Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk keuken:

Stucwerk keuken

Tegelwerk in nieuwe keuken dient wand glad gestuct te worden. Daarnaast eventueel stucen van nieuwe koof voor afzuigkap. Samen rond de 6 a 7 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk keuken uit heel Nederland:

Wanden in woonkamer laten stuken, doortrekken stucwerk tussen twee kamers

We willen in ons nieuwe appartement graag de wanden in de woonkamer/ keuken laten stuken. Het oude stukwerk is deels met het verwijderen van het behang los gekomen. Daarnaast willen we het plafond tussen keuken en eetkamer glad laten maken, er is hier door het verwijderen van de muur een gat ontstaan. Oppervlak is 50m2 muur, plafond is 17 m2 met wat onzekerheid mbt ramen en deuren. Er kan in principe komende week begonnen worden, dat heeft onze voorkeur. Fotos zijn beschikbaar.

Uitbouw achterzijde woonkamer en keuken verbouwen

Mijn keuken is uitgebouwd ik wil nu mijn woonkamer uitbouwen en gelijktrekken met mijn keuken. Tevens wil ik een nieuwe keuken. De afmeting van de uitbouw zou ongeveer 3-4 meter diep x 2,5-3 meter breed moeten worden. Vergunning is niet nodig. Ik denk dat voor de fundering beton voldoende is. We willen graag een offerte voor een complete en een casco oplevering, waar elektra en stucwerk apart vermeld is. Ik heb zelf een par schetsen gemaakt, maar ik zou graag advies ontvangen voor de tekeningen. Voor de hypotheek heb ik de offertes nodig. Voor het eind van dit jaar zou ik graag de aanbouw gerealiseerd willen hebben, welke maand maakt niet heel veel uit.

Een zeskamerwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van een 6 kamerwoning uit 1970 kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 500 m2 aan wanden en 250 m2 aan plafonds. Alle kamers, keuken toilet. Meeste is recht-toe-recht-aan. Gaten en scheuren zijn goed schoongemaakt en opgevuld. Voorstrijk is gedaan. Alleen de plek waar de keuken heeft gezeten is oneffen en moet misschien met cement ipv gips. Hele woning is leeg dus hoeft er niet zoveel te worden afgedekt.

Schuurwoning bouwen

Wij willen een huis laten bouwen, liefat een moderne woning met 5 slaapkamers. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage (optioneel), en 2 bouwlagen. De constructie moet houtskelet zijn, het huis word 200 m2 en de kavel is 680 m2. We hebben alleen een aantal schetsen van aannemers, maar nog geen vergunning.

Uitbouw woning (woonkamer en keuken) aan de achterzijde

Per 29-05-2020 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en voor deze woning zouden wij graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning willen van 5,5m bij +/- 3m. We hebben een schets met onze wensen. Voor zover alle testen in informatie op internet dat ik heb gevonden zal een vergunning niet nodig zijn. Geen idee wat voor fundering nodig is, we hebben pas een huisbezoek gehad dus dat vind ik lastig in te schatten. 3 gevels zouden gemetseld moeten worden zoals de rest van het huis. Het doel van de uitbouw is uitbreiding van keuken en woonkamer. Wij zouden het liefst een schuifpui in het woonkamer gedeelte willen hebben en een deur in de keuken, maar wij weten niet zeker of dit gaat passen. Bouwtekeningen moeten nog. In de keuken zouden we een lichtkoepel of een lichtstraat willen hebben. We neigen naar een complete oplevering. We willen waarschijnlijk wel elektra, leidingwerk en stucwerk. Vanaf 2 juni zou er begonnen kunnen worden.

Casco woning bouwen

Ik heb net een kavel (300 m2) gekocht en ik wil hier graag een casco huis van 8 x 14 meter op laten bouwen. Er hoeft geen elektra en stucwerk gedaan te worden, en er moet een plat dak op komen. Het is nog niet zeker of er een fundering in moet komen. Verder wil ik dat de woning 2 verdiepingen krijgt, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 of 2 toiletten.

Plafond verlagen, erin inbouwspots op dimmer

Ik zoek een aannemer die een verlaagd plafond met 4 inbouwspots kan realiseren in mijn keuken. Het plafond (beton) in de keuken zo'n 10 cm verlagen. Ongeveer 4 inbouwspots en daarbij ook sausklaar stucwerk. Het plafond is 7,2 m2 groot.

Zolder verbouwen, muur slopen en muren plaatsen en afwerken

Ik heb een bestaande woning gekocht die op zolder in 2 ruimten is verdeeld. Die wil ik aanpassen door een muur over een lengte van 2,5 m te slopen (rechts van de deur) en 2 wanden (ongeveer 4,6 m en 2,5 m) terug te plaatsen onder een schuine kap (gemiddeld 3,5 meter hoog), zodat er een extra kamer wordt gecreëerd. De wanden dienen als kamer scheiding voor een slaapkamer en zijn liefst voorzien van isolatie en er moet in geboord kunnen worden (metalstud?). Mogelijk ook wat elektra en lichtpunten plaatsen. De wanden dienen gestuct, sausklaar afgewerkt te worden. Mijn benedenverdieping (keuken/woonkamer) wil ik mogelijk ook opnieuw laten stucen (lengte 30 a 35 strekken meter). Hiervoor eventueel aanvullend overleg, maar een richtprijs zou wenselijk zijn. Uitvoering van de werkzaamheden tussen 4 mei en 18 mei. Graag de volgende werkzaamheden offreren: - sloopwerkzaamheden - plaatsen en afwerken wanden zoals omschreven optioneel: - aanbrengen licht en elektra indicatief: - stucwerk benedenverdieping

Het stucen van wanden in een keuken

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in mijn keuken kan voorzien van stucwerk. Het gaat ongeveer om 10 m2. De ondergronden bestaat uit beton, spachtelputz en oud stucwerk. Hier zit her en der een verschil in dikte in, maar dat bespreek ik graag met de stukadoor.

Woonkamer en gang verbouwen

Keuken verwijderen, oud behang verwijderen, stucwerk, schilderen, electriciteit voor nieuwe keuken + nieuw schakelmateriaal, 1 groep erbij maken in meterkast, loodgieter voor leidingen nieuwe keuken.

Partners

Partners van Casius