Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstel stucwerk en latexspuitwerk:

Herstel stucwerk en latexspuitwerk

Graag wil ik mijn muren laten stucen. Het betreft een gemetselde muur van 9,2 m2 (4 m x 2,3 m) die moet worden voorzien van herstelwerkzaamheden aan het stucwerk en worden voorzien van een nieuwe laag latex (RAL9010). De kosten indicatie gelieven inclusief materiaalkosten. De werkzaamheden mogen zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel stucwerk en latexspuitwerk uit heel Nederland:

Voor waterschade plafond en muren en houtwerk

Een aantal maanden geleden is het dak en de muur gaan lekken door een verstopte regenpijp en dakgoot. Hierdoor zijn bruine vlekken ontstaan op het plafond en is het stucwerk beschadigd. Ook lijkt het erop dat het houtwerk van de trap beschadigd is (is gaan uitzetten). Graag ontvang ik een offerte voor het herstel hiervan.

Herstel lekkage schade aan muur

Op de 2de verdieping t.h.v. een trappengat is er een lekkage geweest (probleem inmiddels verholpen) met als gevolg schade aan het stucwerk (zie foto). Het gaat om een oppervlakte van circa 5 m2. Wij zoeken iemand die dit opnieuw kan stucen + drogen.

Stucen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad en er is een deel van het stucwerk losgekomen. De oppervlakte is veel minder dan 5m2 maar ik kon niet minder aangeven. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstel hiervan (oude stucwerk dat los zit verwijderen en egaliseren met nieuw stucwerk). Het gaat in het totaal om een oppervlak van max 2m2.

Herstel stucwerk badkamer

Wij willen graag binnen ca. 3 weken het stukwerk van onze badkamer vernieuwen. Het gaat om 10 m2 wanden.

Herstel tegelwerk en stucwerk

Zie bijlage voor foto documentatie Graag een aparte offerte maken voor toilet appartement 2 Toilet - appartement 1 - Herstel tegelvloer toilet (inclusief tegels) Oppervlakte vloer: 118 x 90 cm - Opvullen sleuf achterwand (nadat de afvoerbuis is geplaatst door loodgieter) - Herstel achterwand (stucwerk + muurverf = wens van bewoners) = 5,8 M2 - Herstel verlaagd plafondsysteem in toilet (metalen strips) 18 x 90 cm Trapopgang - appartement 2 - Opvullen sleuf wand (nadat de nieuwe afvoerbuis is gemonteerd door rioleur) - Herstel van het stucwerk, aanbrengen muurverf = 40 cm x 120 cm - Herstel lambrisering (glad, beton-emaille, inc schilderwerk) = 40 x 140 cm - Herstel van zwarte sierplint en houten lat tbv montage trapleuning Toilet - appartement 2 Dit toilet zal in combinatie met het vervangen van de afvoerbuis worden gerenoveerd. De houten lambrisering wordt vervangen door tegels. Het huidige toilet maakt plaats voor een pot met wandmontage en inbouw-reservoir. Graag een offerte maken inc. materiaalkosten maar ex. tegels voor de volgende werkzaamheden: - Aanbrengen Wandtegels (op zijwanden en reservoir ombouw) = ca 3,8 M2 - Aanbrengen Vloertegels op OSB ondergrond = 114 cm x 80 cm - Aanbrengen stuc-werk (zijwanden + achterwand = ca 5,4 M2 - Aanbrengen stuc-werk (plafond) = 114 x 80 cm

Herstel plafond met stucwerk

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: ik heb een probleem met mijn plafond van 45 m2. Er was mij een stukadoor aangeraden door een interieurzaak. Ik ben met deze man in zee gegaan, maar het is uitgelopen op een drama. U begrijpt mijn probleem al : is het mogelijk dat u bij mij langskomt, de situatie bekijkt en mij een offerte uitbrengt mbt het te verrichten herstel. Er is gestuct, maar het ziet er niet uit. Misschien in uw ogen een fluitje van een cent, maar dat weet ik dus niet. PS U begrijpt dat de samenwerking met zowel de interieurzaak als de stukadoor beëindigd is.

Herstel opdracht

Wij hebben een lekkage gehad waardoor het stucwerk is gebarsten en het loskomt van de muur. Het stucwerk is nu hol en moet worden hersteld. De plafond is ook vies van de waterschade en moet opnieuw gesaust worden. Wat betreft het muurtje waar het stucwerk hersteld moet worden moeten waarschijnlijk de overige muren gesaust worden i.v.m. kleurvershil. Ong +- 15 m2 Gaarne een herstel offerte.

Herstel stucwerk toilet na waterschade

In ons toilet is door waterschade het stucwerk beschadigd. Plafond laat stucwerk los en zichtbaar kringen op de muur. Plafond moet opnieuw gestuct worden (grove korrel, standaard plafond) en 2 muren in het toilet. Plafond: 2 m2 muren: 3.5 m2 ik wil het graag uiterlijk half december gedaan hebben.

Herstel kapotte buitenmuur: stuken en sausen

De buitenmuur is voorzien van stucwerk en heeft een aantal scheuren deze wil ik graag hersteld zien en opnieuw gesausd. Er zijn ook nog een aantal gaten ontstaan die opgevuld moeten worden. Het gaat om 70 m2. Het is 7 meter hoog. Een steiger is noodzakelijk met een hoogte van 6.5 m. De scheuren zijn waarschijnlijk ontstaan door bouwput verderop. Als de put af is laat ik wellicht de hele buitenmuur stuken en opnieuw sausen.

Latex spuiten en herstel stucwerk

Ivm een lekkage zou 40m2 aan wanden en plafond opnieuw latex gespoten moeten worden. Daarnaast zou 4m2 stucwerk hersteld moeten worden.

Partners

Partners van Casius