Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor casco appartement laten afwerken met glad pleisterwerk:

Casco appartement laten afwerken met glad pleisterwerk

In januari krijg ik een appartement casco opgeleverd met oud stucwerk. Dit wil ik laten afwerken met glad pleisterwerk, de wanden zijn ongeveer 55m2 en het plafond zou ongeveer 60 m2 zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor casco appartement laten afwerken met glad pleisterwerk uit heel Nederland:

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Aanbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een onderheide aanbouw van 24 m2 volgens ontwerptekening. Het appartement ligt op de begane grond en heeft geen achterom. Af te graven grond kan in de tuin achterblijven. Verder wil ik dat het een houten constructie heeft en een gemetselde buitenkant, en wil ik dat het casco opgeleverd word. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming in appartement aanleggen

Het betreft een casco appartement op de derde verdieping waarin het de bedoeling is alle bestaande radiatoren te vervangen voor vloerverwarming. De cv ketel komt uit 2019. Het gaat om 55 m2 wat moet worden ingefreesd. Dit betreft dus een nat systeem.

Badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement

Ik heb een appartement gekocht in het centrum van Rotterdam in een pand dat getransformeerd wordt van kantoren naar appartementen . De aannemer levert oktober 2020 het casco op. Daarna wil ik er een badkamer en wc in laten bouwen. De aannemer maakt de aansluitingen op de juiste plek (afvoeren, waterleidingen, elektriciteit). Bijgevoegd de plattegrond met de afmetingen. Ik lever de tegels, wc pot, inbouwstortbak, spoelknop, douche thermosstaatkraan en glijstang, doucheputje, wastafelmeubel, Waskom, kraan, elektrische handdoekendroger. Overige aansluitmaterialen graag meeleveren met de montage. Werkzaamheden: - tegelen vloer wc 1,3m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden wc 8m2. Afmetingen tegels: 30x90 - tegelen vloer badkamer 5m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden badkamer 25m2. Afmetingen tegels: 30x90 - afschot douchegedeelte smeren - dorpel belgisch hardsteen leveren en aanbrengen - kimband aanbrengen in de hoeken, incl kimband leveren - kitten in bijpassende kleur, incl kit leveren - aansluitpunten vrijhouden bij het tegelen (gaten maken in de tegels ter plekke van stopcontacten, leidingen, putje etc) - inbouwen van de inbouwstortbak wc, ophangen van de wc, aansluiten afvoer, aansluiten en ophangen knop - Doucheputje monteren - Douche thermostaatkraan monteren incl glijstang - Wastafelmeubel ophangen en aansluiten, incl Waskom, kraan, sifon etc. - elektrische handdoekendroger ophangen - 4x wandcontactdoos ophangen: 1 bij de wastafel, 1 bij de elektrische handdoekendroger, 2 bij de wasmachine en droger

Opbouw platdak

Naast onze woning met zadeldek bevindt zich een appartement met plat dak. Van het appartement zouden we een eengezinswoning willen maken door middel van een opbouw. De opbouw moet 11 bij 5,25 meter worden. Of het compleet of casco opgeleverd moet worden is in overleg. Er moet in ieder geval elektra aangelegd worden, en het stucwerk doe ik zelf. Mijn voorkeur gaat uit naar prefab, en de vergunning word nog aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Casco appartement volledig afwerken

Ik wil graag leidingwerk en elektra laten aanleggen voor een 88 m2 casco woning. Graag inclusief vloerverwarming.

Een dakopbouw realiseren op een appartement

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een appartement. Dit moet ongeveer 70 m2 groot worden. De opbouw moet een houten skelet hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Opbouw appartement realiseren

Ik zoek een aannemer die een woningopbouw kan realiseren en mij kan helpen bij het ontwerpen en aanvragen hiervan bij de gemeente. Het gaat om een opbouw boven de 4e verdieping van 30 m2. De opbouw moet een houten constructie hebben en casco opgeleverd worden. Naast de opbouw (van 3 bij 10 meter) moet er ook een dakterras komen. Het huidige dak van de woning is van beton. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Vloerverwarming plaatsen

Mijn vriendin en ik hebben onlangs een huis gekocht in Amsterdam. Het appartement is afgezien van het sanitair, volledig casco. Om meer ruimte te creëren gaan we een stuk draagmuur verwijderen. Appartement oppervlakte is ± 78-80 m2, inclusief badkamer. Wij hebben dan 2.5 maand de tijd om het appartement woon klaar te maken. Wij zijn opzoek naar kwalitatieve en betaalbare vloerverwarming. Om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden en de daarbij horende kosten ontvang ik graag twee verschillende prijsberekening, namelijk: Offerte voor de vloerverwarming voor het gehele appartement inclusief badkamer, Offerte voor de vloerverwarming voor het gehele appartement inclusief zone regeling (graag kosten per zone aangeven), Belangrijk! Onze vloerleverancier rekent €7,50 per m2 voor het dichtsmeren van de sleuven. Indien je minder dan €7,50 rekent, graag meenemen in de offerte.

Dakopbouw

Gaandeweg benader ik u inzake een offerte voor mijn houtskelet dakopbouw. Het appartement is medio augustus dit jaar klaar. Het betreft een plat dak. Bijgevoegd de richtlijnen inzake de vorm, maten, materialen en kleur. De buitenkant alsmede de kleur staat vast vanwege de verstrekte vergunning. Ik wens een casco opbouw, dus alleen de basis, zonder sanitaire voorzieningen et cetera. De afmetingen voor de dakopbouw: Binnen 5,2m x 3,4m Buiten 5,85m x 3,9m Deze afmetingen wijken iets af van de tekeningen omdat ik een wat kleinere dakopbouw heb. Graag zie ik uw reactie tegemoet.