Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen en verven na daklekkage:

Stucen en verven na daklekkage

Door daklekkage moeten 2 verschillende plekken (15 m2)opnieuw worden gestuct en geverfd. Ik wil eerst een offerte voor de verzekering, en daarna jullie inschakelen als ik vergoeding krijg. Ik ga ervan uit dat de werkzaamheden minimaal 1300 euro is. Helaas kan ik alleen 1 foto uploaden.. De andere plek is in de hoek waar ook elektriciteit in de weg staat. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk per mail, dan kan ik alles snel in gang zetten. Alvast erg bedankt!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen en verven na daklekkage uit heel Nederland:

Oude muren opnieuw stucen en eventueel verven

Door een lekkage is het stucwerk en verf beschadigd. Dit wil ik graag opnieuw laten doen. Het gaat om 40 m2 wanden. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond met waterschade repareren

Na lekkage aan de waterleiding bij mijn bovenburen heb ik waterschade aan het plafond. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 1,9 m2. Een deel van het plafond is nu afgebladderd. Ik wil het graag opnieuw laten stucen of verven.

Stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning

Stucen en verven nieuwbouwwoning in Den Haag, muur opp circa 300 m2. ik weet de postcode nog niet, alleen dat het in Den-Haag is.

Nieuwbouwwoning stucen van 60 m2

Ik ben mij aan het oriënteren wat het zou kosten om het plafond van mijn nieuwbouwwoning te laten stucen. Donderdag gaat de eerste paal van ons nieuwe huis de grond in en we zitten te denken om het plafond op de benedenverdieping te laten stucen en verven (ongeveer 60 m2). Opleverdatum is nog niet bekend, dus kunnen helaas nog geen aanvangsdatum geven. Wellicht bestaat er ook nog een projectkorting wanneer meerdere buren meedoen om het plafond te laten stucen. Ik hoor het graag van u. Het huis zou rond oktober/ november opgeleverd worden.

Trappenhuis stucen en verven

Het trappenhuis in een woning (4 verdiepingen van elk ongeveer 3 meter hoog, aantal m2 onduidelijk) moet gestuukt en geverfd worden. De trappen hoeven niet geschilderd te worden, alleen de wanden. Op de wanden zit oud pleisterwerk en we zouden weer glad pleisterwerk willen hebben. Ook moet er wat elektra worden weggewerkt, wat niet meer netjes zit. Het gaat om een gehele opknap beurt.

Complete bovenverdieping stucen

Wij willen de gehele bovenverdieping aanpakken. Boven de overloop en 3 slaapkamers stuken en spuiten/verven. De wanden zijn in totaal 90 m2.

Muren en plafonds stucen en verven

Nieuwbouw huis waarvan muren en plafond moeten worden gestuct en daarna geverfd of gespoten. Plafonds circa 165 m2, wanden circa 250m2

Huis renoveren

Muur doorbreken woonkamer (geen draag muur) Keuken naar woonkamer verplaatsen Keuken wordt slaapkamer Oude keuken, badkamer, toilet verwijderen Oude ramen vervangen en nieuwe kunststof kozijnen plaatsen stucen verven Badkamer plaatsen Toilet plaatsen Graag per onderdeel kostenindicatie Alvast bedankt

Wanden stucen

Wij willen graag offertes voor het glad stucen van alle wanden in de woning. Wij hebben hierbij de volgende wensen en vragen: - Het betreft een nieuwbouwwoning - Totale oppervlakte wanden 300 m2 en daarnaast 30 m2 schuine plafonds (dak) - Het betreft de volledige woning, m.u.v. badkamer en twee toiletten - Een aantal wanden krijgt een andere kleur, graag rekening houden met 5 kleuren - Kan het stucwerk direct in de kleur worden opgeleverd of is verven vereist? In dat geval graag ook meenemen wat de prijs is voor het volledig afwerken van de woning.

Stucen van de muren nadat we ons hele huis gestript hebben

We hebben ons hele huis gestript. De muren die geen voorzetwand krijgen willen we graag gestuct. Ook wil ik weten hoe duur het is om de naden tussen de gipsplaten netjes af te werken voor verven. Glas pleisterwerk 65 m2.

Partners

Partners van Casius