Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor repareren van het plafond:

Repareren van het plafond

Bij het verbouwen van de bovenverdieping in 2011 zijn er scheuren ontstaan en stukken stucwerk losgeraakt in de slaapkamer op de begane grond. Graag offerte voor reparatie plafond. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Bentveld (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren van het plafond uit heel Nederland:

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Lekkage badkamer onderzoeken/repareren

Water sijpelt langs de badkamermuur vanaf het plafond naar beneden. We kunnen niet zien waar het precies vandaan komt. Lekkage dient opgespoord te worden en verholpen te worden.

Plafond herstellen en gaten boren

Door de inwerking van vocht is het plafond in mijn badkamer lelijk geworden en het stucwerk is voor een deel beschadigd. Ik wil het plafond laten repareren en netjes laten afwerken. Verder wil ik een paar gaten laten boren in de wand van mijn woonkamer. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Daklekkage opsporen/repareren

Al geruime tijd lekkageplekken op plafond die steeds iets groter wordt. We willen graag een offerte voor het laten controleren van het dak en eventueel repareren

Daklekkage repareren op plat dak

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een plat dak. Het gaat om ongeveer 25 m2. Op het plafond zijn nog sporen/verkleuring aanwezig van de lekkage.

Waterschade aan schilderwerk plafond repareren

Ik wil dat mijn slaapkamer plafond van ongeveer 2 bij 5 meter wordt gewit, en van de muur van dewoonkamer 7 bij 3 meter sausen en het plafond van de woonkamer 10 bij 5 meter witten.

Douche kitten en plafond repareren

Een aanvraag betreft het opnieuw kitten van de doucheruimte in de badkamer en wat lichte stucreparatie in het plafond van de badkamer. Het betreft om kleine scheurtjes die zitten tussen de tegels en het plafond in.

Lekkend balkon repareren

Mijn balkon lekt en de onderbuurman heeft daar wateroverlast van. Ik heb een jaren '30 huis. Het zijn niet de loodflappen maar ik geloof dat het water door de balkonvloer gaat. Zijn plafond van zijn balkon is nl steeds vochtig. Mijn cementen vloer zal poreus zijn. Maten balkon 5 meter breed, 1 meter diep. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is de 3e etage.

Lekkage dak repareren

Sinds een paar dagen krijg ik vlekken op het plafond, ik ga er vanuit dat dit komt omdat mijn dak lek is. Mijn woonkamer steekt wat uit en heeft daarom een stukje plat dak. Het ziet er ook uit alsof hier al lang niets aan is gedaan. Kunnen jullie dit lek voor mij oplossen?

Daklekkage repareren

Plafond lekt in de badkamer op moment van hevige regenval. Dak lekt ergens. Lek moet opgespoord worden en gerepareerd worden.

Partners

Partners van Casius