Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonrot balkon voorzijde:

Betonrot balkon voorzijde

Balkon aan voorzijde vertoont ernstig betonrot. Roest, scheuren en grote stukken stuc al losgelaten. Het stuk is 20 m2. Boven voordeuren dus situatie is redelijk urgent. Foto's kunnen verstuurd worden. Graag even contact!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot balkon voorzijde uit heel Nederland:

Betonrot aan het balkon herstellen

Ik wil mijn balkon (100 x 220 cm) opknappen en zie op wat plekken tekenen van betonrot. Op een plek brokkelt het af en verder zie ik twee roestvlekken aan de buitenkant. Dit wil ik graag laten herstellen.

Balkon met betonrot herstellen

Mijn betonnen balkon is rot en moet gerepareerd worden. Er zit aan de onderkant een scheur in en boven brokkelt de bovenste laag af. Het balkon is 2 m breed bij 0.5 m. Er moet waarschijnlijk een stijger gebouwd worden, ik zit op 2 hoog. Deze is makkelijk te plaatsen. Kosten zijn voor de VVE.

Balkon verwijderen of repareren

Ik heb een balkon met betonrot en ik zou het balkon graag geheel verwijderd hebben. Weet niet wat goedkoper is repareren of verwijderen. Het balkon is 2,5 bij 1 meter.

Betonnen balkon renovatie

Het balkon is 1 bij 3 meter. Betonnen deklaag heeft scheuren. Onderkant balkon heeft betonrot. Balkon is op eerste etage. Ik ben opzoek naar een vakman die langs kan komen om dit te beoordelen en repareren / vervangen.

Betonrot balkon herstellen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het herstel van betonrot van ons balkon. Het betreft een plek van ca 10 x 5 cm.

Lekkage verhelpen en betonrot herstellen aan een balkon

Ik zoek een aannemer die een balkon kan renoveren. Aan de bovenkant van het balkon moet een lekkage worden opgespoord en worden verholpen. Aan de onderkant dient het stucwerk gerenoveerd te worden. Het gaat om een balkon van 250 bij 200 cm. Daarnaast moet de algemene conditie van het balkon bepaald worden.

Balkon renovatie

Ik wil graag ons balkon laten herstellen. De vorige bewoner van ons huis heeft eerder herstelwerkzaamheden aan het balkon laten uitvoeren, de aangebrachte beton/stuc laag laat nu echter los. Werkzaamheden omvatten: herstellen van beton (scheuren, loszittende delen, gaten, eventueel betonrot? herstellen), balkon impregneren of advies hierover. Afmetingen van het balkon zijn: 3.50 x 0.9 meter Zie foto's bijgevoegde foto's voor een overzicht. P.S. Het balkon is op de foto's met plastic afgedekt om het na het warme weer mooi droog te houden.

Betonrot repareren

Er is een stuk beton los gekomen bij het afdak van de voordeur; erboven bevindt zich een balkon. We hebben een jaren 30 huis.

Balkon repareren, verven, afschot herstellen en coaten

We hebben een woning uit de jaren 70 met een balkon. Op het balkon is eerder betonrot bestreden. Er zou een nieuwe verflaag moeten komen, dit betreft ongeveer 30 m2. Ook moeten er enkelen scheuren hersteld worden en het moet vergroot worden. De offerte graag inclusief verf. Het balkon is makkelijk bereikbaar.

Balkon betonreperatie

Ik zoek een aannemer die een balkon kan repareren. Er is betonrot aan de onderkant geconstateerd. Het betreft de achterkant van de 2e etage en het balkon is ongeveer 8 m2 groot.