Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Beverwijk of directe omgeving.

562 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, woonboerderij stucen 565 m2, bestaande woning stucen, nieuwbouw wanden stuccen en plafonds spackspuiten, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, bestaande woning stucen + (deels) isolatie afwerking, buitengevels voorzien van stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Beverwijk:

Plafond latex spuiten

Plafond van mijn woning wil ik graag laten afspuiten met latex. Graag in gesprek met een vakman over hoe dit precies in zijn werk gaat.

bestaand appartement stucen 150 m2

Bestaand appartement. Behang is verwijderd van wanden. Dit wil ik graag laten stucen en af laten werken met glad pleisterwerk

Spackspuiten plafond

Graag wil ik onze hal en toilet plafond laten spackspuiten. Ook graag stukje reparatie woonkamer aanhelen. Het gaat om 8 m2 in totaal. De huidige ondergrond is kaal beton, vrij glad. Het is gelegen op de begane grond.

Slaapkamer wanden spackspuiten

Wij willen graag de wanden van onze slaapkamers laten Spackspuiten (korrel). De wanden waren behangen. Dit hebben wij verwijderd. Nu is er een betonnen ondergrond met enkele kleine gaatjes erin. Het gaat om ongeveer 75 m2 waarvan wij ongeveer 50 m2 in kleur zouden willen laten spuiten en 25 m2 wit wanden. De hoogte van de wanden zijn 2,58 m en bevinden zich allemaal op de eerste verdieping.

Achtergevel stucen

Jaren 20 hoekwoning de achtergevel stucen. In het verleden verzakt wat wel is gerepareerd maar visueel niet mooi

Nieuwbouwwoning spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning met glad gestuct plafond. Het gaat om de benedenverdieping. Deze is leeg en er ligt nog geen vloerbedekking in. Wel is de keuken al geplaatst. Een kookeiland van 3 bij 1 meter en een achterwand. Aan de achterzijde hebben we openslaande deuren en voor een erker. Ook is er een lichtstraat van 2,5 bij 1 meter. Totale plafondoppervlakte zal zo\'n 80 m2 zijn. plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Vlakstucen en latex spuiten

Goede avond, wij willen ons huis uit 2007 renoveren en uitbreiden op de begane grond. De tegelvloer gaat eruit, er wordt vloerverwarming ingefreesd, er komt een nieuwe keuken en een kleine erker aan de voorzijde. De begane grond zijn de wanden nu voorzien van spachtelputz. Het huis is gemaakt van betonnen binnenwanden en plafond (tunnelbekisting). De binnenruimte muren zijn van gipsblokken. Het plafond is voorzien van spuitspac en later is hier nog een laag spuitlatex over heen gegaan. We zouden de begane grond graag helemaal vlak gestuced willen hebben en netjes afgewerkt met een laag latex middels spuiten. Ik ben erg benieuwd naar jullie prijsopgave wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woning uit 1923 stucen

Ik wil de wanden (80 m2) en het plafond (70 m2) van een woning uit 1923 laten spuiten met latex. Er is meer afplak werk dan stucwerk. Ik kom graag met u in contact.

Nieuwe badkamer stucen

Graag laat ik de wanden van de nieuwe badkamer met een laag Beal mortex afwerken. De muren zullen al strak worden gestuct zodat er direct gestart kan worden. Het gaat om ongeveer 10 m2. Graag zou ik eind februari/ begin maart willen starten.

Wanden stuken voor tegelwerk

De opdracht betreft het stucen van 18 m2 wanden in de badkamer. De wanden zijn niet 100% haaks tov elkaar. De wanden worden na het stucen betegeld. Het gaat om 18 m2.

Woning stucen

Ik wil mijn plafond en een aantal wanden laten afwerken met een betonlook en glad pleisterwerk. Oppervlakte van totaal 70 m2.

Het stucen van de wanden en een stukje plafond

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van een aantal wanden op de begane grond van mijn woning. Daarnaast dient een stukje plafond gerepareerd te worden (stucwerk). Het gaat om 50 m2 aan wanden en ongeveer 10 m2 aan plafond. De ondergrond bestaat uit oud korrelig stucwerk.

Zwembad stucen aan de binnenzijde

Bestaande betonnen bak van zwembad (erg ruw en niet netjes vlak) waterdicht stucen zodat deze gevuld kan worden met water. Graag offerte incl wanden en vloer zo vlak mogelijk maken, stucen en voorzien van waterdichte coating. 6x3x1,2

Oude woning stucen aan de buitenkant

We hebben een oude woning gekocht. Buitengevels willen we zsm een betere look geven. Graag advies of te stucen of spachtel. Buitenwerk Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Nieuwbouw stucen

Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Onderbouw van een gashaard

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden stucen en spuiten

Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Douche betonstucen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: betonlook

Behangen glasvlies behang

Wij zouden graag onze woning op de zolder en eerste verdieping laten behangen met glasvlies behang. Betreft een nieuwbouwwoning die net is opgeleverd. Zolder bestaat uit drie ruimten waaronder slaapkamer trapgat en opbergruimte. Eerste verdieping 3 slaapkamers en overloop. Wij willen daarbij op drie slaapkamers een fotobehang die een gehele wand bedekken. Het vlies behang graag gespoten. Ik hoor graag een totaalprijs. Indien u geen fotobehang kunt leveren ( merk komar ) hoor ik graag of u door ons gekocht materiaal kunt plakken en de prijs hiervoor.

Airless spuiten drie plafonds

Het gaat om 3 plafonds die zijn gestuukt totaal 100 m2 de vloeren zijn al afgeplakt en de woning is geheel leeg. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woonkamer stuken

Ik zoek een stukadoor die de wanden en plafond van onze woonkamer kan stuken en vervolgens kan afspuiten met latex. De totale oppervlakte van de wanden is 55 m2 en van het plafond ook 55 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. De huidige ondergrond is behang klaar.

Gevel bekleden en isoleren

We hebben een hoekhuis uit 1930 in Beverwijk. Er moet ongeveer 100 m2 geïsoleerd worden. Daarna moet het afgewerkt worden met stuc/crepi. Ook hebben we een aanbouw en schuur die beide alleen opnieuw gestuct moeten worden. Schilderwerk doen we zelf. Realiseren: voorjaar 2019 Welke oppervlakte moet bekleed worden? : meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien

Badkamer stuken en spuiten

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Haard verwijderen en wanden en plafonds stucen

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenmuren voorzien van schuurwerk

De woning is uit 1901. Ik denk dat mijn buitenmuren poreus zijn daar ik binnen schimmel plekken zien. Het zal gaan om 3 muren. Buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisteren