Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonrot balkon voorzijde:

Betonrot balkon voorzijde

Balkon aan voorzijde vertoont ernstig betonrot. Roest, scheuren en grote stukken stuc al losgelaten. Het stuk is 20 m2. Boven voordeuren dus situatie is redelijk urgent. Foto's kunnen verstuurd worden. Graag even contact!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot balkon voorzijde uit heel Nederland:

Balkon reparatie

Ons balkon is 1 bij 2 meter. Het bevindt zich op de eerste verdieping. Langs de buitenranden en onderkant begint de beton lost te laten. Ziet er uit als betonrot en dit willen wij graag laten repareren.

Betonrot reparatie

Betreft een balkon aan de achterzijde van de woning. Circa 1,5 - 2 m² oppervlak waar betonrot is geconstateerd. Graag verneem ik wat de kosten zijn voor een reparatie hieraan.

Reparatie balkon vermoedelijk betonrot

Ons balkon vertoont schade, mogelijk startende betonrot. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Betonrot en balkonhekje met spijlen herstellen

Balkonhekje op de eerste etage. De onderste verticale ijzeren balkon-spijlen vertoont roest of zijn bijna doorgeroest. Balustrade is zelf van geheel hout zowel de onderkant als de bovenkant. De staat van het hout van de balustrade is goed. - Spijlen vervangen door nieuwe aluminium spijlen. Aluminium aflakken door bijvoorbeeld een 2k washprimer. - Aan de zijkanten zijn er 4 hout rotplekken. Houtrust plekken vervangen met juiste vulmiddelen en juiste afwatering aanbrengen zodat er geen water op het hout blijft staan. - Synthetisch afkitten. - Roest schroeven / spijkers in hout vervangen door RVS schroeven of spijkers. - Alles schuren en gronden met grondverf Sikkens rubbol primer plus.

Balkon coating aanbrengen

Op het balkon zitten haarscheurtjes in het beton, wat betonrot kan veroorzaken. Hier wil ik een scheur overbruggende anti slip coating op laten aanbrengen. Afmeting balkon: 740 bij 5400 mm.

Betonrot van balkonvloer herstellen

Graag een prijsopgave voor de reparatie van een betonnen balkonvloer op de 1e verdieping achterzijde van een tussenwoning uit de jaren '50. Er is aan de onderzijde van het balkon sprake van betonrot, aan één hoek is het aan het afbrokkelen. Draagconstructie laat roest zien. Balkon is ong. 1.5 m2.

Betonrot aan het balkon herstellen

Ik wil mijn balkon (100 x 220 cm) opknappen en zie op wat plekken tekenen van betonrot. Op een plek brokkelt het af en verder zie ik twee roestvlekken aan de buitenkant. Dit wil ik graag laten herstellen.

Balkon met betonrot herstellen

Mijn betonnen balkon is rot en moet gerepareerd worden. Er zit aan de onderkant een scheur in en boven brokkelt de bovenste laag af. Het balkon is 2 m breed bij 0.5 m. Er moet waarschijnlijk een stijger gebouwd worden, ik zit op 2 hoog. Deze is makkelijk te plaatsen. Kosten zijn voor de VVE.

Balkon verwijderen of repareren

Ik heb een balkon met betonrot en ik zou het balkon graag geheel verwijderd hebben. Weet niet wat goedkoper is repareren of verwijderen. Het balkon is 2,5 bij 1 meter.

Betonnen balkon renovatie

Het balkon is 1 bij 3 meter. Betonnen deklaag heeft scheuren. Onderkant balkon heeft betonrot. Balkon is op eerste etage. Ik ben opzoek naar een vakman die langs kan komen om dit te beoordelen en repareren / vervangen.