Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Andijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Andijk heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Andijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Andijk of directe omgeving.

12 klanten uit Andijk bevelen een bij Casius in Andijk aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Andijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning laten stucen, buitenmuren Herstellen en afwerken, alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen, spack- of latexspuiten, stucen van volledige flatwoning rotterdam, nieuwbouw stuken, nieuwbouwwoning stucen en sauzen, stucen bestaande woning, gehele woning stucen, het stucen van alle wanden van een nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning stuKen, woning stuken, nieuwbouwwoning stucen, stucen en schilderen van de woning, nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning volledig stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Andijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Andijk:

Betoncire sanitaire ruimten aanbrengen

Wij zijn bezig met de nieuwbouw van een woonhuis. Graag horen wij wat beton cire aanbrengen en leveren zal gaan kosten. Wanden 65 m2.

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in juli of augustus wordt opgeleverd. Wij willen daar 50 m² wanden laten glad stuken en een plafond van 50 m² laten afwerken met latex spuitwerk. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Wanden met stucwerk afwerken

Wanden: 200 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 80 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Sierpleister op een wand in een nieuwbouwwoning

Ik wil in mijn nieuwbouwwoning graag een wand van 2.60 x 10 meter laten voorzien van sierpleister. Het gaat om een wand van gasbetonblokken waar al een filmlaag op zit. De wand heeft 2 binnenhoeken. Ik wil dit graag op korte termijn, bij voorkeur in week 47, laten verzorgen.

Stuc- en latexspuitwerk in een nieuwbouwwoning

Begin 2017 wordt er gestart met de casco bouw van onze nieuwbouwwoning. De woning wordt naar verwachting begin juni opgeleverd. De binnenmuren worden gemetseld van kalkzandsteenblokken. Wij willen 57 m² muren op de begane grond graag behangklaar laten glad stuken. Er hoeven geen hoeklijnen geplaatst te worden, want er komt hout langs de kozijnen waar na het stuken architraven op worden aangebracht. Er zijn betonnen plafonds met een vellingnaad. Wij willen 55 m² plafonds op de begane grond graag met latex laten spuiten, waarbij de naden zichtbaar mogen blijven.

Plafond met stuck pleisteren

Nieuwbouw woning plafond begane grond stuken en pleisteren. Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glad pleisteren en latex spuiten

Muren glad (en in kleur) ze zijn nu met grof korrelpleister bedekt, plafond strak (wit). Startdatum is later dan bovengenoemde, maar de optie oktober of november was niet zichtbaar. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden in kleur stucen

Ik wil graag de benedenverdieping laten stucen. De wanden in woonkamer / deel van de keuken zijn nu met grof korrelpleister bewerkt. In de gang zit behang op de muur. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om deze wanden glad (en afgewerkt in kleur) te laten stucen / pleisteren oid (d.w.z. dat er niet meer geverfd hoeft te worden). De kamer heeft een grote van ongeveer 45 - 50 m2 (vloeroppervlak, de wanden zijn zo'n 2,70 m hoog - oppervlakte niet bekend). De gang is zo'n 4 m2 (vloeroppervlak).

Stucen van de woonkamer en keuken

Stuken van de woonkamer en keuken. Het gedeelte is voorzien van gipsplaten en een ander deel is een gewone muur. Ik wil het zo gestuukt hebben dat het overschilderbaar is. Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Bepleistering aanbrengen

Graag offerte voor het stuken van onze woning. Graag advies en de verschillende mogelijkheden bespreken. Het plafond is van beton en gips. En onze eerste voorkeur gaat uit naar pleisterwerk. Oppervlakte 75 m2

Pleisterwerk op de buitenmuren vernieuwen

Op de buitenmuren zit oud pleisterwerk, dit is niet meer mooi. Het gaat om een vrijstaande woning en om alle buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 90 (grove schatting). Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen.

Stucen gevel

stucen met kleur voor, zij gevels. van ong. 80 m2 op bakstenen

Het betreft stuc of spuitwerk van de ...

Het betreft stuc of spuitwerk van de woonkamer/keuken/hal/overloop en trapmuren. Het is een nieuwbouwhuis van oktober 2005 en de muren zijn behangklaar opgeleverd. Het huis staat in Andijk Daar de sleuteloverdracht begin juli is willen wij zsm daarna de muren laten doen. De geplande verhuizing is nl. al eind juli/begin augustus