Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevel opknappen:

Gevel opknappen

De buitenkant van mijn woning is aan de gevel bedekt met pleisterwerk. Er zijn wat gaten in gevallen en door de vorige bewoner is er een nieuw kozijn voor de voordeur ingezet, maar het pleisterwerk is niet bijgewerkt. Graag zou ik dit willen laten opknappen. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opknappen uit heel Nederland:

Gevel wit keimen

Een huis uit 1960 zijn we aan het opknappen. De gevel is in totaal zo'n 300 m2 (inclusief schuur). Bakstenen, schoonmetselwerk, tot 7 meter nokhoogte gevel. We willen deze graag wit laten keimen. Kunt u de materialen als een steiger graag apart vermelden? Het dak gaat ook vervangen worden dus mogelijk staat er al een steiger of dient uw steiger langer te blijven staan. Uitvoering eerste kwartaal van 2019.

Gevel renoveren, voegen en impregneren

Ik wil de gevel van mijn woning laten opknappen, oa zandstralen, voegen verwijderen en opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m².

Gevel van een hoekwoning reinigen en impregneren

Ik laat momenteel mijn hoekwoning opknappen en er aan de achterzijde een aanbouw maken. Op 9 september wordt daarvoor aan de achterzijde de gevel geopend. De voegen zijn inmiddels verwijderd uit de hele buitengevel. De metselstenen zijn aan de voor- en achtergevel flink vervuild, op de zijgevel bijna niet. Ik wil de gevels laten reinigen en impregneren voordat er nieuw voegwerk in komt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de reinigingstechniek. Het gaat om in elk geval 2 delen van 5,5 x 3 meter en misschien ook om de zijgevel. Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel opknappen van hoekwoning

De gevel van onze hoekwoning uit 1966 dient te worden aangepakt. De voegen dienen te worden verwijderd en de stenen gezandstraald. Hierna dient er nieuw voegwerk aangebracht te worden en de gevel geïmpregneerd. De oppervlakte is ongeveer 75 m2 en de gevel is goed bereikbaar. Er is voldoende ruimte voor een steiger.

Jaren '30 huis opknappen

Wij hebben een jaren '30 huis gekocht waaraan het een en ander moet gebeuren voordat het comfortabel bewoonbaar is. Verder zijn er tijdens het bouwkundig onderzoek een aantal punten naar voren gekomen waaraan wat gedaan zou moeten worden. Graag erbij zetten hoelang u denkt met het project bezig te zijn. Buiten: - Gevelvlak achterzijde dient opgeknapt; - Houten deuren kozijnen ramen schilderen/lokaal herstellen; - 1 balustrade voor groot deel vervangen (plat) dakbedekking (bitumen) vervangen; Binnen: - luik maken in vloer om kruipruimte te kunnen betreden, uitbreiden ventilatieroosters in gevel lakken ten behoeve van -ventilatie in kruipruimte, opruimen kruipruimte; bestrijden eventueel houtworm in kruipruimte; - loden leidingen, indien aanwezig vervangen; - checken stavaza riolering; - vervangen cv-leiding in badkamer 2e verdiepen in verband met roest; - muur tussen keuken en woning doorbreken; - verwijderen oude keuken en kast - houten vloer schuren en lakken - zorgen voor voldoende stopcontacten + wegwerken lichtschakelaars in muur - wegwerken leidingen cv door middel van koofjes - 2 toiletruimtes volledig renoveren - badkamer 1e verdieping ombouwen tot stelplaats droger en wasmachine - op 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig) - dubbel glas zetten (meeste ramen zijn al dubbel glas) - verfwerk (inclusief behang afstomen en stuc werk) in hele huis, behalve waarschijnlijk woonkamer - fietsenrek dat bevestigd kan worden aan grond in voortuin

Voegen van een gevel opknappen

De voegen van de gevel vervangen dan wel opknappen. De bakstenengevel is circa 60 m2 met een grijze voeg. Graag even komen kijken om te komen en advies te geven.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Wij wonen in een kleine woonboerderij met stucwerk op de buitenmuren. Wij willen de voorgevel van de boerderij laten opknappen. We denken aan het plakken van brede steenstrips of platen met een steenprofiel in de kleur wit, grijs of marmer. De onderzijde van de voorgevel is 7 x 4 meter. Daarboven is er een driehoekvorm, 0,5 (7 x 4). De voorgevel heeft 4 ramen van elk 2,5 x 1 meter. Er moeten ook nieuwe lateien worden aangebracht. Ik bezit zelf een goede steiger voor dit werk. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde aanbieding.

Balkon opknappen

* Balkonvloer en opstanden grondig reinigen. * Uithakken van de gescheurde opstanden ( schrobranden ) en deze weer aanhelen met een krimpvrije beton reparatie mortel. * Gehele balkonvloer inclusief de opstanden en ruim aan de gevel kanten ( ca. 30 cm hoog ) waterdicht afwerken met Webar dry, een waterdichte zwarte bitumen scheur overbruggende en elastisch blijvende vloer afwerking. Het balkon is ongeveer 7 x 1 meter groot.

Raam in de gevel laten plaatsen

Wij willen graag de gevel aan de achterkant van ons huis laten opknappen. Tevens een raam erin laten plaatsen. Afmeting: 5.60 x 8.40 meter.

Portiek bij de VvE renoveren

We are VvE of 6 apartment and we need the renovatie of our portiek (staircase + perron). Trap en buitenportiek renoveren: - vloer van de trap en de overdekte galerij voor de huizen langs moet worden gerenoveerd - schilderwerk - stenen en voegen van de gevel moeten opgeknapt worden - plafond opknappen met nieuw stucwerk Uiterlijk september moet de offerte binnen zijn. De uitvoering kan eind van het jaar plaatsvinden.