Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning wanden spackspuiten:

Woning wanden spackspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn woning (80m2) kan spackspuiten, Nieuwbouw woning en de wanden zijn behangklaar
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning wanden spackspuiten uit heel Nederland:

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Stucen van mijn woning

Ik ben mijn woning aan het verbouwen en zal graag een aantal wanden en het plafond willen laten stucen. Ik zoek hiervoor dus een vakman of klusser die mij kan helpen. Deel wand huiskamer en plafond woonkamer, hal en badkamer.

Nieuwbouw spackspuiten

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag een vakman vinden die ons wanden en plafond kan afwerken met strak pleisterwerk. Op dit dit moment zijn de wanden en plafond voorzien van 60 cm gipsplaten.

Stucen oude woning

Ik heb net een oud appartement op de begane grond gekocht. Veel hoeken en muren zijn beschadigd en niet strak, dus zou ik het graag laten stucen. De maten die ik nu heb opgegeven zijn alleen voor de woonkamer, afhankelijk van de prijzen overweeg ik ook de hal te doen. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Nieuw gekochte woning stucen

Ik wil graag mijn wanden en plafond een glad stukken met pleisterwerk. 40 m2 wanden en 160 m2 plafond. Over oud stucwerk, overal.

Jaren 30 woning stucen

Heb een jaren 30 woning gekocht die wij nu helemaal aan het opknappen zijn. Zoek een stukadoor voor het plafond en de wanden, alle wanden zijn voor behandeld al en eventueel het plafond ook al, woning is geheel leeg op moment dat u er in moet en er is een rolsteiger aanwezig. De wanden zijn 100 m2, en de plafonds 40 m2.

Wanden en plafonds stucen

We hebben een oud klushuis gekocht en deze wordt volledig opgeknapt. Plafonds gaan eruit en er worden gipsplaten aangebracht. Vanaf september starten we met leidingwerk etc. Als finishing touch het stucwerk in een volledig lege woning, dus lekker werken. We willen graag alle muren en de plafonds gestuct hebben. Er zullen een paar plekken zijn waar een wat dikkere laag nodig is. Het gaat om 250 m2 wanden en 90 m2 plafond.

woning stucen 85m2

Zouden jullie op korte termijn kunnen. Wanden glad stucen in wit, het gaat om 85m2 de wanden zijn behangklaar opgeleverd.

Aanbouw slaapkamers/badkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbreiding van de bestaande woning. Graag casco, met vloerverwarming, een houten constructie en aluminium openslaande buitendeuren. Ook wil ik graag zeer goed e isolatie voor vloer, wanden glas en plafond. Bijgevoegd 3 bouwtekeningen.

Bestaande woning stucen

Wij hebben een bestaande woning die wij willen laten glad stucen. Het gaat om 30m2 aan wanden met spackspuitwerk daarnaast 40m2 aan betonnen plafonds.

Partners

Partners van Casius