal gipswanden laten plaatsen, direct na de sleuteloverdracht. Wand 1 is een wand van ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog, geplaatst tussen 2 bestaande muren in, op een houten vloer. Aan de bovenzijde moet een H-profiel bevestigd worden. In de wand moet een kozijn met deur worden geplaatst. Aan 1 zijde hoeft de wand niet te worden afgewerkt, want dat is een opslagruimte. Aan de andere kant moet de gipswand schilderklaar zijn. Wand 2 is een L-vormige wand van ongeveer 3 meter hoog, lange zijde 2 meter, korte zijde 1,5 meter breed. De afwerking hiervan graag zoals bij wand 1. Wand 3 is een wand van ongeveer 4 meter breed en 2,50 meter hoog. De wand kan aan de linkerkant tegen de bestaande muur worden gemonteerd en ook op de vloer gemonteerd worden. De bovenzijde raakt het huidige plafond niet en de rechterkant raakt ook geen bestaande wand. Deze kan stevig worden gemonteerd door schuine delen achter de want te plaatsen richting de vloer zodat de wand een stevige wand wordt. Deze wand dient als voorzetwand omdat de huidige achterwand de metalen ombouw van het pand betreft. Om de zithoek een beetje 'gezellig' te maken en niet continu tegen een metalen buitenwand aan te kijken is er voor gekozen om hier een gipswand te plaatsen. Deze wand graag alleen aan de voorzijde afwerken en schilderklaar opleveren. Graag ontvang ik de volgende gegevens van geïnteresseerde : - Indien op basis van uren wordt gefactureerd een indicatie van de benodigde uren en het uurtarief. - Indien er per m² wordt gewerkt de m² prijs. - Indien de benodigde materialen zoals gipsplaten door geïnteresseerde worden geleverd en er een totaalprijs wordt geoffreerd dan ontvang ik graag de totaalprijs. Graag een zo gespecificeerd mogelijke offerte met een marge van ongeveer 15%.

Divers timmerwerk laten uitvoeren

- Begane grond - Plafond Het verlagen van de plafonds in woonkamer/keuken/toilet en bijkeuken. De plafonds worden met circa 30 cm verlaagd d.m.v houten regels met hieronder een rachelwerk van panlatten, op het rachelwerk 9 mm plafondplaten bevestigden. Het plafond in de keuken moet ter plaatse van het kookeiland extra verlaagd worden. - Plinten De gehele begane grond voorzien van een 15 mm dikke mdf plint met een hoogte van circa 19 cm, de stopcontacten voor een deel in de plinten frezen De plinten in de grondverf of geheel afgewerkt aanleveren. - Keuken Tussen de muur en einde keuken 8 mm mdf stroken bevestigen, ook tussen de bovenkant keuken en het plafond. - Waterontharder Om de waterontharder een kast van 15 mm mdf plaatsen, met aan de voorzijde een luik om te kunnen bijvullen. *1e Verdieping - Kast In de kast op de overloop 18 mm multiplex schappen aanbrengen, aantal in overleg. 1 Zijkant met een 18mm multiplex plaat afwerken om de leidingen weg te werken. - Toilet De achterwand van de wc voorzien van een voorzetwand, het plafond verlagen d.m.v. een rachelwerk met daarop gipsplaten. - Douche Ter plaatse van de douche een verlaagd plafond maken d.m. v rachelwerk met hierop vochtbestendige gipsplaten. - Plinten De gehele 1e verdieping wordt voorzien van een 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm. * Zolder - Plafond Over de gehele zolder een gipsplaten plafond op rachelwerk aanbrengen met als randafwerking een plint. - Luik Om op het dak te kunnen komen moet er in het plafond een luik met een afmeting van circa 60x60cm geplaatst worden. Het luik aan de bovenzijde voorzien van dakleer. - Koplatten Latten op de kozijnen monteren t.b. v het stucwerk, over de latten en stucwerk moeten 12mm mdf koplatten bevestigd worden. - Plint Op de gehele zolder 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm aanbrengen

Douchecabine en bad installeren en afwerken

Ik wil graag een douchebak 90 x 90 cm kwartrond met twee deuren geïnstalleerd en een bad plaatsen inclusief afwerking met een voorzetwand, met luikje, wat betegeld moet worden. We willen een bad van 80 cm breed. De ruimte waar het bad geplaatst moet worden is 1.65 meter lang. Het oude bad en de oude douchecabine (halfrond) verwijderen.

Toiletruimte aanpassen en afwerken

In een toiletruimte moet op de verdiepingsbalken een nieuwe vloer worden geplaatst. In deze vloer lopen rookkanalen voor de onderburen, die hersteld moeten worden. Het gaat om een constructie d.m.v bakstenen. Twee toiletmuren moeten hersteld worden. De rioleringsleiding onder het halplafond moet met een koof worden afgewerkt. Er moet een voorzetwand worden geplaatst in een gang waar een inbouwkast is gemaakt. Er zijn foto's beschikbaar.

Toiletten renoveren

Ik heb twee toiletten die gerenoveerd moeten worden. Bij het vernieuwen van mijn CV zijn de leidingen die op de muur zaten al verplaats naar de hoek waar een koof moet komen. Wat moet er nog gebeuren: Tegels van wand en vloer verwijderen, dit kan ik gedeeltelijk zelf denk ik, maar weet niet zeker of dat lukt dus begroten graag. Muren glad stuken Leidingwerk voor fonteintjes aanpassen, Afvoerleiding toilet bovenverdieping aanpassen naar reeds aanwezig nieuw gat. Oude afvoergat dichten. Afvoer toiletten en fonteintjes aansluiten op bestaand leidingwerk. Inbouwreservoirs plaatsen, compacte versie maar wel strak design. Afwerken inbouwreservoirs en beneden verdieping een dubbele koof creëren, 1e verdieping 1 enkele. Wanden betegelen tot 1.40 meter hoog. Tegels al gekocht 20 x 50 cm. Vloer betegelen. Tegels al aanwezig 45 x 45 cm. Reservoir wand betegelen wild verband. Tegels stroken reeds aanwezig. Beneden verdieping hard stenen drempel evenals boven op de inbouw reservoirs. Deze kan geleverd worden Alles afvoegen en kitten. Voegsel is al aanwezig. Voor de fonteinen moet de afvoer uit de muur gaan komen. Daarvoor moet er uit de kruipruimte nog een gat worden geboord naar de voorraadkast direct naast het toilet. Vanaf daar moet op de juiste hoogte de afvoer door de cellenbetonwand heen geboord worden naar het toilet. Idem voor waterleiding voor het kraantje. of uitfrezen in betonmuur, maar is erg hard. Op de bovenverdieping komt een voorzetwand terug. Daarachter moet de afvoer en waterleiding voor het fontein komen. Het regelwerk van de voorzetwand is nog aanwezig maar dient wel te worden af getimmerd en ook hier een koof creëren. Tegels voor vloer en wand inclusief voegsel al aanwezig evenals fonteintjes en kraan zijn reeds gekocht. De beide inbouw reservoirs, tegellijm en de compact toiletten moeten nog aangeschaft worden. Fotomateriaal en plattegrond beschikbaar.

Keuken voorbereiden voor keukenplaatsing

Wegens plaatsen van een nieuwe keuken graag een offerte voor: - elektra aanpassen en stopcontacten bijplaatsen. - aanpassen van mechanische installatie. - aanpassen van waterleidingen. - het bestaande regelwerk van plafond vergroten naar de aangegeven maat van de nieuwe keuken en afwerken met stucplaten. - sparing maken voor oven en combi magnetron op aangeven van keuken tekening. - in het plafond van keuken 9 spots en 3 hanglampen verwerken (maatvoering in overleg). - en onder de trap in de keuken een koof/voorzetwand maken, daarin worden stopcontacten geplaatst. - in de hal wanden en plafond opnieuw goed isoleren en afwerken met stucplaten. Het regelwerk zit er al op.

Metalstud voorzetwand plaatsen

Plaatsen van een voorzetwand voor geluidisolatie. Metalstud gewenst. Hoogte 260 cm x breedte 450 cm. Wanddikte ongeveer 80 mm. Gevuld met steenwol. En 2x dubbel stopcontact plaatsen. Afwerken met dubbele gipsplaat. Fijne afwerking zodat plamuren niet nodig is.

In bestaande bijbouw een badkamer en twee ruimten creeren

In een bijbouw bij onze woning, zouden wij graag een badkamer willen realiseren. In de badkamer dient een douche te komen, twee wastafels en een badaansluiting. Naast een badkamer dient er ook een ruimte gerealiseerd te worden voor wasmachine en droger. Hiernaast nog twee ruimten: voor kantoor en hobby uitoefening. Dit alles in een ruimte van +- 35m2. - leidingwerk regelen -1 muur isoleren met voorzetwand en gipsplaten - 1 zijmuur van de bijbouw metselen. Is nu een houtenwand zonder isolatie. - Binnenmuurtjes plaatsen -Vloeren egaal afwerken De bijbouw staat 1 meter los van de woning. Hier dient een gang te komen die de woning met de bijbouw verbindt. Zelf zorgen wij voor aan weerszijden van deze gang voor kunststof deuren. Kom desgewenst langs.

Complete afwerking badkamer

In het 4e kwartaal van 2012 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd met een casco badkamer zonder dekvloer en casco toilet beneden. Nu zijn we op zoek naar een vakman die alle disciplines beheerst. Werzaamheden houden o.a. in: * Leidingen zijn al op locatie afgedopt waar het sanitair moet komen, het kan zijn iets naar links of naar rechts. * Storten van een dekvloer * Verlaagd plafond inbrengen * Voorzetwand plaatsen (ivm nisjes) * Plaatsen van sanitair (2x hangend toilet, 1x bidet, bad, kranen enz. * Betegelen afwerken van de badkamer. (wand 30*60 - vloer 60*60) De badkamer is ongeveer 9m2. De materialen zullen in overleg worden besteld / aangekocht.