Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaand appartement stucen 150 m2:

bestaand appartement stucen 150 m2

Bestaand appartement. Behang is verwijderd van wanden. Dit wil ik graag laten stucen en af laten werken met glad pleisterwerk
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaand appartement stucen 150 m2 uit heel Nederland:

Glad stucen en op kleur brengen plafonds en muren nieuwbouw appartement

Betreft nieuwbouw appartement oplevering eind september 2020. Graag ontvang ik een offerte voor glad stucen van muren en plafonds en schilderen/ spuiten op kleur. Muren zijn behangklaar en plafonds betonnen platen. Betreft in totaal ongeveer 200 m2.

Gehele appartement stucen en met latex spuiten op de 1e verdieping

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij alle wanden in huis gestuct en met latex gespoten moeten worden. De wanden zijn grof geschat 120 m2 en het plafond ongeveer 75 m2. De ondergrond is beton. In de bijlage stuur ik het plattegrond mee.

Wanden voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van alle wanden van een appartement. Alle wanden zijn voorzien van spachtelputz. Ik wil alle wanden glad gestuct hebben. Het betreft 140 m2 met een werkhoogte van 260 cm. Mochten de prijzen positief zijn voor ons willen we de plafonds ook laten stucen.

Nieuwbouwwoning stucen met beton cire

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht welke okt/nov wordt opgeleverd. De badkamer wordt met standaard tegels opgeleverd en we zouden in de badkamer graag beton cire toepassen op de wanden en de toilet. Het is ongeveer totaal 30/35 m2.

Woonkamer en gang appartement stucen

Ik heb op 1 mei een appartement gekocht (bestaande bouw) en het staat nu leeg. Ik zou graag de wanden van de woonkamer en de gang glad gestuct in wit willen hebben voor ik begin juni verhuis. Eén wand (ong. 11 m2) in de woonkamer zou ik graag in een kleur willen hebben in een andere kleur, soort grijs / blauw achtig.

Stucen nieuwe woning

Wij hebben een appartement gekocht en willen graag beneden (60m2) en boven (132m2) glad en strak gestuct hebben. Beneden zit oud stucwerk en boven zit fleecebehang.

Woning stucen

Wil graag mijn nieuwbouw appartement laten stucen van 75 m2

Een appartement aan de binnenkant renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat om het stucen van alle muren en plafonds - vervangen alle deuren / kozijnen en en eventueel alle ramen als de VVE dit goedkeurt. Nieuwe vloer met eventueel vloerverwarming laminaat boven betonvloer. Eventueel infrezen en aansluiten CV-ketel. Alle vensterbanken vervangen. Nieuwe toilet + vloer in badkamer

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gehuurd met behangklare betonnen wanden en willen de wanden laten stucen met een witmatte latex verflaag. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Bestaande bouw wanden en plafonds stucen

Het betreft een bestaande appartement bouwjaar 1972. Het plafond bestaat uit een soort betonnen breedplaatvloeren met een spuitwerk waarover heen geverft is. De wanden zijn van beton. Het gaat om 75 m2 wanden en 65 m2 plafond.

Partners

Partners van Casius