Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk en elektra klussen:

Stucwerk en elektra klussen

Het betreft werkzaamheden in een appartement. De muren in de woonkamer wil ik laten voorzien van nieuw stucwerk. Het totale oppervlak bedraagt ~ 38 m2 en het stucwerk zou ik graag sausklaar opgeleverd hebben.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk en elektra klussen uit heel Nederland:

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Zolder verbouwen, muur slopen en muren plaatsen en afwerken

Ik heb een bestaande woning gekocht die op zolder in 2 ruimten is verdeeld. Die wil ik aanpassen door een muur over een lengte van 2,5 m te slopen (rechts van de deur) en 2 wanden (ongeveer 4,6 m en 2,5 m) terug te plaatsen onder een schuine kap (gemiddeld 3,5 meter hoog), zodat er een extra kamer wordt gecreëerd. De wanden dienen als kamer scheiding voor een slaapkamer en zijn liefst voorzien van isolatie en er moet in geboord kunnen worden (metalstud?). Mogelijk ook wat elektra en lichtpunten plaatsen. De wanden dienen gestuct, sausklaar afgewerkt te worden. Mijn benedenverdieping (keuken/woonkamer) wil ik mogelijk ook opnieuw laten stucen (lengte 30 a 35 strekken meter). Hiervoor eventueel aanvullend overleg, maar een richtprijs zou wenselijk zijn. Uitvoering van de werkzaamheden tussen 4 mei en 18 mei. Graag de volgende werkzaamheden offreren: - sloopwerkzaamheden - plaatsen en afwerken wanden zoals omschreven optioneel: - aanbrengen licht en elektra indicatief: - stucwerk benedenverdieping

Aanbouw aan de achterkant

ik wil een uitbouq van 4 x 2,80 meter laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder onder bestaande woning

Ben benieuwd wat de kosten zijn voor het onder kelderen van onze bestaande woning. Graag casco zonder elektra en stucwerk. Zal om ongeveer 30 m2 gaan.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw achterzijde realiseren aan de achterzijde van het huis. Circa 3 bij 7 meter. Graag casco zonder stucwerk en alleen elektra voorbereidingen. Er hoeft niet geheid te worden. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg.

Uitbouw achterzijde serre

Wij willen een complete uitbouw met serre. Volledig geïsoleerd en afgewerkt met elektra, stucwerk etc. Breedte van de huiskamer is 5.17m, 2.5-3m qua diepte afhankelijk wat vergunningsvrij mogelijk is.

Opbouw plat dak

Ik wil een extra verdieping op het huis laten plaatsen, afmetingen zijn 6x6 meter ongeveer. Graag casco (zonder elektra en stucwerk) en een houten constructie. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.

Boven verdieping

Wij willen een verdieping boven op huis. Het moet 40 m2 worden en casco opgeleverd worden zonder stucwerk (wel elektra) met een trespa buitenkant. We hebben al een vergunning. Graag ontvang ik een offerte.

3e verdieping bouwen

Ik wil graag een 3e verdieping laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten voor compleet, casco, elektra en stucwerk. Materiaal baksteen. Ik heb een bouwtekening waar alle maten op staan, en de vergunning is al geregeld.

Partners

Partners van Casius