Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor repareren van het plafond:

Repareren van het plafond

Bij het verbouwen van de bovenverdieping in 2011 zijn er scheuren ontstaan en stukken stucwerk losgeraakt in de slaapkamer op de begane grond. Graag offerte voor reparatie plafond. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Bentveld (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren van het plafond uit heel Nederland:

Slaapkamer stucen

Ik wil de huidige structuur repareren en opnieuw spuiten. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucwerk laten repareren

Door een lekkage hebben onze nieuw gestuukte en geschilderde muren zich volgezogen met vocht. Door de verf kon het vocht niet weg en hebben ze moeten perforeren. Met als resultaat dat er duizenden oppervlakkige gaatjes zitten in het stucwerk. De plafonds in hal en badkamer zijn door lekkage beschadigd en moeten opnieuw worden gestuukt. Plafond in hal is nieuw geplaatst met gipsplaten. In badkamer spackspuitwerk. Hal en badkamer willen we graag glad gestuut. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Houten plafond badkamer repareren

We hebben waterschade gehad en nu is ons houten plafond in de badkamer beschadigd. We willen er weer een nieuw houten plafond in hebben. De afmeting van het plafond is circa 9 m2. Bijgevoegd foto zoals het nu is en was.

Scheuren in plafond repareren

Scheuren op het plafond. Oorzaak onbekend. Huis uit jaren 20. Fundering geen (op zand) expertise nodig om oorzaak te achterhalen. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Oorzaak waterschade opsporen en herstellen

Oorzaak van waterschade vinden, in badkamer nieuwe tegels, of wel oorzaak van lekkage vinden en repareren. Plafond herstellen vanwege waterschade. Laminaten in woonkamer vervangen van ongeveer 40 m2.

Ornamenten op het plafond repareren en stucen

Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Indoor Schävis duo repareren

We zoeken iemand die voor ons werkzaamheden kan uitvoeren aan onze indoor Schävis duo stoommachine. Het gaat om. het vervangen van de thermostatische mengkraan, deurstrip vervangen, plafond douche etecetera. We ontvangen graag een reactie.

Overkapping met stormschade repareren

De schrootjes van de overkapping zijn losgelaten. Deze hebben wij gedeeltelijk vastgeschroefd in verband met verdere beschadigingen. Ook het houtwerk onder het plafond zal opnieuw moeten.

Verlichting in de badkamer repareren

We zijn verhuisd naar onze nieuwe woning en ik heb de verlichting in de badkamer vervangen. Na 2 dagen doen 3 van de 6 plafondlampen het niet meer. Ik vermoed dat de transformator kapot is. In de badkamer is een verlaagd plafond en ik kon deze zelf niet vinden. Graag krijgen we hier hulp bij. Zo snel mogelijk.

Plafond stucwerk en repareren

Vanwege water lekkage van de bovenburen heeft ons plafond in de berging schade opgelopen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor lokale reparatie van enige plekken op het plafond (zie foto) en vervolgens het hele plafond weer nieuw te witten. Alvast bedankt voor uw bericht. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 25

Partners

Partners van Casius