Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond glad stuken:

Plafond glad stuken

Wij willen graag het plafond van onze gehele nieuwbouwwoning laten glad stuken. De betonplafonds zijn afgewerkt met spuitpleister, de v-naden aan de onderzijde van het plafond blijven zichtbaar. Het gaat om ongeveer 55 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond glad stuken uit heel Nederland:

Wanden en stukje plafond stuken

ik ga de wand van de keuken/slaapkamer verplaatsen. Ik bouw een muur van gipsblokken die ik dan wil laten glad stuken in de keuken en slaapkamer. Ik maak ook een koof in de keuken om leidingen weg te werken wat ook gestuct moet worden. Het gaat in totaal om ongeveer 15 m2.

Jaren 30 woning stuken na verbouwing

Onze jaren 30 woning wordt op dit moment helemaal opgeknapt. We willen het vervolgens laten stuken. Het gaat om 80 m2 aan wanden, met als ondergrond giboblokken. Hier willen we glad pleisterwerk. Verder willen we ons plafond (50 m2) ook met glad pleisterwerk afgewerkt hebben. De ondergrond is hier van gipsplaten.

Lekkage in de koudwaterleidingen verhelpen

Met Lekdetectie is er lekkage geconstateerd badkamer op de 1e verdieping het betreft de Koudwaterleiding in de doucheruimte en achter het Toilet van de badkamer op de 1e verdieping met als gevolg dat er aan de plafond van de keuken beneden; en in het plafond van de trappenhuis watervlekken zijn ontstaan. Volgens de Lekdetectie is de lekkage 100% dus moet er gauw actie ondernomen worden Ik wil naast het verhelpen van de lekkage; gelijk mijn badkamer verbouwen en de schade aan het plafond in de keuken beneden en gang beneden verhelpen. Met verbouwen bedoel ik plaatsen van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en betegelen van de badkamer zowel de vloer als de muren. Er moet ook een nieuw verlaagd plafond in de kamer komen denk ik. Beneden wil ik ivm de lekkage; het plafond van de keuken en het plafond in het trappenhuis opnieuw laten stuken of sauzen. De afmetingen vd badkamer zijn L220XB220XH250 Sauzen Plafond keuken beneden L225xB245 Sauzen plafond gang beneden L135xB92 Alles in centimeters. Men mag ook langs komen om zelf een beeld te vormen van de werkzaamheden.

Huiskamer en gang stuken

We willen onze huiskamer en gang glad hebben. Zit nu wit grof stukwerk op. wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Plafond en wanden glad stuken en spuiten

Ik zou graag mijn plafond van 55 m2 laten stuken, nu nog voorzien van betonnen kanaalplaten met daarop spackstuck korrel en met een V groef welke we strak willen hebben (V groef weggewerkt). De wanden zijn 50 m2 en nu nog voorzien van spackstuck (korrel) deze willen we ook glad en gelijk in de kleur Ral 9010 en ook het plafond in Ral 9010.

Stuken muren en plafond

Ik wil graag de muren en het plafond laten stuken van mijn nieuwe woning. Op dit moment is het plafond van standaard gipsplaten van de bouw, met een gleuf erin. Deze gleuf wil ik eruit hebben en alles strak en glad en afwerken met spuitwerk. Het plafond is ongeveer 80 m2. De muren zijn van oud stucwerk en wil ik graag van glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is ongeveer 35 m2.

Woning stuken

Wij hebben een woning gekocht en willen op de begane grond en de 1e verdieping de wanden en plafonds laten stuken met glad pleisterwerk. Momenteel zit op de 1e etage behang, die moet er eerst af. Beneden is al gedeeltelijk gestuukt en moet in de keuken nog gedaan worden + plafond en wanden in de woonkamer worden bijgewerkt. De wanden zijn in totaal ongeveer 160 m2. De plafonds 90 m2.

Stucwerk

Ik wil graag mijn wanden en plafond laten stuken. Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.

Partners

Partners van Casius