Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw studio appartement stucen:

Nieuwbouw studio appartement stucen

Het betreft een behangklare nieuwbouw studio appartement (huur). Oppervlakte van studio is 30 m2, te stucen muren ongeveer 15 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw studio appartement stucen uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning (studio) in spachtelputz aanbrengen op muren

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten stucen. Woning is nog niet opgeleverd. Naar verwachting is oplevering eind november. Betreft studio (woon/slaapkamer/keuken) van ongeveer 45 m2 dat gestuct zou moeten worden. en indien mogelijk ook schilderen kozijnen (binnen) bij 4 ramen en interne berging 16,5 m2.

Check en ophangen lampen

Ik woon in een nieuwbouw huur studio, waar geen lampen geleverd zijn. Ik heb ze zelf aangeschaft maar hoor dat de kabels niet geschikt zijn voor lampen. Echter heb ik dit niet van een erkende elektricien gehoord. Wat zou het kosten om advies te krijgen van een elektricien, en indien de lampen wel gehangen kunnen worden zonder in het plafond te boren, hoeveel zou dat kosten voor 2 hanglampen?

Extra groepen in de meterkast plaatsen

Omdat ik in mijn nieuwbouw studio een grotere keuken plaats heb ik meer groepen nodig. Nu zijn er 8 plekken in mijn meterkast met 4 groepen: wasmachine, droger en 2 x algemeen. Mijn studio is 40 m2. Ik neem een keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koelkast en recirculatie afzuigkap. Ik denk 4 extra groepen nodig te hebben, waaronder 1 perplex voor het koken. Er zijn loze leidingen in de keuken voor kookplaat, oven en vaatwasser. Graag zou ik weten wat de kosten zijn en of u dit in 1 dag kunt doen en wel 24 of 25 januari.

Muren schilderen in een nieuwbouw studio

Wij krijgen op 15 december de sleutel van onze nieuwbouw studio. We zoeken een vakman die vanaf die datum de muren kan schilderen. Het gaat om ongeveer 70 m² die ook eerst moet worden voorzien van een primer. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Uitbreiden van de groepenkast in een nieuwbouwappartement

Mijn nieuwbouw studio wordt begin 2018 opgeleverd, in week 4,5 of 6. De originele keuken heeft alleen een gasfornuis, maar de keuken die ik graag wil heeft een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en keramische kookplaat. Daarom heb ik gevraagd of de groepen uitgebreid moeten worden en kreeg daarop dit antwoord: 'Voor de aansluitpunten zie 0-tekening keuken (zie bijlage). T.b.v. eventuele vaatwasser, boiler, oven, elektrisch koken zijn loze leidingen aangebracht naar de meterkast, die bedraad kunnen worden. Wel dient de groepenkast in de meterkast hiertoe uitgebreid te worden. T.b.v. de keuken zijn in de meterkast geen aparte groepen aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave met daarbij hoeveel extra groepen ik nodig zal hebben.

Nieuwbouw studio glad stuken

Ik heb een studio gekocht de wanden zijn behangklaar en ik wil graag dat deze gestukt worden. Vanaf 01 augustus 2017 wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Meerdere studio's dun bepleisteren

4 nieuwbouw studio\'s dun bepleisteren op cellenbeton muren. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 160

Tussenmeters voor gas, water en elektra aanbrengen

Ik heb een 24 tal studio's die gezamenlijk gebruik maken van gas, water en elektra. De hoofdaansluitingen worden vertakt vanaf de begane grond tot en met de 4e verdieping. Op 4 verdiepingen zijn 2 CV's geplaatst tbv verwarming en tapwater met een totaal van 8 CV's. Van alle 24 studio's wil ik het verbruik individueel kunnen meten van gas, water en licht en bij voorkeur gebruik maken van zo weinig mogelijk apparaten. De tussen meters moeten goedgekeurd zijn voor het meten van het verbruik van alle 3 de zaken. Het betreft nieuwbouw en wordt naar verwachting binnen 6-10 maanden opgeleverd.

Glad afwerken van een nieuwbouw studio

Glad afwerken van een nieuwbouw studio. Is in principe helemaal leeg (behalve keuken). Wanden zijn van beton en een aantal gibo wanden. Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Vloer egaliseren in een nieuwbouw studio

Vloer egaliseren in een nieuwbouw studio. Het gaat om een nieuwbouw studio van 22 m2 (excl badkamer en keuken). De bedoeling dat er pvc gelegd gaat worden.