Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafonds nieuwbouwoning stucen:

plafonds nieuwbouwoning stucen

De V naden in de plafonds moeten worden dicht gekit en vervolgens glad stucwerk. Het gaat om 120 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds nieuwbouwoning stucen uit heel Nederland:

Nieuwbouw schilderen van binnen

Ik krijg in oktober mijn nieuwbouwoning opgeleverd en zou graag alles gesausd hebben in mat wit. Het gaat hier om begane grond en 1e verdieping. Muren en plafonds. Ongeveer 450m2. De wanden/plafonds zijn van Gypro RF platen en zijn afgestreken (behangklaar). De werkzaamheden dienen de 1e 2 weken in oktober beneden te zijn afgerond, de 3e week van oktober 1e etage. Tevens heb ik 2 hardhouten trappen die afgelakt moeten worden. En daarnaast kozijnen van ramen en roedes aan de binnenkant. Het gaat hier om de volgende kozijnen BG: 9 stuks kozijn 1000 mm*1850 mm met 6 vakken roedes), Openslaande tuindeuren 2419 mm*1990 mm (2*8 vakken roedes), Achterdeur 1035*2149 mm (8 vakken roedes), 3 kozijnen totaal maat 750 mm*2210 mm, Voordeur1 met raamkozijn (4 vakken) totaal 1660*2419 mm, voordeur 2 1035*2419 mm. Bovenetage 10 stuks kozijn 1000*1400 mm (4 vakken roedes), 2 stuks kozijn 670*1400 mm (2 vakken roedes). Graag hoor ik van u of u mogelijkheden heeft en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Graag gespecificeerd per onderdeel.

Plafonds stucen en spuiten in nieuwbouwoning

Ons nieuwbouwhuis wordt 19 december opgeleverd. De plafonds op alle verdiepingen willen we laten stuken en spuiten. De ondergrond op de begane grond en eerste verdieping bestaat uit kanaalplaat van betondelen met v-naden die moeten worden dichtgezet. Op zolder is de ondergrond van hout, graag ontvang ik op kort termijn een offerte en kunnen we eventueel volgende week een afspraak maken om ter plaatse de situatie op te nemen. Vriendelijke groet. Plafond: 150 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Renovliesbehang in nieuwbouwoning plakken

Graag een offerte voor het aanbrengen van renovliesbehang inclusief sauzen van alle wanden in het gehele huis, exclusief plafonds. 2.64 meter hoogte behalve op de tweede verdieping, daar is het 2.40 meter hoog. Het betreft een nieuwbouwwoning die in juli 2015 wordt opgeleverd. Ik kan u een bouwtekening toesturen via mail.

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht ...

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht waarvan we de muren en het houtwerk binnen en evt. de plafonds willen laten schilderen. De kleur is voornamelijk wit. Er zijn twee muren 1 achter de keuken en 1 in een slaapkamer die van een kleur moeten worden voorzien.